Ούτε για αστείο8)
… Εντάξει τα’χουμε πει χίλιες φορές… Ζωντανός μύθος οι Iron Maiden… ΑΛΛΑ
Το ότι παίζουν για τους οπαδούς της είναι πρόταση αμφίβολης αλήθειας πλέον, κατά την ταπεινή μου γνώμη. Και επίσης, όλοι οι δίσκοι μετά το Seventh Son κινούνται μεταξύ χαρακτηρισμών όπως “κακός”, “μέτριος”, “καλούτσικος”, “απλά καλός αλλά τίποτα το εκπληκτικό”.
Δίσκος που περιέχει 1-2 κομματάρες, 3-4 καλά κομμάτια και τα υπόλοιπα υπάρχουν απλά για να υπάρχουν ΔΕΝ μπορεί να χαρακτηριστεί κάτι περισσότερο από “απλά καλός”, για όνομα!
O Leviathan απαντάει άψογα και για μένα…
Ναι αλλά όλα αυτά που λέει μπορεί κάποιος να τα πει για όλα τα συγκροτήματα της λίστας μιας και όλα από ενα σημείο και μετά έχουν αμφιλεγόμενους δίσκους, κανείς δε γλιτώνει από αυτόν τον κανόνα. Από εκεί και πέρα ακόμα και τη πιο συντηρητική άποψη να πάρουμε(τελευταίος Super δίσκος το Seventh Son) δεν υπάρχουν νομίζω πολλά άλλα συγκροτήματα(δε θυμάμαι κάποιο άλλο αυτή τη στιγμή) που έχουν 7 σερί 10άρια(στη χειρότερη των περιπτώσεων 1-2 από αυτά 9άρια και εξαντλόντας κάθε όριο αυστηρότητας).
Mα δεν διαφωνώ στο ότι oι Maiden μέχρι και το 88 ήταν ίσως η μεγαλύτερη μπάντα στο χώρο του μεταλ. Διαφώνησα σε αυτό που είπε ο Savatage Of Death δηλαδή στο ότι οι Maiden είναι ακόμα στην κορυφή και ότι όλοι τους οι δίσκοι είναι κορυφαίοι. Από το No Prayer και μετά μπορώ να βρω μόνο κομμάτια που μπορώ να χαρακτηρίσω ως φοβερά. Δυστυχώς κανένας δίσκος τους από τότε και μέχρι σήμερα δεν είναι φοβερός, ούτε καν πολύ καλός.
Α καλά πάω πάσο τότε. Πάντως μιας και είπαμε για το συγκεκριμμένο Post θυμήθηκα μια μπάντα που έχει κάνει αυτό το 7 στα 7 που ανέφερα και δυστηχώς δεν πρόκειται να βγάλει μέτριο δίσκο ποτέ(ναι οι Death είναι:cry:) και οι Savatage με την εξαίρεση του Fight For The Rock δε βγάλαν κανέναν μέτριο δίσκο. Απαράδεκτο που δεν είναι στη λίστα.
Πολύ υποκειμενικό poll.
Βάση εμπορικών & ιστορικών κριτηρίων, οι Metallica τους έχουν όλους. Οι μόνοι που καπως κοντράρουν σε εντυπώσεις είναι οι Sabbath.
Βαση καθαρα υποκειμενικων κριτηριων, οι Blind Guardian απ’ το Tales μεχρι και το Imaginations αποτελούν την τελειοτητα σε νοτες.
Καλά εδώ συμφωνώ όσο δεν πάει! Ειδικά για τους Death…
Οι Death οτι εβγαλαν ηταν απλα αριστουρημα… Ουτε καν κατι απλα καλο.
Eπππππ θα σε κάνω Report προσβάλλεις αγαπημένο συγκρότημα.
Δεν διαφωνώ σ’αυτό απλά ήθελα να απαντήσω στα λεγόμενα του από πάνω περί βασιλείας των Maiden στο metal και μετά το 1988…
Κανε με ρε. Αλλα μετα, να φερεις και το μαχαιρι σ’.
Απαπα εγώ ούτε πατάτες δε μπορώ να κόψω χωρίς να κοπώ. Πας να με κάνεις να βάλω αυτογκόλ?
ΧΑΛΑΡΑ ΟΙ MAIDEN…ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ
ΑΛΛΑ Ο ΠΙΟ ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ…ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥΣ:bow2:
+1 για φρήντομ:D
Θα ακουστώ παράξενος αλλά για μένα η μπάντα διάγει την καλύτερη περίοδο της καριέρας της.
Έχοντας κυκλοφορήσει 3 εξαιρετικά album , η απόδοση live είναι ίσως η καλύτερη που υπάρχει σε metal μπάντα (πλέον) και πιστεύω σε αυτόν τον τομέα είναι κατά κράτος καλύτερη από το παρελθόν.
Βέβαια είναι πλεόν επιχείρηση αλλά…
Αυτό.
Δεν ξέρω τι να ψηφίσω , Metallica ή Sabbath.
Οι 2οι με Ozzy είναι η αγαπημένη μου μπάντα και γουστάρω και τις άλλες περιόδους αρκετά.
Ενώ οι Metallica έχουν αξιοθαύμαστη πορεία όλα αυτά τα χρόνια.
Γενικά αυτές οι 2 μπάντες είναι στο τοπ-5 μου μαζί με Maiden.
Είναι κλισέ να λέμε ποιος είναι καλύτερος , Metallica , Maiden , Sabbath και δεν ξέρω γω τι άλλο…
Το αφήνω έτσι…
Με βαση τα ιδια ακριβως κριτηρια, για το rock μαλλον ειναι οι Zeppelin
Black Sabbath.
Τόσα πολλά διαφορετικά και παράλληλα ποιοτικά άλμπουμς δε τα βρίσκεις εύκολα σε άλλη μπάντα.
Πειράζει που λατρεύω ακόμα και αυτόν το δίσκο?:-s
Πειτε μου μια μπαντα απο τη λιστα που να εβγαλε καλυτερους δισκους απο τους Maiden τα τελευταια 20 χρονια και θα κανω τουμπεκι.
Οσο για τα εμπορικα και ιστορικα κριτηρια,
…οι ΜεταλλικΑ ειναι αμερικανοι και πολυ πιο εμπορικοι σε κοινα εκτος του χωρου λογω Μπλακ.
Καλο ειναι να χωνεψουμε οτι σε τετοια θεματα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ αντικειμενικα κριτηρια.
Ας λεει ο καθενας τη γνωμη του.
Θα ξερασω ρε σεις. Ελεος. Μιλατε υποκειμενικα αντικειμενολογωντας!