Black Metal Albums

Για αλλη μια φορα αυτη η μπαντα με εστειλε αδιαβαστο :open_mouth:

Άκουσες και Carpe Noctem από το σπλιτ?

οχι Carpe Noctem δεν ακουσα ακομα
Να υποθεσω πανω κατω βαδιζουν στα ιδια μονοπατια με Arstidir Lifsins μιας και ειναι Ισλανδοι?

Δεν το άκουσα ούτε εγώ, νομίζω ότι αυτοί πάνε σε πιο ξεκάθαρα μπλακ μονοπάτια

1 Like

Οι οποίοι Carpe Noctem μοιράζονται μέλη με Misthyrming.

Είχα ακούσει το ντεμπούτο τους κάποια χρόνια πίσω,

Που μου είχε φανεί Svartidaudi worship, συμπαθητικό, μετά τους άφησα όμως. Θα τους ξαναπιάσω για το split, αφού είμαι sucker για dissonant bm.

2 Likes

Μετά από πολλή προσπάθεια και χρόνο εν μέσω καραντίνας, ξεκίνησα να διαβάζω όλα τα posts από τον Γενάρη του 2018 και σημείωσα τουλάχιστον 10 κυκλοφορίες που δε γνώριζα κι αναγκάστηκα να αγνοήσω άλλες τόσες (παρόλο που ακούγονται ενδιαφέρουσες) λόγω έλλειψης χρόνου, λόγω πάρα πολλών κυκλοφοριών που έχω στη waiting list κι επειδή μου φάνηκαν (στα πεταχτά έστω) ότι δεν μπορώ να ξοδέψω χρόνο για κάτι που το έχω ακούσει ήδη από άλλους (με λίγα λόγια κράτησα μόνο τα ακούσματα που μου φάνηκαν ότι έχουν να δώσουν κάτι από άποψη πρωτοτυπίας).

Ευχαριστώ όλους τους users που πόσταραν μπάντες, έκαναν λίστες κι έγραψαν και 2 λογάκια για το καθένα. Μου φορτώσατε μουσική για μήνες.

Ένα παράπονο μόνο: Επειδή το συγκεκριμένο παρακλάδι είναι το πιο πειραματικό, ποικιλόμορφο, γρήγορα αναπτυσσόμενο και (για μένα) το πιο ενδιαφέρον της σκληρής μουσικής, θα ήταν ωραίο να προσπαθούμε να είμαστε όσο πιο συγκρατημένοι γίνεται γιατί πραγματικά στα 10 posts με μουσικά links, τα 8-9 σχόλια είναι αποθεωτικά…

Καταλαβαίνω ότι ακούγεται πολύ σπαστικό αυτό που λέω και δε θέλω να τιθασεύσω τον ενθουσιασμό κανενός (συν ότι αυτάκια έχουμε όλοι κι ένα ξεσκαρτάρισμα μπορεί να γίνει γρήγορα, αν μας κάνει δλδ ή όχι ένα τραγούδι/μπάντα) αλλά δείτε το θετικά: :stuck_out_tongue: Εκτιμώ τόσο τη γνώμη, το χρόνο που αφιερώνετε για νέες μουσικές και τις γνώσεις πολλών από εσάς που θεωρώ δεδομένο ότι υπάρχει ενδιαφέρον σε ό,τι ποστάρετε.

6 Likes

Αφήνω αυτό εδώ και ελπίζω να μη πάει στο βρόντο

3 Likes

Μπορει καποιος να μου επιτελους τι στον π@τσο γινεται εκει στον Καναδα?

3 Likes

Πολύ ορφανή γη εποχής Mabool μου θύμισε. Σε άλλα νέα αν και δεν είναι αμιγώς black metal η ομοιότητα με θεούς Beherit με ώθησε να το βάλω εδώ

1 Like

Συγκροτημα(μονομελες) απο την Ισπανια εχοντας στο ενεργητικο τους ηδη 10 με 11 albums.
Στη τελευταια τους δουλεια κρινοντας απο τη πρωτη λεξη του τιτλου του δισκου μπορουμε να πουμε οτι τα παντα εδω ειναι οντως Unholy (απο τη μουσικη, φωνητικα μεχρι και τη παραγωγη).

Edit: Project debut album με μελη απο Behexen και Horna


Μου ήρθε μια Μπαθορίλα σε σημεία, και μουσικά και φωνητικά
1 Like

Για Μπαθοριλα εχεις απολυτο δικιο

3 Likes

καλα εκανες και το ποσταρες γιατι θα το εκανα εγω

Με προλαβες μωρη κουφαλα :slightly_smiling_face:

1 Like

Το άκουγα εκείνη την ώρα σε λάιβ παρουσίαση

1 Like

εκει ημουν μιλουσα και στο chat

πώς σου φάνηκε?

1 Like

Γαμησε για αυτο καποια στιγμη θα το ξανα ακουσω

-Ρε αυτό γαμάει
-Μπάα.

(Μπάαν;)

Για κάποιο λόγο μετά το προαναφερθέν γαμήσι μού ήρθε να βάλω καπάκι αυτό:

3 Likes

Ωραίο είναι το Ba’a, αν και ο @Aldebaran θα τα πει καλύτερα από μένα, να πω πως για μένα όλο το ζουμί είναι στο τελευταίο κομμάτι. Τρομερό.

Σε άλλα νέα, για τους πολύ καμμένους, οι Ofermod κυκλοφόρησαν 15 χρόνια μετά το περίφημο “Pentagrammaton” ντεμπούτο τους.

Λεγόταν πως τον είχαν ηχογραφήσει αλλά δεν τον είχαν κυκλοφορήσει, νομίζω επειδή ο Belfagor μπαινόβγαινε φυλακή. Τελικά έπαιξε remaster πάλι στα Necromorbus που είχε ηχογραφηθεί, και 15 χρόνια μετά τον κυκλοφορούν και σε διπλό βινύλιο από την Shadow Records η οποία θα κυκλοφορήσει και τον νέο δίσκο των Nefandus λέει τον Ιούνιο, της άλλης μπάντας του τυπά για όσους δεν τους γνωρίζετε.

Φυσικά το τότε line-up ήταν πολύ κουλό, μιας και στα φωνητικά (άρα και του δίσκου) είναι ο NSK (εμφανίζεται ως Moloch) των Teitanblood (τότε ήταν ακόμη στους Proclamation, άλλη μπαντάρα).

Για τους συλλέκτες, το διπλό βινύλιο θα περιλαμβάνει και το remaster με τον Moloch στα φωνητικά από την μια, και εκτέλεση με τον Belfagor από την άλλη.

Εγώ, πάω να ξανακούσω το Thaumiel.

3 Likes