Στείλε εαν θέλεις links σχετικά με πηγές αυτών των πληροφοριών
Γαμάτος
:lol::lol::lol:
Και μην ακουσω τιποτα για offtopic ε.
Το καλύτερο βιβλίο που μπορεί να διαβάσει κάποιος που θέλει να εντρυφήσει στα επιχειρήματα του Isis (και σε σένα προτείνεται Ιsis αν δεν το χεις διαβάσει ήδη), είναι του [B]Θ.Παπαρήγα[/B] (αντρας της αλεκας) “[B]Δεύτερος παγκόσμιος πόλεμος - Σκέψεις για κάποιες από τις πλευρές του[/B]” εκδόσεις [B]Σύγχρονη εποχή[/B].
Με ιδιαίτερη μαεστρία και στοιχεία απεικονίζει τα στρατόπεδα, τις συμμαχίες, τα μέτωπα, τη διαπλοκή αμερικάνικων επιχειρήσεων στη ναζιστική Γερμανία κλπ. κλπ.
Ένα preview εδώ http://erodotos.wordpress.com/2009/10/12/papariga-b-pagkosmios-polemos/
Τεσπά, αυτά έχουν να κάνουν με την ιστορία, οπότε ας συνεχιστεί η συζήτηση για τη μούμια του Οσάμα. :lol:
Κι εγώ το έχω ξαναγράψει ότι αν θέλει κάποιος να διαβάσει μία καλή ανάλυση για τα δρώμενα στην Ελλάδα κατά τον ΒΠΠ, την αντίσταση, το ΕΑΜ κτλ να διαβάσει τη “Νικηφόρα Επανάσταση Που Χάθηκε” του Θ.Χατζή (γ.γ. του ΕΑΜ). Τετράτομο βέβαια αλλά άκρως διαφωτιστικό και με σκληρή (αλλά με αγάπη και εκ των έσω) κριτική στην τότε ηγεσία του ΚΚΕ
Το χα καιρό στη λίστα αλλά έχει και 67,50 γιούρια όλο μαζί.
Δεν το έχω διαβάσει το βιβλίο του Παπαρήγα, αν και μετά το λινκ που παρέθεσες μπαίνει στα “προς αγορά” βιβλία. Εξαιρετικό επίσης φαίνεται και το Erodotos blog.
Και το “Νικηφορα Επανάσταση…” στα υπόψιν, αλλα είναι πολλά τα 70 Ε αυτή τη στιγμή. Από Χατζή έχω διαβάσει τον 5ο τόμο ουσιαστικά της Νικηφορας Επαναστασης, το “Οι ριζες της Εθνικης Αντιστασης - Προλεγόμενα στη Νικηφορα Επανάσταση που χάθηκε”. Ιστορική καταγραφή της δεκαετίας του 30 μεχρι την πτωση της Κρητης το 41.
Πιστέψτε με αξίζει. Και μόνο να διαβάσεις πώς μία εναλλακτική πολιτική οργάνωση μπορεί να δημιουργηθεί και τις δομές που χρησιμοποιήσαν για να κινήσουν αυτόν τον τεράστιο λαϊκό όγκο, μυστικά και κάτω από συνθήκες κατοχής, αξίζει.
Βέβαια, όταν διαπιστώνεις και τα λάθη που έγιναν κυρίως λόγω ατολμίας και ανετοιμότητας των ηγετών να ακολουθήσουν το λαό, σε πιάνει μία κατάθλιψη…
Σκέψου, το διαβασα πριν από 7-8 χρόνια και παρότι είναι τετράτομο βιβλίο θέλω να το ξαναρχίσω για να το θυμηθώ.
για οσους αμφιβαλουν… τν βρηκε ο τετραγωνοπαντελωνης ομοφυλοφιλος σφουγκαρακης
Mπορώ να μεταφέρω τα μπολνταρισμένα σου σε θρεντ για την Ελληνική οικονομική κρίση, το αν το χρέος μας μπορεί να κηρυχθεί “απεχθές” και το τι φταίει ο λαουτζίκος να τραβάει αυτά που τραβάει;
Για την ιστορία έχω φάει στο WTC, στο Windows on the world που αναφέρθηκε και πιό πάνω…
Δεν ξέρω τι εννοείς πως ήταν οι πύργοι του WTC, ήταν δύο ακίνητα με εμπορικές χρήσεις στο νότιο Manhattan σε μία περιοχή γεμάτη γραφεία και κόσμο. Οι επιθέσεις ήταν σαφώς επιθέσεις εναντίον αμάχων.
Και να προσθέσω… εναντίον αμάχων της ίδιας τους της χώρας!
Κατά τα άλλα κατηγορούν τον Καντάφι και τον κάθε Καντάφι. Στο σπίτι του κρεμασμένου, ξέρουμε για τι δεν πρέπει να μιλάνε…
Εσύ έχεις φύγει από τις θεωρίες συνωμοσίας και έχεις πάει πλέον στα… αξιώματα συνωμοσίας! #-o
Δεν τα λέω εγώ… αμερικανοί τα λένε
Για να είμαι ειλικρινής, είμαι κατά 90% σίγουρος για το ότι οργανώθηκε εσωτερικά (αφήνω και ένα περιθώριο 10%, γιατί είναι τόσο ακραίο, που - υπό κανονικές συνθήκες - δεν θα έπρεπε να το αναμένει κανείς).
Παρακολουθώ τη συζήτηση τόσο καιρό και απορώ με την ευκολία που ενστερνίζεστε συμπεράσματα για τα οποία δεν υπάρχουν αντράνταχτες αποδείξεις.
Ας πούμε ότι ο Bush και οι στενοί συνεργάτες του δεν είχαν κανέναν ηθικό ενδοιασμό να συμβεί ένα τέτοιο χτύπημα στην Αμερική για να προωθήσουν την πολιτική τους ατζέντα, τις οικονομικές συμφωνίες και να δικαιολογήσουν τους πολέμους που ετοιμάζονταν να κάνουν.
Για να στήσουν την επιχείριση αυτή, θα έπρεπε να κινητοποιήσουν τις μυστικές υπηρεσίες (CIA και FBI), να συνεργαστούν με ειδικούς για το πώς θα γίνουν οι αεροπειρατείες, πώς θα μπουν οι βόμβες στα κτίρια (γνωστή η θεωρία ότι έγιναν ελεγχόμενες εκρήξεις για να καταρρεύσουν σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα και με τέτοιο τρόπο) και για το πώς θα πλασαριστεί το γεγονός στα media. Δεν μιλάμε για μια πολεμική επιχείριση στην Αφρική ή στη Μέση Ανατολή, αλλά στην καρδιά της Αμερικής με φοβερές απώλειες.
Δεν βρέθηκε ένας άνθρωπος από τόσους που συνωμότησαν να το σφυρίξει το κόλπο;
Κανένας τους δεν είχε συγγενείς ή φίλους ανάμεσα στους νεκρούς;
Ή μήπως επειδή το ήθελε ο Bush και άλλοι 3-4 στο Πενταγώνο σημαίνει ότι θα γίνει κιόλας;
Προφανώς υπάρχουν άρρωστα μυαλά να το σκεφτούν αυτό, αλλά αναλογιστείτε λίγο τι θα χρειαζόταν η οργάνωση ενός τέτοιου εγχειρήματος εκ των έσω.
Ορίστε και ένα όμορφο βιβλιαράκι που τα λέει αυτά και περισσότερα:
http://www.ebooks.gr/book/168334
Όσο για τον ίδιο τον Μπιν Λάντεν, δεν παραδέχτηκε ποτέ ότι ήταν πίσω από τις συγκεκριμένες επιθέσεις.
Αν ήταν θα με βόλευε και μένα να ξέρω ποιον να καταριέμαι που δεν είδα ποτέ Pantera live.
Enick αποδεικνύεις για άλλη μία φορά πως είσαι σοβαρός χρήστης, τα όσα γράφεις θα έπρεπε να είναι προφανή στον οποιονδήποτε διαθέτει κοινή λογική.
Συμπληρώνω στις δυσκολίες του εγχειρήματος που παραθέτεις και το ποιοί θα ήταν αυτοί οι αεροπειρατές-αυτόχειρες που έγιναν οι φυσικοί αυτουργοί των επιθέσεων. Έθεσα το ερώτημα και πιό πίσω στο θρεντ κανένας συνομωσιολόγος όμως δεν μπήκε στον κόπο να δώσει μία πειστική απάντηση…
Από τα πιό δυνατά επιχειρήματα που γράφεις είναι και το
"Δεν βρέθηκε ένας άνθρωπος από τόσους που συνωμότησαν να το σφυρίξει το κόλπο;"
Εδώ για τηλεφωνικές παρακολουθήσεις στο Watergate και βρέθηκε το “Βαθύ λαρύγγι”, έγινε της πουτάνας και ο Νίξον αναγκάστηκε να πάει σπίτι του και κάποιοι θέλουν να πιστεύουν πως μπορούν στην Αμερική κυβέρνηση και μυστικές υπηρεσίες να κατεδαφίσουν ουρανοξύστες σκοτώνοντας 3.000 άτομα και να μην διαρρεύσει τίποτα… #-o
Όπως κάθε φανατισμός, έτσι και ο αντι-αμερικανισμός τυφλώνει. [-X
Πάντως ναι, St Anger και στην Αμερική υπάρχουν συνομωσιολόγοι. Θυμάμαι πριν 3 χρόνια στην Νέα Υόρκη να κατεβαίνω να πάρω το τραίνο στον σταθμό του WTC, δίπλα στα ορύγματα των θεμελίων των πύργων που το θέαμα και μόνο δημιουργεί φόρτιση. Ένας τύπος καθόταν μπροστά στις σκάλες με τα “ντοκουμέντα” της συνομωσίας στα χέρια και αγόρευε προς το κοινό του σταθμού: “9/11 was an inside job, folks! Read all about it” Kανένας δεν του έδινε σημασία, όλοι συνέχιζαν προς τις σκάλες. Κανείς δεν πήγε να του ταμπουκαλευτεί, κανείς δεν τον ειρωνεύτηκε, κανένας δεν τον έβρισε. Ακόμα και οι Αστυνομικοί που κάθονταν δίπλα και σίγουρα θα γνώριζαν κάποιους από τους δεκάδες συναδέλφους τους που πλακώθηκαν στα συντρίμμια εκείνη τη μέρα, δεν γύριζαν να του πουν οτιδήποτε, ούτε καν τον κοίταζαν.
Πραγματικά χάρηκα με αυτό που είδα. Γιατί έβλεπα τους πολίτες της χώρας να τηρούν τις παραδόσεις της στην ελευθερία του λόγου όπως έπρεπε, όπως τις είχα γνωρίσει στον προ 11ης Σεπτεμβρίου κόσμο. Από εκείνη τη μέρα ανέκτησα την βεβαιτότητα μου πως ο Μπιν Λάντεν και η Αλ Κάεντα το είχαν χάσει το παιχνίδι του τρόμου. Ο Bush και ο Cheney το ίδιο!
ΥΓ: Pantera-Slayer ήταν Enick για να μην ξεχνιόμαστε!
Με σκλαβώνετε :oops: (αν και σαφώς αντίθετοι ιδεολογικά, τουλάχιστον υπάρχει ένα minimum αλληλοκατανόησης ώστε να κάνουμε ευχάριστες συζητήσεις, πράγμα μη αυτονότηο στο φόρουμ)
Ω ναι, αλλά Slayer είχαν έρθει και νωρίτερα, ήρθαν και αργότερα, Pantera όμως ήταν ευκαιρία ζωής που χάθηκε λόγω bad timing.
Για να συνεχίζω λίγο το ζήτημα με τις θεωρίες συνωμοσίας για την 11/9, προφανώς υπάρχουν αναπάντητα ερωτήματα, όπως κάποια τεχνικά ζητήματα για την πρόσκρουση του αεροπλάνου στο Πεντάγωνο και τον τρόπο με τον οποίο κατέρρευσαν οι πύργοι, αλλά κανένα από αυτά δεν συγκροτεί από μόνο του ικανοποιητικό επιχείρημα για να πιστέψω ότι ήταν inside job από την αρχή έως το τέλος.
Αντίστοιχα σχέδια υπήρχαν στα χαρτιά, όπως πχ. να κατηγορηθεί ψευδώς η Κούβα για κάποιο ναυάγιο μεταναστών και να γίνει ‘ανθρωπιστική επέμβαση’, αλλά αυτά δεν είχαν ως θύματα Αμερικανούς πολίτες και φυσικά όχι σε τόσο μεγάλη κλίμακα.
Αν τα μεγάλια κεφάλια στο Λευκό Οίκο εκτρέφαν επί χρόνια τον Ισλαμικό φονταμενταλισμό και εκείνη την εποχή έκαναν τα στραβά μάτια αν και είχαν προειδοποιηθεί ότι επρόκειτο να συμβεί ένα τόσο ισχυρό τρομοκρατικό χτύπημα (πράγμα που μου φαντάζει πολύ πιο ρεαλιστικό), αυτό απέχει πάρα πολύ από το να το οργανώσουν εξ αρχής.
Άλλωστε τα όρια για το πού τελειώνει η λειτουργία των μυστικών υπηρεσιών και για το που ξεκινάει η παρακρατική δράση δεν είναι πάντα ξεκάθαρα. Και ο Λάντεν κάποτε εξυπηρετούσε τα συμφέροντα των Αμερικανών, όπως και ο Σαντάμ, όπως και ο Καντάφι. Αργότερα τα εξυπηρετούσαν μόνο ως εχθροί.
Πάρτε και την άποψη του Chomsky
http://www.rense.com/general74/dismiss.htm
*δηλαδή εγω που δεν συνεισφέρω στο μουσικό κομμάτι του φόρουμ, αν πω και εγώ οτι όλα είναι μπούρδες θα με πεις σοβαρό χρήστη?
για να μην παίζεται μόνοι σας…
(λέμε τώρα)αν βγει ένας, να πει έγινε αυτό, έγινε το άλλο, δεν είναι έτσι όπως φαίνεται, ποιος θα τον πάρει στα σοβαρά…? ή ποια θα είναι η υπόλοιπη ζωή του? και μην μου πείτε οτι δεν μπορούν να τον λοιδορήσουν πριν καν προλάβει να πει κάτι… να φανεί σαν ενας καραγκιόζης, ή σαν κάποιον που απλά θέλει δημοσιότητα…(είναι γνωστή η τακτική με τους πρώην…ότι θέμα και να έχει βγει απο κάποιον που είναι πρώην-οτιδήποτε απλά θάβεται)
οσο για τον αν υπάρχουν συνομωσιολόγοι στην αμερικοι…οχι…! οι συνομωσιολόγοι ειναι μια μικρή μερίδα ανθρώπων που ζουν στην καρδιτσομαγουλα…
ο αντι-αμερικανισμός τις περισσότερες φορές δεν έχει να κάνει…τα ίδια μπορεί να σου πει ενας συνομωσιολογος για τα chemtrails στην ελλαδα…
[B]
Bin Laden killed unarmed[/B]
[I]
At a press briefing on Tuesday afternoon, the White House disclosed that al-Qaeda leader Osama Bin Laden was not armed when US troops opened fire on him at his Abbottabad compound on Sunday.
When asked how Bin Laden resisted his capture?despite being unarmed?Carney [B]only referred the media to the Pentagon[/B][/I]
γιατι άραγε δεν τον έπιασαν ενω ήταν dead or alive…?? και μην πει κανείς οτι τον σκότωσε κανείς ευαίσθητος αμερικανος στρατιώτης…
μήπως θα φοβόντουσαν να τον πάνε σε μια δίκη…?
επίσης όταν κάποιος αφουγκράζεται τις ιστορίες συνωμοσίας(δεν λέω για τους πωρωμένους που βλέπουν παντού σκιές) εχει να κάνει με το ζήτημα της αυτοσυντήρησης…είναι και καπως στην φύση μας…αυτο δεν είναι έτσι, εφόσον δεν το ελέγχω…ακόμη και όταν δεν το κατανοώ…
Θεϊκή φώτο.
Allow me respond in kind:
Ας σοβαρευτώ λίγο όμως. Προφανώς η δολοφονία του Μπιν Λάντεν έγινε για τα πολιτικά οφέλη που θα έδινε στην προεκλογική εκστρατεία του Ομπάμα. Εξάλλου μιλάμε για μία οργάνωση που είχε χάσει την ισχύ της και για ένα άτομο που είχε παραγκωνιστεί από την αρχηγική του θέση εντός της ίδιας του της ομάδας.
Όσο αφορά την 11η Σεπτεμβρίου θεωρώ ότι η πιο λογική εξήγηση βρίσκεται κάπου μεταξύ της επίσημης θέσης και των θεωριών συνομοσίας, δλδ υπήρχε στους υψηλόβαθμους κύκλους της Αμερικάνικης κυβέρνησης η πληροφορία για επικείμενες επιθέσεις αλλά αυτή υποβαθμίστηκε επίτηδες ώστε να δωθεί η πρόφαση για τόσο για τις στρατιωτικές επιχειρήσεις στο εξωτερικό όσο για τους πρωτοφανείς περιορισμούς στις ατομικές ελευθερίες στο εσωτερικό. Εξάλλου το έργο το έχουμε ξαναδεί, πχ. Περλ Χάρμπορ.
Έχω διαβάσει ολόκληρο σχεδόν αυτό το θρεντ, έχουν ειπωθεί σχεδόν όλα, πολλά πράγματα με τα οποία συμφώνησα, άλλα με τα οποία διαφώνησα και μερικά που ήταν καινούρια για μένα. Όπως και να 'χει, μπράβο γιατί διεξήχθη γόνιμος διάλογος.
Τώρα… πρώτον, ωραία η συνέντευξη του Τσόμσκυ ι-νικ, αν και δυσκολεύτηκα λίγο να την παρακολουθήσω λόγω του κακού ήχου!
Γενικά πάνω στο όλο ζήτημα Αμερικανοί vs. Τρομοκράτες και ποιος κατέστρεψε το WTC δεν θα πω πολλά, μόνο ότι μου φαίνεται πάρα πολύ ύποπτο για να ισχύει ακριβώς η επίσημη εκδοχή. Σίγουρα υπάρχουν πολλά που παραμένουν στο σκοτάδι και ίσως μια μέρα να τα μάθουμε. Το επιχείρημα ότι “είναι τρελό οι Αμερικανοί να θυσίαζαν τόσες ζωές δικών τους” είναι απολύτως αληθινό- [I]είναι[/I] τρελό, αυτό όμως δεν το κάνει και απίθανο. Είναι απεχθέστατο και τερατώδες, γι’ αυτό ασύλληπτο από τον μέσο άνθρωπο, αλλά, ας το αντιμετωπίσουμε, πάντα κάπως έτσι δεν λειτουργούσαν οι κυβερνήσεις/επικεφαλής? Οι ζωές του απλού κόσμου γι’ αυτούς μετριώνται με τα εκατομμύρια, όχι με τις μονάδες… και μερικές φορές δεν υπολογίζονται και καθόλου. Πώς είναι δηλαδή διαφορετική η διεξαγωγή ενός πολέμου? Πάλι δεν βάζεις τους ανθρώπους σου να σκοτωθούν? Πάλι δεν τους βαφτίζεις ήρωες και μάρτυρες? Πάλι δεν ευλογούν το όνομα της πατρίδας με δάκρυα στα μάτια οι επιζώντες και στρέφουν το μίσος τους στον εχθρό, τον “άλλο”?
Η άποψη περί ολοκληρωτικής ενορχήστρωσης του χτυπήματος από τις μυστικές υπηρεσίες και την αμερικανική κυβέρνηση -ή τα “κεφάλια” πίσω από αυτή- πράγματι φαντάζει παρατραβηγμένη. Και μη αναγκαία, θα έλεγα εγώ. Ποιος χρειάζεται να πάρει το ρίσκο μιας ανεπανόρθωτης έκθεσης στην κοινή γνώμη με την αποκάλυψη μιας εθνικής προδοσίας, ειδικά όταν υπάρχουν τόσοι πρόθυμοι εξτρεμιστές μουσουλμάνοι, εύκολοι να υποδαυλιστούν και οργανωθούν χωρίς να μείνουν πολλά ίχνη? Νομίζω είναι πολύ πιθανό να τους δόθηκαν κατευθύνσεις και οδηγίες από προσεκτικά επιλεγμένους μεσάζοντες, κι έτσι να διασφαλίστηκε η αποτελεσματικότητα του χτυπήματος.
Όσο για τον Μπιν Λάντεν… άλλου παπά ευαγγέλιο αυτός. Εμένα προσωπικά πάντα μου φαινόταν το ίδιο μαριονέτα και κατευθυνόμενος με τον G. W. Bush, ποτέ δεν με έπεισε ως evil mastermind του πλανήτη. Αμφιβάλλω ότι του ήρθε η φώτιση και από ΄κει που είχε γαλουχηθεί από Αμερικάνους την είδε εθνική παλιγγενεσία και τζιχάντ. Πιο πιστευτό μου φαίνεται να ήταν βαλτός, δηλαδή να δώσει πρόσωπο άρα και υπόσταση στην τρομοκρατία και ένα αντικείμενο φόβου και μίσους στον λαό -boogey man δηλαδή. Το ότι “δεν τον έβρισκαν” τόσα χρόνια μου φαίνεται επιεικώς ανέκδοτο, μάλλον και γι’ αυτό τον “σκότωσαν” τώρα, γιατί είχε αρχίσει να ξεφτίζει η επίδρασή του πια (βιντεάκι με απειλές? Seriously? Πάλι?) και παράλληλα -φυσικά- θα ήταν μεγάλο bonus για τον Ομπάμα -win-win. Η άποψή μου ενισχύεται και από το γεγονός ότι τον “εκτέλεσαν” με συνοπτικές διαδικασίες -γιατί να το κάνουν αυτό αν όχι γιατί ήταν κυρίως μια φούσκα-#1 καταζητούμενος με τη δυνατότητα επιπλέον να τους καρφώσει στεγνά, άμα τον στριμώχνανε, για τα χοντρά τους κόλπα?(υποθετικά πάντα μιλώντας). Πιθανότατα λοιπόν ο Ομπάμα να θέλει να προβάλει καινούριο villain που να τον εξυπηρετεί καλύτερα, θα δούμε στα επόμενα επεισόδια.
Έβαλα το “σκότωσαν” σε εισαγωγικά γιατί, εχμ, προφανώς είναι πιο αναπόδεικτο κι από τον ρόλο των ζωδίων στον χαρακτήρα μας. Ό,τι έχω ακούσει από τη στιγμή που έγινε το μπαμ “Osama is dead (ενίοτε και Obama xD)” το άκουσα βερεσέ. Βγήκαν κάτι φωτογραφίες. Ψεύτικες τελικά λέει. Όχι, έχουν κι αληθινές. Αλλά? Τις κρατάνε κρυφές ντεεε. Και το πτώμα? Α, το θάψανε τελετουργικά στη θάλασσα. ΤΙ ΜΕ ΛΕΣ ΡΕΕΕ! Αλήθεια! Δεν το ‘ξερα ότι όλους τους μωαμεθανούς τους φουντάρουν στη θάλασσα σαν τον Κάπτεν Έιχαμπ! Τς… όχι βέβαια, μόνο αυτόν, για να μην γίνει τόπος προσκυνήματος ο τάφος του -duuh! Ω… σωστό, σωστό. Και τώρα δηλαδή πώς θα αποδείξουν ότι τον σκοτώσανε τον κακό το λύκο? Θα κάνουνε σύγκριση DNA. 21στ σέντσουρι παιδίμ…! Σώπα ρε!! Με ποιο δείγμα? Απ’ το πτώμα που ρίξανε στα σκυλόψαρα? …Και έστω ότι είχανε πάρει δείγμα. Με ΤΙ θα το συγκρίνουν γαμώ την τρέλα μου γαμώ που νομίζουνε ότι τρώμε όλοι κουτόχορτο??? Με τις τρίχες απ’ τα μούσια που φυλάξανε, από κάποιον που ψάχνανε 15 χρόνια χωρίς να βρίσκουν ίχνος του*, επειδή ΙΣΩΣ να τις χρειάζονταν μια μέρα για διασταύρωση DNA!!!
*(Κι ας έχουν δορυφόρους και σκατά… Πάνω απ’ τα κορφοβούνια δεν έχει σήμα, τα εμποδίζει το σατανικό του ηλεκτρομαγνητικό πεδίο… Αμ δεν είχαν κοσμοτέ να δούνε σήμα καμπάνα! Άσε που δεν ήταν στα κορφοβούνια ούτως ή άλλως… έμενε σε μια γαμημένη ΕΠΑΥΛΗ.)
Για όλα αυτά και μερικά ακόμα προτίθεμαι να πιστέψω ότι ο άνθρωπος ονόματι Οσάμα Μπιν Λάντεν είναι νεκρός μόνο όταν μου το επιβεβαιώσει ο ιατροδικαστής απ’ το NCIS. For all I know, του δώσανε σύνταξη για τις υπηρεσίες του, έκοψε το μούσι και ζει αντερκόβερ ζωή και κότα κάπου στο πουθενά της Ανατολής, όπου, εδώ που τα λέμε, και να τριγύριζε με ταμπέλα “I’m Osama” οι άνθρωποι τον έχουν ήρωα και δεν θα βγάζανε κιχ -όχι, θα ειδοποιούσανε τους Αμερικάνους. Χαχαχαχ ας γελάσω μόνη μου.
Μπορεί να εξασφάλισε λοιπόν τη ζωούλα του αν υποθέσουμε ότι ξέρει πολλά. Μπορεί από την άλλη να τον εξαφάνισαν με συνοπτικές διαδικασίες ακριβώς για τον ίδιο λόγο… Το οποίο είναι εξαιρετικά ύποπτο… Είναι αδιανότητο πιστεύω να εκτελείς έναν εξαιρετικά σημαντικό καταζητούμενο με μια σφαίρα στο κεφάλι χωρίς να το σκεφτείς όταν δεν απειλείσαι άμεσα από αυτόν (άοπλος 55χρονος) και αυτό όχι μόνο γιατί κανέναν [I]δεν έχεις το δικαίωμα[/I] να θανατώσεις έτσι αψήφιστα -και γενικά, αλλά τι να λέμε τώρα- αλλά και γιατί η πραγματική απόδοση δικαιοσύνης θα ήταν… well, να αποδοθεί δικαιοσύνη. Δικαστήριο, ξέρετε, τέτοια πράγματα. Να απολογηθεί, να ξεσκεπαστούν τα εγκλήματά του με αριθμούς και αποδείξεις, να καταδικαστεί επίσημα. Όχι ένας τυχάρπαστος στρατόκαβλος κομάντο να πυροβολάει ότιδήποτε με τουρμπάνι δει μπροστά του και να πετύχει κι αυτόν. Τρομερά ύποπτο. Αν είχα χάσει ανθρώπους μου στο 9/11 δεν θα ήμουν καθόλου ευχαριστημένη και σας το λέω ειλικρινά. Όχι να βγαίνω και να γιορτάζω στις πλατείες -αλλά οι Αμερικανοί, η κυρίως μάζα τους, το έκαναν αυτό γιατί είναι αφελείς και εύπιστοι όσο ελάχιστοι λαοί, και το λέω αυτό χωρίς το παραμικρό αντιαμερικανικό συναίσθημα. Είναι φακτ, πώς να το κάνουμε. Έτσι τους [I]κάνουν[/I], το μεθοδεύουν να είναι έτσι για να είναι φυσικά χειραγωγήσιμοι, και την ίδια φόρμουλα προσπαθούν να εφαρμόσουν και παντού.
[U]http://www.voanews.com/english/news/usa/Obama-Raid-Was-Longest-40-Minutes-121475554.html[/U]
Νέα. Μπαίνω στον πειρασμό να το αναλύσω πρόταση-πρόταση, αλλά επειδή έχω ήδη παρανοήσει για τα καλά, θα πω μόνο το εξής:
U.S. President Barack Obama says he ordered the raid against al-Qaida leader Osama bin Laden after deciding that [U]the risks[/U] were outweighed by the possibility of “finally getting our man.”
ΠΟΙΑ ρίσκα Ομπάμα?
[SPOILER]Παίζει και να μην το διαβάσει ποτέ κανείς όλο αυτό.:|[/SPOILER]