ειμαι αναμεσα σε 7th son,killers,somewhere in time και dance of death.μαλλον 7th son
:? Αδυνατω να επιλεξω 1 δισκο που να ειναι καλυτερος… Iron Maiden, Powerslave, Somewhere In Time, Seventh Son ειναι απιστευτα αλμπουμ που τα θεωρω ισως καλυτερα απο τα υπολοιπα.
Στην αμεσως επομενη κλαση βαζω τα Killers, Number Of The Beast, Piece Of Mind, Brave New World, Dance Of Death και A Matter Of Life And Death. Μετα ολα τα αλλα.
Οπως ειπαν κι αλλοι αυτο το poll δειχνει γιατι το συγκροτημα αυτο βρισκεται τωρα εκει που ειναι.:!:
fear of the dark αλλα κ τα 80’s ειναι τζαμι:)
Η (διπλή) αφίσα του Somewhere in time δε πρόκειται να βγεί από το δωμάτιο μου ποτέ.
Iron Maiden.Ισως το πιο τσαμπουκαλεμενο τους.
+1. Ειναι πιο πανκια γι αυτο, και νομιζω ενα απ τα πιο αλητικα και δυνατα ντεμπουτα γενικως. Κατα τ αλλα δυσκολα θα επελεγα ενα μοναχα.
Εδιτ: δυσκολα θα επελεγα ενα απο τα 2 DiAnno που ειναι τα καλυτερα
Piece of Mind
Lol, ήθελα να τα πατήσω όλα :P. Το να διαλέγεις ένα album Maiden για αγαπημένο είναι μία εσωτερική πάλη. Ποιό να κρατήσεις, ποιό να απορρήψεις; Κάθε album και μία ξεχωριστή ιστορία, ένα διαφορετικό συναίσθημα, μια γλυκιά ανάμνηση.
Μετά πόνου ψυχής επιλέγω το Poweslave (μόνο και μόνο επειδή ήταν ο δίσκος που με έβαλε στον κόσμο των Iron Maiden, προ δεκαετιίας).
Tα αποτελεσματα του πολλ δειχνουν γιατι ειναι οι κορυφαιοι στο ειδος τους. 8)
Εννοείς επειδή είναι μοιρασμένες οι ψήφοι; :-k Γουορέβα.
Εγώ λέω “Somewhere in Time”. Υπάρχουν κι άλλα που ενδεχομένως είναι ισάξια, άλλα διάλεξα αυτό για τον φοβερό ήχο του, έναν από τους 3-4 καλύτερους που έχω ακούσει σε metal album, και βέβαια για κάποια από τα αγαπημένα μου Μέιντεν κομμάτια όπως το “Wasted Years”, το “Alexander the Great” και το “Stranger in a Strange Land”. 8)
Α να εκφράσω κι εγώ τη λατρεία μου για τα δύο πρώτα και ειδικά για το “Killers”.
Seventh Son…
The Number…
Iron Maiden
τοσο καιρο το βλεπω το θρεντ και απλα δεν μπορω να αποφασισω…
τελικα 7ο γιο γιατι ολα τα τραγουδια ειναι το ιδιο απιστευτα και απλα δεν εχει ουτε ενα filler
Όλα τα Albums είναι κορυφαία.
Αλλά αυτό που θα μου μείνει, το πρώτο μου Album από Maiden και γενικά από Metal μουσική ήταν το Seventh Son Of A Seventh Son. Αυτό το Album έχει φτιάξει όλη την ιστορία της Metal των 80s’ μέσα σε 45 με 50 λεπτά. Μετά πηγαίνουν όλα τα υπόλοιπα…
[CENTER]Seven deadly sins?
Seven ways to win?
Seven holy paths to hell and your trip begins?
Seven downward slopes?
Seven bloodied hopes?
Seven are your burning fires?
Seven your desires? [/CENTER]
♫♫♫♫♫♫…♫♫♫♫… …♫♫♫♫♫
♫♫♫♫♫♫…♫♫♫♫♫♫… …♫♫♫ ♫♫♫
♫♫♫♫♫♫…♫♫♫♫♫♫♫♫…♫♫♫ ♫♫♫
♫♫♫♫♫♫…♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫
♫♫♫♫♫ ♫…♫♫♫♫♫♫♫…♫♫♫♫♫…♫♫♫♫
♫♫♫♫♫♫…♫♫ ♫♫♫♫♫…♫♫♫…♫♫♫♫♫
♫♫♫♫♫♫…♫♫♫♫♫♫♫… …♫…♫♫♫♫♫♫
♫♫♫♫♫♫…♫♫♫♫♫♫♫… …♫♫♫♫♫♫
Powerslave για μένα. Μαζί με το Number of the Beast, οι δύο καλύτεροί τους δίσκοι.
somewhere in time-για μενα η μεγαλυτερη κορυφη τους!εχει και τα πιο ωραια ριφς που εγραψαν ποτε οι μειντεν…και το deja vu ειναι πολυ καλο κομματι σωτε!
Βασικά το Somewhere In Time είναι το πιο αδικημένο Album τους. Δεν είχε την αναγνωρισιμότητα που θα έπρεπε. Εμένα προσωπικά, από τον τίτλο και το εξώφυλλο (Κ-Ο-Ρ-Υ-Φ-Α-Ι-Ο) με βάζουν κατ’ ευθείαν στο κλίμα, ασχέτως με τα τραγούδια που πρόκειται να ακολουθήσουν (άμα είναι καλά ή μάπες). Το ίδιο και το Seventh Son Of A Seventh Son. Το πιο μυστήριο Album στην ιστορία της Metal. Συν το ότι έχει και κορυφαίους στίχους, όλα τα τραγούδια που είναι στο 7th Son Of A 7th Son.
ενταξει οχι και το πιο μυστηριο αλμπουμ της μεταλ ιστοριας!νομιζω η μαγκια του somewhere in time ηταν οτι οι μειντεν εκαναν κατι διαφορετικο στη καριερα τους:!:κατι το οποιο δε συνηθιζουν για να πω την κακιουλα μου:p
Το συνηθίζουν, απλά δεν έχει λιώσει ακόμα αυτή η καραμέλα
νταξ αν λες καραμελα κατι που παραδεχονται και οι φαν του γκρουπ,τοτε τι να πω…[-X
Ποιοι φαν το παραδέχονται?
Κάπου το έχω ξαναποστάρει, αλλά πάμε πάλι:
[ol]
[li]Iron Maiden/Killers
[/li][li]Number/Piece of Mind/Powerslave
[/li][li]Somewhere/7 Son
[/li][li]No Prayer/Fear
[/li][li]X Factor/Virtual
[/li][li]BNW/DOD/AMOLAD
[/li][/ol]
Εγώ γιατί βλέπω 6 διαφορετικές φάσεις του σχήματος?:-k