Κοιτα επειδη οι φιλοι μου δε τρωνε απο αυτα τα ραδιενεργα με τις διοξινες πραματα θα σου προτεινω κατι καλο μπας και ισωσεις λιγο
@The ripper: εχω παρατηρησει (και πολυ χρηστες του φορουμ μαζι μου) οτι για να πεταξεις μαλακια περιμενεις να μπει το πανκιο.Δεν το εχω σε τπτ να σας αρχισω στις παναγιτσες και τους 2 και το ξερεις
Ε πες μου ποιος φιλος.Να εχεις το θαρρος της γνωμης σου οππως το εχω κι εγω.
Μην γινεσαι αδερφουλα σαν τονκολλητο σου τον Ριπερ που περιμενει να μπεις για να αρχισει τις παπαριτσες.
Αν εχεις να πεις κατι πες το επωνυμα αλλιως κανε το παπι.Ναι?
Έχω το θάρρος να πω τη γνώμη μου για τη μουσική που σου αρέσει όπως και εσύ μπορείς να πεις για την δικία μου. Δεν σε ξέρω και ούτε εσύ με γνωρίζεις για να με λες παπί…
Αδερφε.Οταν λες “οι φιλοι σου” καποιους κοινους θα εχουμε για να το λες.Θελω να μου πεις ονομα.Οταν μιλαςστον αερα μονος φορας τον χαρακτηρισμο που σου εδωσα.Στο χερι σου ειναι να μη φαινεσαι παπι και να πεις ποιον ενωεις
Οσο για τη μουσικη που ακουω λεγε οτι θες.Πραγματικα δε με ενδιαφερει ουτε γραμμαριο
Σόρρυ αν νόμιζες οτι λέω τους κανονικούς σου φίλους…Τώρα αν δεν έχεις το μυαλό να καταλάβεις ότι λέω για τη μουσική πυ σου αρέσει τότε μη λες οτι δεν σε πειράζει…
Τέρμα τα υπονοούμενα για άλλους χρήστες. Αν νομίζετε ότι δεν είμαστε νοήμονες, τότε σφάλετε. Καταστρέψατε μια σοβαρή συζήτηση για να γράψετε βλακείες και να προσπαθήσετε να την πείτε σε χρήστες που δεν ασχολούνται καν με το θέμα.
Έχω βαρεθεί να σας κυνηγάω. Στο επόμενο διάλογο με σπαμ θα πέσει πολύ χοντρό μαχαίρι… Βασικά θα πέσει μπαν σε όποιον το προκάλεσε… Έχουμε και δουλειές να κάνουμε από το να σας κυνηγάμε σε κάθε τόπικ…
Ουτε και γω.Θυμαμαι οταν καπου ειχα πει οτι τα mosh pit δεν τα θεωρω καλη ορφη εκφρασης και εφαγα κραξιμο,και τωρα ακουω οτι τους ενοχλει να τραγουδανε στα λαιβ,κατι το οποιο ειναι και φυσιολογικο
άλλο το να τραγουδανε στα λαηβ, και αλλο το να ξελαρυγγιάζετια/ γκάριζει ο ο αλλος μεσ το αυτι σου! και ο ηχος τις περισσοτερες φορες δεν ειναι οπως πρέπει
με το μοσπιτ δεν εχω κανενα πρόβλημα! Γουστάρω και παλια χωνομουνα συνεχεια…τωρα λιγο πιο αποστασιοποιημένα! 8)
Μεταξύ μας : είναι GAY το γλαμ/σλιζ !!! Σόρρυ κιόλας αλλά όσο επιχειρήματα κι αν μου πεις για να απενεχοποιήσεις τους εκπροσώπους του απο το GAY (“ξέρεις τι έχουν γ***σει αυτοί?”,“sex-drugs-rock ‘n’ roll κάνουν …ετσι θα πρεπε να κάνουν όλοι!!!”,“ένα σαββατοκύριακό τους δεν είναι ολόκληρη η ζωή μας” κ.λ.π. …) δεν θα μου πούνε τίποτα…Δε θεωρώ αυτούς GAY έτσι κι αλλιώς αν και μερικοί πρέπει να ναι πολύ ΑΔΕΡΦΑΡΕΣ ΤΟΥ ΕΛΕΟΥΣ … Όλα όσα πρεσβεύουν μέσα από τα τραγούδια τους συντελούν να κάνουν το μουσικό είδος GAY…και δεν εννοώ Ομοφυλοφυλισμό (και μάλιστα δε νομίζω να το εννοεί κανείς έτσι όταν λέει μία μπάντα ή ένα μουσικό είδος GAY), αλλά άψυχο και χωρίς κανένα νόημα (στις περισσότερες των περιπτώσεων) είτε μουσικά είτε στιχουργικά.
Τώρα θα μου πεις γιατί ακούω Nirvana όμως … ε τους Nirvana δεν ξέρω γιατί , αλλά τους θεωρώ πολύ πιο αληθινούς από όλα τα Glam σκουπιδάκια…
Οι Jonas Brothers θελουν κρεμασμα. Ας υπογραψουμε ολοι για την εκτελεση τους.
Καθε βιντεο τους στο γιουτιουμπ ξεπερναει το 1 εκατ. views, μονο και μονο επειδη τα 14χρονια(μαξιμουμ) κοριτσακια στο αμερικα δεν εχουν μαθει να φιλτραρουν την καθε επιτυχημενη(και καλα) μαρκετινγκ μαλακια που τους πλασαρουν.