Αν θεωρείς το epic χαζοχαρούμενο μάλλον δεν έχεις ακούσει epic τότε.
Χμ μου αρέσει πολύ το Dim Carcosa από Ancient Rites! Μετράει?
φτουσου!ειναι ντροπη μου να σε ξερω!:pμονο για μανογουορ συμφωνω,για ολα τα αλλα…
ωχ,βλακεια εκανα.συμφωνω μαζι σου και για green day και το dream thater.
Ε θα το πω:
Δεν αντέχω ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ τους Arch Enemy!!!
Και γενικώς τον “κύριο” Michael Amott, που την έχει δει θεός της κιθάρας, ενώ οι καλύτερες μπάντες που έχει παιξει φάνηκε οτι στηρίζονταν στα άλλα σπουδαία μέλη τους.=P~
Στην Πυρά!!! :thumbdown:
σωστόςςςςςς , έλα ρε Jeff Walker πάρτους τα σώβρακα
[Ξεσπαθώνω τώρα]
Ε μα ο άνθρωπος είναι ο Νο 1 κομπάρσος στο metal! :x
Στους Carcass, όσοι τους είδαν φέτος, αλλά και όσοι έχουν δει το Wake up and smell the carcass video ξέρουν οτι ο τύπος μοιάζει με φλαουτίστα σε φιλαρμονική¨ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΟΣ :trombone:
Στους Spiritual Beggars, οκ δική του μπάντα είναι, αλλά κάντε μια σύγκριση ανάμεσα στις κυκλοφορίες τουσ με και χωρις τον Spice…
Οι Arch Enemy… νταξει, είναι οι Arch Enemy, τι παραπάνω να πω για να τους θάψω??? :lol:
Στους Candlemass, πήγε όταν έκαναν το 1ο τους reunion, και δεν το θυμάται κανείς!!! #-o
Τι άλλο να πω πια???
manson OUUUUUUUUUU :lightsabre::lightsabre:
δεν ειμαι προκατιλημενος . αλλα ειναι μαπας :p:p
εισαι πολυ τσρου αδελφακι μου…
αψυχο:lol::lol: ακου το ομονυμο δισκο των LA Guns για παραδειγμα και πες μετα για αψυχη μουσικη fake attitude κτλ…αδελφαρες σου λεει
νιρβανα;;;αληθινοι;;;;κατσε και αυτους το mtv δεν τους ξεπεταξε;;;;:-k
τα παραλες λιγο
δεν σαρεσει η μουσικη στους spiritual beggars??
συγκεκριμενα το ad astra και το mantra III?
επισης τα 3 πρωτα arch enemy ειναι φοβερα
ιδιαιτερα κιολας αν γουσταρεις τις 70’ς επιρροες του (και οχι μονο)
ο ανθρωπος κανει φοβερη δουλεια
τωρα αν σαν χαρακτηρας ειναι βλακας
ή αν τα πιτσιρικια που τον ακουνε τον εχουν θεοποιησει ειναι αλλο θεμα
παντως σαν κιθαριστας ειναι φοβερος
ασχετο
αλλα μπλουζακι trouble δεν φορανε πολλοι σημερα!!!
Ο Amott είναι ο Gus g της Σουηδίας…:lol:
Το 92 ήταν ακόμα λιγότεροι που φοράγανε μπλουζάκια τραμπλ…αυτό που θέλω να πω είναι ότι τώρα οι Trouble είναι πι ογνωστοί με τη βοήθεια των ΜΜΕ (και τα αφιερώματα που τους εμπεριέχουν)…Και το 92 αυτός που φορούσε μπλούζα τράμπλ ήταν ο ντράμερ των Corrosion Of Conformity (με πολύ λιγότερο ντόρο από τα ΜΜΕ φαντάζομαι…) !!! (δες οπισθώφυλλο Blind) ! Anyway δεν έχει και πολύ νόημα …
και οκ δεν το χα ξανακάνει ποτέ,αλλά φίλε μου θα κατεβάσω αμέσως τώρα το πρώτο από LA Guns να το ακούσω να σου πω τι γνώμη μου…Είσαι τυχερός … για να δούμε
Επίσης μία απορία … Μίλησε κανείς για το ποιος ξεπέταξε ποιον ? Είπα ότι οι Nirvana δεν είχαν πουλήσει πολλά άλμπουμς ? Ναι δεν ήταν και τίποτα δύσκολο να το παίξει κανείς αυτά που έπαιζε αλλά τουλάχιστον είχαν @@ ! και για την ιστορία πες μου ένα συγκρότημα της " δικιάς σου" αγαπημένης μουσικής που να ήταν πάνω στο peak της (ή τέλος πάντων σε αυτό που θεωρούσε αυτή πικ) και που να έβγαλε ένα τόσο διαφορετικό και θα τολμήσω να πω αντι-εμπορικό (θα τολμήσω να πω) άλμπουμ όπως το In Utero (εκτός από τα προφανή χιτάκια ε΄χιε και κάποια Tourette’s, Radio Friendly… κ.α. ) … Είχαν τα @@ ?? εγώ δεν γνωρίζω κανένα από τα μεγάλα συγκροτήματα της poser/glam που να το κανε αυτό ! Γι ’ αυτό σου μιλάω για ΑΔΕΡΦΑΡΕΣ ! ΕΤΣΙ ΤΟ ΕΝΝΟΩ αν δεν το κατάλαβες και είναι και άψυχα για μένα όλα αυτά για τις γκόμενες , τα γα**σια , και το πόσο καλά γουστάρουν να περνάνε… ΣΤΑ @@ μου !
Επίσης αν νομίζεις ότι οι ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑΡΕΣ που ακούς είναι οι ΑΛΗΘΙΝΕΣ (όπως το εννόω βέβαια) τότε να σου επιστρέψω πίσω το σχολιάκι " κατσε και αυτους το mtv δεν τους ξεπεταξε;;;; " … Φοβερά επιχειρήματα…
Δεν είναι ότι δεν μ’αρέσει η μουσική του.
Ο τύπος έχει παίξει σε τουλάχιστον 4 δισκάρες στην καριέρα του.
Αλλά νομίζω πως πολύ άδικα έχει φάει τόση διαφήμιση. Δεν μπορώ να κρίνω την τεχνική του κλπ, καθότι δεν είμαι μουσικός, αλλα… πώς να το πω… ε δεν είναι και ο Μεσσίας του ροκ/μέταλ όπως πλασάρεται!!!
Για beggars, όντως τα 2 που αναφέρεις είναι θεικά, αλλά το γεγονός οτι από τότε που έφυγε ο spice πάνε -ποιοτικά- κατά διαόλου, ενισχύει την άποψή μου.
Για Arch Enemy ρε παιδιά, ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόσος ντόρος. Έχω ακούσει τα Burning Bridges και Anthems of Rebellion, και ειλικρινά βαρέθηκα τη ζωή μου! Όταν δε, τους είδα και λάιβ, εκεί ήταν που τους ξέγραψα εντελώς σαν μπάντα!
8O8O8O
Τους κάγκουρες/μεταλάδες! Όσους δηλαδή παίζουν 10 ώρες σόλο και οργιάζουν για να μας πείσουν ότι ξέρουν κιθάρα,μπάσο,ντραμς,πλήκτρα (δες Dream Theater, Malmsteeen κτλ).
Οι powerαδικες φωνές.
Το symphonic metal το οποίο θεωρώ λίγο κιτς (ντάξει υπάρχουν κάποια τραγούδια που μ’ αρέσουν, δε λέω) με πρωταγωνιστές τους Nightwish (στη λίστα μου πάντα).
κοιτα και γω τους arch enemy τους εμαθα και τους αγαπησα με γιοχαν λιβα στα φωνητικα
ιδιαιτερα τα 2 πρωτα (black earth και stigmata) ειναι φοβερες δισκαρες που κουβαλανε και λιγο την κληρονομια του παλιοτερου σουηδικου ηχου (ισως λογω παραγωγης)
απο οταν πηρανε την γκομενα γινανε καθαρα εμπορικοι με πιο επαγγελματικη προσεγγιση στη μουσικη τους
μεσιας δεν ειναι
ουτε ο καλυτερος τεχνιτης
απλα ειναι γαματο να ακους στις εκαστοτε μπαντες του αναφορες σε κιθαριστες οπως ο βινι μουρ,μαικλ σενκερ και ουλι γιον ροθ
και να βγαινει φωτογραφιες με μπλουζακι trouble!!!
@ epitaph
ακομα λιγοι φορανε μπλουζακια
και λιγοι τους ακουνε
γι’αυτο γουσταρω που ενας τοσο διαφημισμενος μουσικος βγαινει φωτο με μπλουζακι τους!!
μην ξεχναμε οτι στους ενθερμους οπαδους των trouble συγκαταλεγωνται καποιοι james hetfield,dave grohl και lief endling!!!
πιο σωστα τοτε πρεπει να γραψεις
τους καγκουρες/μεταλαδες/προγκ-ροκαδες
γιατι οι dream theater δεν καναν κατι παραπανω απο οτι ειχαν κανει μπαντες οπως οι yes/genesis/kansas κλπ κλπ
Έχεις δίκιο, αλλά θα ναι λίγοι αυτοί που θα δουν τη φωτογραφία (ή τις φωτογραφίες) από το Photo session και ακόμα λιγότεροι αυτοί που θα πουν “ας ψάξουμε λίγο αυτούς που φοράει ο Amott”.
Για τους 2 τελευταίους το ξερα , αλλά για Hetfield δεν τον ξερα …αν και δε μου ακούγεται περίεργο…! :!:
Μου τη σπάνε οι MOTLEY CRUE !!! :@:@
Δλδ τα παιδακια που θελουν να ακουσουν ροκ και μεταλ πρεπει να σκανε ενα κατ’ ελαχιστο 8ευρο τη βδομαδα;
Οχι εδώ έχει δίκιο ο μέιντεν. Κι εγώ έχω mp3 κλπ, αλλά έχω και ένα σεβαστό αριθμό αγορασμένων δίσκων. Και φυσικά όταν αναφέρομαι στους δίσκους μου, τα mp3 τα αφήνω απ έξω.