Να δούμε ποια θα είναι η κατάληξη της, μιας και εξαφανισμένη από το ΒΒ. Λέτε να τη φάνε; Δε νομίζω γιατί ο Σαούλ δε φαίνεται πένθιμος στο ΒΒ. Να τον εγκαταλείψει; Πιθανό αλλά απ ότι φαίνεται έχει παθολογική αγάπη για την παρανομία και την απάτη καθότι καταπιεσμένη από παιδική ηλικία και γενικά επειδή ήταν πάντα τυπικότατη.
Πάντως μετά το τελευταίο επεισόδιο, φαίνεται να παίρνει οριστικά τον κακό δρόμο…
Από τότε που έχω πει στη μάνα μου ότι η Κιμ είναι η ιδανική μελλοντική γυναίκα μου, σε κάθε ταινία ή σειρά που βλέπουμε στην καραντίνα και υπάρχει μια νορμάλ χαζογκομενιτσα μου λέει “να μια τέτοια να πάρεις, όχι σαν την άλλη την κρυόκωλη”.
Η Κιμ είναι βασικός λόγος που το Better Call Saul μου αρέσει περισσότερο από το Breaking Bad. Εκεί έχεις Σκάιλερ και χιλιοπαιγμένα οικογενειακά δράματα, επειδή για κάποιο λόγο πρέπει να τους πιάσουμε όλους. Συν την ακόμα πιο εκνευριστική αδερφή της. Το είδα 2η φορά όταν πρωτοήρθε το Netflix στην Ελλάδα και πραγματικά απορούσα πώς την πάλεψα την πρώτη. Όλες αυτές οι σκηνές skip.