Με ενα =ν κωδικό έχουμε 2 εκπτωκτικά ή 1?
Για ένα είναι από ότι είδα. Στείλτε κωδικό παιδιά
Ρε γαμώτο ζήλεψα παρά πολύ αυτο το διήμερο και αποφάσισα να τιμήσω την Τετάρτη ( όχι με 45€ όπως έχουμε συζητήσει ήδη αρκετά )
Η έκπτωση στα 30€ είναι μια οκ τιμή
Το μόνο που με απασχολεί είναι κάποια σχόλια περί ήχου, τα οποία ίσως να είναι του χώρου ίσως της μπάντας
Αυτά τα θέματα χθές δεν υπήρχαν να ξέρεις
αυτάαααα
Αν έχει απομείνει κανένας κωδικός, πλιζ θενκ γιου άι λοβ γιου
Έχω εγώ μαν, σου στέλνω με pm το εισιτήριο μου από χτες
Ας γράψω κι εγω δύο λογακια για τη χτεσινή συναυλιαρα.
Πιάνοντας τα πιο γενικά, η μπάντα ήταν φουλ ορεξατη, ο Hansi πολυ καλύτερος από το περσινό λάηβ (όχι πως ήταν κακός τότε, αλλά πιο καταπονημένος σίγουρα), το κοινό ήταν υπέρτατο (Γκάρντιαν κοινό αφού), ο ήχος μέτριος (αλλά όχι κακός) εκεί που ήμουνα, λίγο πιο μπροστά και λίγο πιο δεξιά από το κέντρο του χώρου. Ήταν πολύ κακος μόνο στο sacred worlds - που μεταξύ άλλων έκλεινε και το μικρόφωνο του Hansi- κρίμα γιατί είναι μέγα έπος.
Το σετλιστ ήταν πολύ δυνατό, ενα best of που πολλά έλειπαν μεν, αλλα για να πούνε όλα όσα θα θέλαμε να ακούσουμε θα έπρεπε να είναι εκεί κανα πεντάωρο. Τα κομμάτια του νέου δίσκου, που δεν είχαμε ξανακουσει λάηβ, ταίριαξαν πάρα πολύ και δεν έκαναν καθόλου κοιλιά, με το violent shadows ειδικά να είναι ότι πρέπει για τα λάηβ τους, και σαν δεύτερο θα έλεγα το deliver us from evil. Ακόμα και το τρίτο καινούριο βέβαια, το blood of the elves να είναι και αυτό πολύ καλό, με το κοινό να το τραγουδάει από την αρχή μέχρι το τέλος.
Σαν καλύτερες στιγμές θα διάλεγα το imaginations (ανατριχιλα και που το σκέφτομαι, τι κορυφαία έναρξη συναυλίας), το script for my requiem με τα τρομερά sing alongs, οι δύο εκπλήξεις (με βάση τα πρόσφατα σετλιστ τους πάντα, δεν τα παίζουν συχνά) banish from sanctuary (πανικός) και wizard’s crown (τι κομματαρα), ε και κλασικα το κλείσιμο με Valhalla/ mirror mirror. Δεν ανέφερα το μοναδικό φαινόμενο του bard’s song, κάθε φορά είναι μια μοναδική εμπειρία.
Συνολικά καταπληκτικό λάηβ, αντάξιο 100% του ονόματός τους. Μόνο Γκάρντιαν.
Edit
Καλησπερα σε ολους
Τελικά πήγα με την γυναίκα Σαλονικα γιατί
Αλλο 4 ώρες ταξιδι για Αθήνα και αλλο 1.5 από Λάρισα.
Ημουν επιφυλακτικός με το χώρο αλλά τελικά
εξεπλάγην ευχάριστα.
Φτασαμε 4 το απόγευμα και περιμέναμε
εμείς και κανα 2 παί
δες στην πορτα.
Κατα της 6.30 σκάσανε οι γκάρντιαν απο δίπλα μας μόνοι τους λες και ήρθαν από το σπίτι τους παραδίπλα ,περπατωντας άνετοι οπως πάντα και μας χαιρέτησαν.
Πρώτη φορά έκατσα να δω live στη ζωή μου σε καναπέ ΝΑΙ καναπέ και το απόλαυσα!
Για το live δεν θα πω πολλα’τους έχω δει
Το 2007 και τις 2 μέρες στο fuzz 2009 rocking
2011 Θεσαλονικη και περυσι στο release 2022.
Άπο αυτες τις φορές που τους είδα ηταν μάλλον η καλύτερη.
Εφυγα χορτάτος γεμάτος και σε σημεία ανατρίχιασα ολόκληρος.
Υ.Γ 1Δεν παιξαν Damnation και στο τσακ δεν τους ειπα WHY? Ρε παιδιά Why? Λεω αντε να μην φανώ σπασα@@.
Υ.Γ 2 Θα παιξουν το Secrets of the american gods την Τεταρτη το προβαραν το απογευμα.Λογικα και κανα κομματι απο somewhere θα παιξουν στα εξτρα που τα εχουν φρεσκα απο την περιοδια 2022.
Να προβάρουν και το And then there was silence να τους πεις…
Πραγματικα τεραστιο ερωτημα το γιατι δεν παιζουν American Gods στην περιοδεια, για μενα ενα απο τα καλυτερα του τελευταιου δισκου αδιαμφισβητητα. Οσον αφορα την προβλεψη σου για το SFB, μακαρι να εχεις δικιο αφενος, αφετερου αυτο θα ειναι πολυ καλο νεο για οσους πανε την Τεταρτη, να περασετε καλα παιδια!
Αυτο κι αν θα ηταν ονειρο… Ενταξει μιλαμε για μπαντα που πλεον εχει 5 εξαιρετικους δισκους κι αλλους 5 πολυ καλους στο ρεπερτοριο της, πανδυσκολο να βγει σετλιστ που να πεις στο τελος “ακουσα ολα οσα ηθελα να ακουσω”. Πολυ χαιρομαι που τους ειδα πριν 20 χρονια και καλυψαν τα περισοτερα απο αυτα που θα ηθελα να εχω δει live στην ζωη μου απο Blind Guardian. Σιγουρα λειπουν αρκετα ακομα…
Θα κάνει ντεμπούτο αύριο, το ανακοινώσανε
Επίσης, πόρτες 7, BG 9. Μία ώρα νωρίτερα όλα.
Ωραια να προλαβουμε μετρο!
Βρηκα κωδικο οποτε μαλλον θα παω και εγω, 30 Ευρω ναι, κομπλε.
Τα @@ μου πηρα τελικα, μολις ειδα οτι μονο Barcode Αθηνας μετρανε και εμενα μου το ειχε δωσει φιλος που πηγε Θεσσαλονικη…
Το κατεστημένο της Αθήνας πάλι!
Φίλε αν θες έχω ένα να σου στείλω από Αθήνα (Παρασκευή) πάντως.
Σε αυτό ακριβώς απαντούσα, στο ότι θα κάνει ντεμπούτο αύριο
Κοινώς, θα το παίξουν σε μια χώρα που “αναγκάστηκαν” να κάνουν 3 συναυλίες, ενώ υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν το έχουν στο setlist στην περιοδεία.
Συναδελφος που πηγε την Παρασκευη, σημερα ειναι με covid. Χτες με πηγε με το αμαξι στο μετρο. Καλα θα παει αυτο ( για μενα)