Black list: τι δεν γουσταρετε στο rock/metal

Καλα ρε παιδια εννοειται οτι τα μπ3 δεν ειναι δισκοθηκη…
Νομιζω οτι ο Μεηντεν μιλαει για αυτους που εχουν κυριως μπ3 και κρινουν λες και εχουν τεραστια δισκοθηκη.

Οκ άλλο κύρος έχει ο 40χρονος με τα 5000 βινύλια κι άλλο ο 15χρονος με τους 2-3 σκληρούς, το ξέρουμε αυτό. Αλλά πιστεύω ότι μια χαρά θα μπορούσαν να συζητήσουν πχ και δεν νομίζω ότι απαγορεύει κανείς στον 15χρονο να πει ότι ακούει μουσική επειδή είναι mp3. Έχουν αλλάξει οι καιροί κι όλας…

Δεν αναφέρομαι στο να συζητήσεις μαζί τους. Και μη το πάτε ηλικιακά. Είμαι 20 χρονών και εχω φίλους που αρκούνται μόνο στο κατέβασμα, για χ ψ λόγους, αλλα κοκορεύονται για το πόσους “δίσκους” έχουν. εμένα αυτό με ενοχλεί.

Ρε σεις παιδια σιγουρα εχει αλλο κυρος να εχεις μια τεραστια δισκοθηκη κι ουτε λεω εγω οτι εχεις mp3 θα “παινευεσαι” οτι εχεις δισκους στην κυριολεξια.

Αλλα εγω πχ για να αγορασω ολα αυτα που εχω στο πισι μου θα 'πρεπε να δωσω κοντα 2000€.

Και η δισκοθηκη ενος πιο ψαγμενου μπορει να κοστισει 5 και 10.000€.

Ειναι ευκολο για ενα 16χρονο σαν εμενα να το κανει;

Εκτος αν μπορεις να εισαι απλας ή αν πρεπει να ακους 8-8 τραγουδια μαζευοντας φραγκα μεχρι να ξαναξηλωθεις στο δισκαδικο.

Δεν εχω ουτε ενα δισκο και δε νομιζω να αποκτησω.

Δε νομιζω οτι ακουω αλλη μουσικη ομως, ουτε οτι χανω το δικαιωμα να μιλαω για τη μουσικη.

Βεβαια σε τετοια περιπτωση ειναι αλλο να λες “εχω” και αλλο να λες “εχω ακουσει” τον χ,ψ δισκο.

Κατι τετοιο και γω το θεωρω σπαστικο.

Να πουλας τζαμπα μουρη.

Κανείς δεν είπε κάτι τέτοιο. Εξάλλου, και η μουσική και η δισκοθήκη του καθενός (θεωρώ) πως είναι κάτι προσωπικό, οπότε nevermind:)

Τα Maiden δεν τα χεις σε cd ας πούμε?

Oxi

Σιγουρα θα μ’ αρεσε, αλλα μπορω να χαλασω κι αλλου τα λεφτα.

Βασικα ειναι θεμα προτεραιοτητων.

Τα dvd ισως καποια στιγμη τα παρω

Τι προτεραιότητες έχει ακριβώς ένας 16χρονος που απλά τρώει τα λεφτά του μπαμπά, μπορείς να μου πεις?
Έχεις στόματα να ταίσεις? Συντηρείς σπίτι, αμάξι? Που ακριβώς χαλάς λεφτά? Έχεις πολλές γκόμενες και στα τρώνε?
Ίσα ίσα που εγώ στην ηλικία (και λίγο μεγαλύτερος) σου αγόραζα πολύ περισσότερα απ ότι αγοράζω τώρα ακριβώς επειδή δεν είχα υποχρεώσεις.

Παιδιά οταν λεμε εχω δισκογραφια απο το ταδε συγκροτημα ειναι λογικο να εννοειται οτι υπαρχει σε cd/lp
Τωρα οσο για mp3 καλα ειναι. Δεν χαλας τσαμπα το cd σου ειδικα αν ειναι και συλλεκτικο. Αλλα συγνωμη εχω ενα σεβαστο αριθμο απο δισκους και cd και box sets και αυτα τα μαζευω απο πολυ μικρος και με πολυ κοπο. Οχι δεν θα ανεχτω να μου λενε οτι εχω δισκογραφιες σε σκληρο δισκο. Οποιος πχ. εχει τις golden edition απο Pink Floyd θα καταλαβει γιατι πραγμα μιλαω. Ειναι άλλος ήχος! Αν αυτο σας ενδιαφερει φυσικα.

Κραταγα ολη τη χρονια λεφτα για τη συναυλια των maiden.

Aσχετα αν δεν πηγα τελικα.

Τα λεφτα αυτα προτιμησα να τα δωσω για διαρκειας της Αρειαναρας παροτι θα μπορουσα να αγορασω δισκους που τους εχω και σε mp3.

Δεν καταλαβα… Επειδη δεν εχω δικο μου νοικοκυριο πρεπει να παιρνω 8€ καθε βδομαδα απο τον πατερα μου οπως λες για να τα δινω για δισκους 20ετιας;

Ειναι ωραιο αυτο που κανεις…

Δε λεω.

Αλλα δεν ειναι στις δικες μου προτεραιοτητες. :slight_smile:

Στα τρώνε οι γκόμενες εεε? :naughty::naughty::naughty::naughty:

Χωρίς πλάκα πάντως δίκιο έχει ο Nihiliist. Πολλά συγκροτήματα και Albums ακούω στο χαλαρό και δεν πρόκειται μάλλον ποτέ να τα σκάσω(εκτός και αν μου πέσει το Joker) αλλά από εκεί και πέρα με τις μεγάλες του αγάπες ο καθένας θα έπρεπε να ξηλώνεται λιγουλάκι, όχι για μαλακισμένους ψευτοηθικολογικούς λόγους αλλά για το γαμώτο. Αμαρτία να βλέπεις τον Eddie σαν Jpg στον Explorer και να ακούς το Hall Of The Mountain King σε στοιχεία 010001001. Από εκεί και πέρα όμως θεωρώ και λίγο μα@@@α να τα σκας με το παραμικρό επειδή ένα cd απλά σου ακούγεται ευχάριστα όταν για κάθε ένα τέτοιο κατα πάσα πιθανότητα υπάρχουν και ένα που λατρεύεις, τι θα κάνουμε κλέφτες θα γίνουμε?

Δεν καταλαβα… Επειδη δεν εχω δικο μου νοικοκυριο πρεπει να παιρνω 8€ καθε βδομαδα απο τον πατερα μου οπως λες για να τα δινω για δισκους 20ετιας;

Από αυτό και μόνο μου δείχνεις ποια είναι η σχέση σου με την μουσική και πόσο πραγματικά την αγαπάς. Σεβαστό, αν και κατά βάθος με λυπεί.
Αφού προτεραιότητα σου είναι να ταΐζεις την Αρειανάρα συνέχισε, τι να πω.
Όσο για το πρώτο σχόλιο με τους Maiden… ένα χρόνο για 50 ευρώ συν οδοιπορικά? What the fuck! :? :?

Να βγαλετε ενα chart σε φαση" απο 0 μεχρι 10 cds δεν εισαι πραγματικος μεταλ φαν.Απο 11 μεχρι 30 εισαι νουμπας.Απο 31 μεχρι 70 εισαι απλος μεταλας.Απο 71 μεχρι 100 εισαι μεταλας σπεσιαλ…απο 700 μεχρι 1000 εισαι μεταλοπατερας."

Εγω ειμαι νουμπας btw.

@Nihilist:Μη νομιζεις οτι ολοι οι γονεις σκανε αβερτα τα 50αρια…

Δηλαδη οσοι αγοραζουν αυθεντικα το κανουν για να παινευονται, ή να πουλαν μουρη;

Γενικα οτι ειπαν απο πανω οι DarthVader και Νιχιλιστ.

Nαι, νομίζω ότι τα μοιράζουν όλοι σαν μαρουλόφυλλα.

Metallica 9 cd
Iron Maiden 14 cd

Συνολο 25 σιντι
10 ευρω το καθενα αν κ δυσκολα θα το βρεις τοσο χαμηλα
25χ10-=250ευρω για τα σιντι μονο δυο συγκροτηματων.
Δυσκολα πραγματα.Δν ειναι θεμα τιμων…ειναι θεμα οτι ειναι πολλα αυτα π πρεπει να ακουσεις για να τα αγορασεις.

Eγω απορω ακομα γιατι ασχολειστε… Νομιζετε οτι θα του βαλετε μυαλο?

Το παιδι προτιμαει να πηγαινει στο γηπεδο καθε Κυριακη αντι να εχει καθε μερα τη μουσικη του… τουλαχιστον καποια must ρε παιδι μου…

Ποσο μαλακας αισθανομαι τελικα που αντι να πληρωσω την πιστωτικη μου εδωσα τα 75 ευρω για το box set των Judas Priest…[-X

Ανάλογα με το πόσα δίνουν οι γονείς του καθενός (για την συζήτηση όσον αφορά εφήβους που έγινε παραπάνω μιλάω). Εμένα μου δίνουν αρκετά αλλά όχι σαν κάτι γκόμενες στην κηφισιά που θα βγάλουν το 50ευρω. Με 10 ευρώ το πολύ να βγω (συνήθως 5 και κάτι ψιλά), αλλά δεν έχω δικό μου χαρτζιλίκι όπως το έχουν άλλοι. Δηλαδή αν πάω στον πατέρα μου και του πω “μπαμπά cd” θα πει ναι παιδί μου και θα μου δώσει κανα 15ευρω, αλλά μετά αν του το πω την άλλη μέρα θα πει πήρες χθες μωρε φτάνει. Αυτό μόνο για cd και βιβλία ε! Μη με περάσετε για κανα κακομαθημένο :stuck_out_tongue:

Καλά και γω μαλάκας θα αισθανόμουν αν έδινα λεφτά για οτιδήποτε από Judas Priest… :roll:

Βασικά δεν ισχύει πάντα αυτό που λέει ο Nihilist. Δλδ ακόμα και 16 χρονός να είσαι και να σε συντηρεί η οικογένειά σου, δεν σημαίνει ότι χαλάς ακατάπαυστα λεφτά για cd ή οτιδήποτε. Τουλάχιστον δλδ εγώ αλλιώς τα μαθα. Θυμάμαι κάτι τραγικές οικονομίες για να αγοράσω cd, συγκεκριμένα δεν έτρωγα στο σχολείο και κράταγα τα λεφτά μέχρι να μαζευτεί ένα ποσό και να κάνω την παραγγελία στο rock city και να έρθει η αντικαταβολή. Κλασσικό μπινελίκωμα μετά από τον πατέρα μου που δούλευε στο ταχυδρομείο και έβλεπε την ειδοποιήση. Ρε μαλακισμένο πάλι δεν έτρωγες αυτό τον μήνα στο σχολείο για να αγοράσεις τα cd? Το 95% των cd που είχα αποκτήσει πιτσιρικάς ηταν αγορασμένο κατά αυτόν τον τρόπο. Τα θυμήθηκα και συγκινήθηκα. :stuck_out_tongue: