Black Dynamite appreciation thread!

Αντε να γινομαστε πολλοι οι φανς του bad-ass motherfucka που στελνει ολους τους αλλους να του παρουν τσιγαρα στο περιπτερο,ενω ταυτοχρονα δερνει οτι υπαρχει στο πλανο,εχοντας ηδη π@δηξει και οτι θηλυκο τριγυρω…

To Black Dynamite νομιζω και γω,οπως προτεινε ο Vangelis,πως αξιζει το δικο του θρεντ…
Κωμωδια τιμια,με πολυ καλη και πετυχημενη σατυρα-στο μεγαλυτερο μερος της-,επικο soundtrack,φοβερους χαρακτηρες, και καταπληκτικη ατμοσφαιρα ταινιων του ειδους…
[SIZE=“4”]50% supercool[/SIZE]
[SIZE=“4”]50% kung-fu[/SIZE]
[SIZE=“6”]100% DYNAMITE[/SIZE]

οταν ακομη και στην λιγοτερο αστεια σκηνη της ταινιας πεθαινεις στο γελιο μαλλον αυτο μετραει…

… Black Dynamite κυνηγαει τον τυπο στο κομμωτηριο και τρεχωντας ο τυπος κανει κατα λαθος την μαλακια που φοραει απο το κομμωτηριο μπερτα…:lol::lol::lol:

Black Dynamite ΡΕΕΕΕΕΕ…

:slight_smile:

για μενα απο τις κορυφαίες ατακες…
ο black dynamite ειναι στο νοσοκομείο

BD-breath deeply baby

nurse-ooh dady make my heart beat

BD- yeah doctor dynamite can hear that
but i think you runnin’ a temperature
let’s see if i can find a thermometer for you

:lol::lol::lol:

HA! HA! I threw that shit before I walked in the room!

κλαμα στην σκηνη που ψαχνουν να βρουν τι ειναι το code kansas

can you dig it?

http://www.youtube.com/watch?v=2PSueHOY-Jk&feature=player_embedded

Πατωμα:lol::lol:

-What else melts in your mouth??
-Mnms!!
-EXACTLY!!..and not in your hands…

trivia λιγο,ο τυπας που πρωταγωνιστει και συνυπογραφει το σεναριο,ειναι καλτ μορφαρα,που παλιοτερα ειχε παιξει τον ομοτιτλο ρολο στο αθλιο Spawn αλλα και προσφατα επαιζε στο Dark Knight τον Γκαμπολ,τον μαυρο γκανγκστερ που πλακωνοταν με το Τζοκερ…

—Ohh Black Dynamite,you came to see me.

—Bitch, no!!! l gotta go rap a taste with my man Horn…
but afterwards since l’m here,maybe l’ll throw you one right quick.

Και φυσικά το άκυρο παραλήρημα για το μικρό βιετναμεζάκι!!! :lol::lol:

απο τις ποιο αστειες σκηνες που εχω δει ποτε…
εχουνε μπλεξει αρχαια ελλαδα, φιδια, αστρολογια, της παναγιας τα ματια για να καταληξουν στον… Little richard…:lol::lol:

oscar [SIZE=“4”]ΤΩΡΑ[/SIZE]

:slight_smile:

ε ο βακιλος που κολλαει ομως?

Κατεβηκε 8)

Παμε να μαγειρεφσουμε και να το δουμε

με κανεις υπερηφανο…

καλα και μονο που σε καθε σκηνή μάχης στο τελος ακούγεται απο πισω το
“dynamite dynamite” εγω πεθαίνω!!!

This one child, I’ll never forget. Poor little bastard was still alive. Little Chinese legs were blown clean off! Still see his little shins & feet hangin’ from the ceiling fan across the hut. He was charred from his head down to his little Chinese knees. He tried to get up. But he fell over & what was left of his right leg broke off. As he laid there, flat on his face, he looked up at me. His little Chinese eyes burnin’ right into my stomach, deep into my soul. He said somethin’ to me in Chinese like, “Boo coo sow!” sounded like some cartoon shit. But I understood it to be a question that he was askin’ me. And I don’t have to know how to speak Chinese to know what that question was. “Why, Black Dynamite? Why?”

:lol::lol::lol:

xaxaxaxa
και η απαντηση ηταν
we’re a long way from 'nam look at this place you must have a 8 track player in every room
#-o:lol::lol::lol:

TI EΠΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ;

κριμα που δεν ειχα καμια ουμπερ παρεα να τη δω, αλλα καθομουν μοναχος με τα πασσατεμπο μου, τεσπα

επικο καλτοσατυρα

Ολες οι σκηνες ειναι μια και μια… Καταδιωξη αυτοκινητου, ο κακος τυπας με κοκκινο ροντστερ τυπου πορσε, οπου σε καποια φαση (αφου εχει κανει 3-4 στροφες κοιτώντας πισω) χανει τον ελεγχο και στον γκρεμο πεφτει ενα σαβουραμαξι και παιρνει φωτια. Μαγκωνει μετα ο θεος το αμαξι του βαρωνου με μαγνητη, απο ελικοπτερο (!!! Το πιο μπανταςς πραμα ΕΒΑΡ!!!) και δειχνουν παλι τα ιδια πλανα με το αμαξι να παιρνει φωτια!

Καπου στην αρχη ειναι σε φαση που κανει μονολογο, και βλεπει το μικροφωνο του ηχοληπτη, κουναει το κεφαλι του και φευγει, ενω συνεχιζεται το γυρισμα

ή στη φαση που ο Χορν πλακωνει τον τυπα, και του χανει σφαλιαρα, και παρεξηγειται ο αλλος, και το ξαναγυριζουν με πιο μικροκαμωμενο ΕΠΙΚΣ

και η σκηνη με την αναλυση ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ.

θα τη ξαναδω το σαβ/κο ¨=Δ

αχαχαχαχαχαχαχαχα και η σκηνη με τα ορφανα πρεζακια χαχαααχαχαχα

Την κατέβασα και εγώ, αλλά θα την δω με την καφροπαρέα. Εννοείτε. Από αυτά που έχω διαβάσει και ακούσει:D

Now playing: Lunatica - Elements
via FoxyTunes

Γ@μηστε πολανσκι τοπικ,κλαστε ταρκοφσκικο,γραψτε στα @@ σας οτιδηποτε αλλο εχω ανοιξει,γ@μηστε τα ολα:p

ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ δεν πρεπει να παει ακλαυτο,πριν μαζεψει εναν μεγαλυτερο αριθμο πιστων οπαδων…χτες χωσαμε και βλεπαμε σκηνες…η ταινια αγγιζει τα ορια του μυθου πλεον…:stuck_out_tongue:

we are going on a trip…TO KUNG-FU ISLAND!!!

Ωπ το είδα και γω πρόσφατα αυτό. Καλή μαλακιούλα, ελάχιστο έως καθόλου γέλιο. Waste of time.

nihilist,παρε ΜΠΟΥΛΟ:p απο τα τοπικ μου αλητη,και σαν πεταλουδα χασου…

Χαχαχαχαχαχαχ!

δεν την εχω δει ποτε παρα μονο σε μια ταινια,κωμωδια με box οπου ο μαυρος πυγμαχος πριν αντιμετωπισει τον αντιπαλο του,καθοταν αραχτος και το εβλεπε.Επαιζε και αυτος που εκανε τον επιστημονα στο ‘‘ημερα ανεξαρτησιας’’