BLIND GUARDIAN @ Αθήνα 07/10/2023

Και εγω νμιζω αυριο το ιδιο setkist, άντε με 1-2 εκπλήξεις

1 Like

Πάντως στο σημείο που βρισκόμουν εγώ (πίσω αριστερά) ο ήχος ήταν πολύ καθαρός και στιβαρός μέχρι το σημείο που κάηκε το ηχείο (στο sacred έγινε, αλλά αποτι κατάλαβα από συζητήσεις που άκουγα ο περισσότερος κόσμος δεν το αντιλήφθηκε καν οπότε οκ). Το brian ήταν ωραίο δωράκι (δεύτερη φορά που μας το κάνουν, την προηγούμενη ήταν πάλι διήμερο και τη μία είχαν δώσει αυτό ενώ την άλλη wizards crown). Η απόδοση ήταν μια χαρά και τα διαλειμματακια πλέον χρειάζονται ειδικά όταν ο hansi κάνει το μίνιμουμ των εκπτώσεων στον τρόπο που τραγουδάει που για μένα είναι πολύ καλύτερα έτσι. Δουλεύω τώρα οπότε αναλυτικότερα τις σκέψεις μου λίγο αργότερα!

2 Likes

Στο τελος ηταν εμφανες οτι κατι ειχε συμβει, δεν ειχα παρατηρησει οτι ηταν στο Sacred. Κατι ετριζε :stuck_out_tongue:

4 Likes

Από διάφορα σημεία που τσέκαρα, ο ήχος ήταν ένα τσακ καλύτερος κάτω και δύο τσακ καλύτερος πίσω από τον ήχο. Αριστερά από εκεί ωστόσο που ήμασταν χάνονταν οι κιθάρες και τα μισά φωνητικά. Αλλά τουλάχιστον έβλεπα οπότε δεν παραπονιέμαι. Ο χώρος αυτός και η διαρρύθμισή του με τα χωρίσματα και τις μπάρες που μου έβγαλε την ψυχή καθόλου δεν μ’αρέσουν, αλλά γούστα είναι αυτά. Στα του λαιβ, συμπαθητικά τα πράγματα. Χάρηκα με το skalds and shadows από το πουθενά btw. Στα της ώρας του λαιβ, ζήσαμε ένα μεγάλο σίριαλ με δύο τύπους μπρος και πίσω μου που ηχογραφούσαν/βιντεοσκοπούσαν και διαπραγματευόντουσαν όλη την ώρα με τον σεκιουριτά. Στην μία εξ αυτών των διαπραγματεύσεων, ο ένας είδε φως και πήρε όλα του τα συμπράγκαλα και εξαφανίστηκε. Ο άλλος δεν ξέρω τι απόγινε, αλλά έχω να πω ότι στο imaginations μου κατέβαζε τα χέρια (!!!) για να μην του χαλάω το βίντεο, όμως λίγο μετά έβλεπε το μπάσκετ. Κύριος.

12 Likes

Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι σημερα θα ακούσουμε script, wizard’s crown (αντί Brian), time stands still. Ελπίζουμε σε πολύ περισσότερες αλλαγές.

Μολις τωρα

6 Likes

Όσοι πηγαν χτες ή θα πάνε σήμερα, μπορούν να πάρουν εισιτήριο για την τρίτη μέρα με 30 ευρω…

Λουτσέσκου mode on
Γαμώ το κατεστημένο της Αθήνας!!!

Σολντ άουτ θα γίνει πάλι, μακάρι να μπορούσα

1 Like

Προγραμματισμενο για 11/10

1 Like

Εξυπνη διαχείριση απο το release.

Με ενα κωδικο παιρνεις μεχρι 2;

Κανένας κωδικός ρε παιδια; :stuck_out_tongue:

Να σου στείλω; ή σου έδωσαν;
Στείλε μήνυμα.

1 παιρνεις, ισως εχω μερικους

Θα ήθελα εγώ έναν παρακαλώ

1 Like

Ζείτε όλοι ρε??

1 Like

Όποιος μπορεί ας στείλει έναν κωδικό κι εδώ.

Aνθρωπινο το sold out τελικα. Επανω στον εξωστη ημασταν επαρκως χαλαρα. Και οι κατω δεν φανηκαν να στριμωχνονται. Εγω προσωπικα, επανω αριστερα ακουγα καλα. Δεν μπουκωνε ο ηχος δηλαδη. Κατι πρεπει να συνεβη στο μικροφωνο στη διαρκεια του encore για μερικα δευτερολεπτα, αλλα τιποτε αλλο απροοπτο. Ευτυχως μας ειχατε προετοιμασει για το ‘‘μπιρι μπιρι’’ μεταξυ των κομματιων, οποτε δεν προλαβε να με χαλασει ιδιαιτερα. Μου φανηκαν απο αξιοπρεπεις και πανω σε οτι αφορα το περφορμανς, ενω και το setlist νομιζω οτι ηταν ετσι διαμορφωμενο ωστε να μην ‘‘πηξουμε’’ με το νεο αλμπουμ. Δεκα βγηκαν, δωδεκα τελειωσαν. Αρκετα ενεργος κι ο κοσμος κατω με τα κινητα (τουλαχιστον απ’ την πλευρα μου) να μην ειναι παρανοικα πολλα.

Προσωπικα, περασα καλα το βραδυ του Σαββατου μου. Προσημο θετικο.

5 Likes

Kωδικο παιδιά

4η φορά που τους βλέπω τους τελευταίους 15 μήνες.
Με ΔΙΑΦΟΡΑ η καλύτερη…
Ουδεμία σύγκριση με το προχθεσινό λαιβ.
Ήχος μπροστά που ήμουν εκπληκτικός!!

Wizard’s Crown💦

5 Likes

Γιναμε Ευρωπη