Δε λεει πουθενα “heavy”…8)
Εβαλα Queensryche αφου λειπουν οι Savatage…
Ουτε πρωτη ουτε δευτερη σκεψη…METALLICA
Δεν τα καταλαβαινω αυτα τα polls… Τι παει να πει καλυτερη μεταλ μπαντα εβερ? Με τι κριτηρια? Στην κορυφη χωραει πολυς κοσμος, και απο ενα σημειο και περα ειναι καθαρα θεμα προσωπικου γουστου. Αλλα ακομα κι ετσι εγω προσωπικα δεν μπορω να επιλεξω ενα συγκροτημα που να θεωρησω οχι καν καλυτερο, αλλα απλα αγαπημενο μου.
Το μονο που βλεπω να μετριεται εδω ειναι ποσους οπαδους εχει μια μπαντα, οι οποιοι την εκθειαζουν… (κι εκανα κι εγω την αμαρτια και ψηφισα Megadeth γιατι στενοχωριεμαι να τους βλεπω τοσο χαμηλα:p)
ΟΚ, σιγουρα δεν ειναι το μονο δημοψηφισμα που για μενα δεν εχει νοημα στο φορουμ, αλλα καπου ηθελα να τα πω… χωρις παρεξηγηση παιδια:wink:
και γιατι δεν τα γραφες στο “Best hard rockl band ever”;
αλλα ξερω γω…
ηθελες να μου την πεις (ως δημιουργο του πολλ) μονο και μον επειδη ειμαι Αρειανος
ε οχι κυριε
#-o:lol:
σοβαρα τωρα
μη χαλιεσαι
τετοια πολλ εχουν απλα χαβαλε
Ναι μωρε οκ:) Δεν εχω τιποτα με κανεναν εδω, και περιστασιακα κανα τετοιο πολλ εχει ενδιαφερον για να δεις τι ακουει ο κοσμος τουλαχιστον εδω στο φορουμ.
Απλα τα ειπα αυτα επειδη χαζευα σημερα και ειδα πολλα παρομοια δημοψηφισματα στα οποια μεσα γινοταν σκοτωμος… ειπα οτι ειχα να πω σε αυτο, γιατι το κλιμα ειναι πιο ηπιο, μαλλον λογω του πληθους των επιλογων (αν δεις τι γινεται στα Maiden vs Metallica threads… δεν παταω εγω εκει μεσα :p).
χιλιομετρα μπροστα απο το δευτερο βρισκονται οι Queensryche-τι να πρωτοπεις?τραγουδοποιια,μελωδιες,φωναρα,προοδευτικοτητα,ιδεολογια:respect:
Black Sabbath…
:!:…
Εν αρχή ην το σκότος… Sabbath, τι άλλο;
Με τιμά να είμαι ο μόνος που ψήφισε Σάξον?
Φυσικά και σε τιμά! Αν και λίγο υπερβολικό να πει κανείς ότι είναι το καλύτερο metal συγκρότημα όλων των εποχών…σίγουρα είναι ένα από τα καλύτερα και επιδραστικότερα.
Οχι ρε φιλε! Υπαρχει τετοιο θρεντ!??!
Ψηφισα Queensryche, μιας και λειπουν οι Μοrbid Angel :!:
Motorhead Motorhead Motorhead Motorhead:)
4 φορες ψηφισες/?!?!
Εχει βρει το κολπο ο μπαγασας.
queensryche επειδή δεν υπάρχουν οι going through
Με εμπνέει ο Lemmy και βρίσκω τρόπους:D…
Oi Death κ οι Savatage που ειναι???Απο τα αλλα maiden φυσικα γιατι ειναι η μονη μπαντα που παιζει για τους οπαδους τς κ τς εαυτους τς γραφοντας δεκαδες υμνους ολα αυτα τα χρονια κ δεν βγαζει ενα καλο album καθε 10 χρονια!!!
iron maiden,killers,the number of the beast,piece of mind,powerslave,seventh son…,somewhere in time,fear of the dark,the x-factor,brave new world για να καταλαβουν μερικοι οτι μεγαλη μπαντα ειναι αυτη που στη διαρκεια τον χρονων ειναι παντα στη κορυφη.
Έχεις δίκιο αλλά οι Maiden έχουν να βγάλουν δίσκο που να είναι φοβερός 20 χρόνια…από το Seventh Son δηλαδή.