Black list: τι δεν γουσταρετε στο rock/metal

Toυς Thor!

Τα ποζέρια (Guns n Roses,Bon Jovi, Def Lepard, Coverdale, Motley), τους ναζι(Slayer, Saxon) και τους Black-metalheads…
Για τους emo δεν το συζητω που ολοι το ριξαν στο τυπου ροκ-μεταλ…! ΕΛΕΟΣ

Ξέχασες τους Motorhead:wink:

Ναι σωστα! Και για αυτους εχω ακουσει αρκετα… Οπως το καπελακι του Λεμμυ με την νεκροκεφαλη! Επισης κ οι Manowar & Accept!

Ναζι oι Saxon, οι Accept και οι Manowar ?? 8O:-k

Tι λεει αυτος ρε…
Πολυ παραπληροφορηση πεφτει…

Το σχολιο του Freedom προφανως ηταν ειρωνικο.

Ακριβώς.

Οι manowar και accept ακόμα να καταλάβω από που και ως που θεωρούνται ναζιστές, ο lemmy απλά είναι συλλέκτης, εξάλλου έχει τραγουδήσει Pistols, και οι Slayer απλά αναφέρουν τα γεγονότα, δε παίρνουν θέση. Για saxon δεν εχω ασχοληθει και πολύ, δεν έχω ιδέα.

Αμα το πάμε έτσι και οι Kiss είναι ναζι λόγω των SS.#-o

Δηλωση lemmy ολα τα λεφτα.

Δημοσιογραφος.Εισαι ναζιστης?
Lemmy.Οχι απλα μ’αρεσει να παιζω μ’αεροπλανακια

Οι Manowar προφανώς δεν είναι Ναζί, εφόσον είναι Αμερικανοί υπερ-πατριώτες. Παρότι είμαι (untrue) fan και δεν ντρέπομαι πολύ να πω ότι τους ακούω ευχάριστα (όταν τους ακούω), είναι σαφές ότι πρόκειται για ηλιθιωδώς πολεμοχαρείς ψευτόμαγκες. Φυσικά δεν είναι Ναζί, είναι όμως ενοχλητικά «δεξιοί».

Μα δεν θεωρουνται ναζιστες…:slight_smile:
Τωρα αν υπαρχουν και 2-3 ανθρωποι που πετανε τετοια ‘μαργαριταρια’ τι να κανουμε…

Σωστός. Θα το έκανα εδιτ. Ιδίως για το πολεμοχαρείς. Τέσπα, αγαπάμε μανογουαρ όταν παίζουν μουσική και δεν ανοίγει το στόμα του ο ντεμαιο:D8)

Αυτους που περνιουνται για μεταλ αλλα δεν ειναι.

αυτό με τους epic και κυρίως τους manowar έχει περάσει ως δεξιά σε όλες τις χώρες του κόσμου που υπάρχει metal όλοι είναι έτοιμοι να σφάξουν το blood of their ennemies. με τέτοια θεματολογία είναι λογικό και αναμενόμενο ότι κολλημένος υπάρχει να την δει υπερπατριώτης και να βάλει στο hail to england τη δικιά του χώρα. και κυρίως στην χώρα μας που βρίθει τρου μεταλ δεξιών πατριωτών. λυπάμαι που το metal μπορεί να συνδεθεί με τέτοια πράγματα. λυπάμαι που οι manowar δεν στάματησαν μετά το hail και μας ζαλίζουν ακόμα. ακόμα χειρότερα δε, που έχουν τρελαμένους οπαδούς. τέτοιες νοοτροπίες είναι κατάντια του πολιτισμού. ξανά rot. (in hell)

Βλακειες και υπερβολες λες…
Ποιος σου ειπε οτι οι οπαδοι των Manowar την βλεπουν υπερ-πατριωτες ??
Δηλαδη με την ιδια λογικη οι οπαδοι του black την βλεπουν υπερ-σατανιστες ε ??
Ασε που οι περισσοτεροι υπερπατριωτες black παιζουν…

Συνελθετε ρεεε…

ΔEN γουσταρω:

-To nu-’‘metal’’
-To alternative rock
-To grunge
-To hardcore, το metalcore και γενικα ο,τι ραπαρει και ειναι ‘‘χοροπηδηχτο’’
-Το νορβηγικο black και λογω μουσικης και λογω ιδεολογιας (εξαιρουνται οι Carpathian Forest)
-Το brutal death oταν δεν ξεχωριζεις τις λεξεις (αν υπαρχουν)
-Το emo/screamo και λοιπες αμερικανιες
-To ‘και καλα’ punk rock τυπου Green Day που ουσιαστικα ειναι pop με κιθαρα.
-Το doom και γενικα ο,τι σερνεται
-Το κλαψομουνο-gothic
-To industrial
-To βαρετο progressive τυπου Dream Theater
-Τους Slipknot (τους αναφερω ξεχωριστα γιατι οχι απλα δεν τους γουσταρω, τους σιχαινομαι)
-Αυτους που δεν χωνευουν τους Manowar αφου δεν μπορουν να νιωσουν το μεγαλειο των υμνων τους.

Συμφωνώ απολύτως αν αφαιρέσεις το Grunge (με αυτό δεν ενοοώ κάτι γελοία υποκείμενα τύπου Some Velvet Sidewalk - επι τη ευκαιρία άμα δείτε στο δρόμο τον τραγουδιστή τους,στραγγαλίστε τον),το Doom (Count Raven άκου, αλλιώς τι να πω…δε σ’αρεσει κατά 90%) , το Νορβηγικό Μπλακ Μεταλ , το Αλτέρνατιβ (σχεδόν όλα τα έβγαλα) και προσθέσεις μερικές κριτικές και αναλύσεις που κάνουν μερικοί από ψυχολογική σκοπιά (FUCK! I hate this crap!) έχεις τη δικιά μου λίστα.

Είναι Εβραίοι ξέρεις… :wink:

Αλλο το Σ των ΚΙΣΣ και αλλο το Σ των Slayer. Των Slayer ειναι ιδιο με των ναζι… Καλα δεν βριζω ολους τους Slayer. Μονο τον Hanneman… Wink

Και των Kiss, και των Black Sabbath και των Slayer τα “S” είναι σαν τον κεραυνο των SS…

Ο Simmons βασικά είναι μόνο…

Το power-epic metal. Παραείναι χαζοχαρούμενα!