Aν σκασω με μάσκα θα είμαι γραφικός?
εχω πολλους κωδικους, πειτε ποιοι θελετε :Ρ
Θενκς παιδια μου στειλανε ηδη τρεις, Ευχαριστω πολυ!
Γιατί, είναι κάποιου είδους μαγκιά το να κολλήσεις κόβιντ; Χαμός γίνεται.
Παίζει κανένας κωδικός;
4370045008
Δυστυχως το προλαβε αλλος
αν ψάχνεις ακόμα πες μου να σου στείλω.
εχω ακομα
Όποιος θέλει κωδικό ας μου στειλει
εχω αλλα 6 αυτη τη στιγμη
Αν μπορεις στειλε το σε πμ, ευχαριστω
sorry guys, τωρα γυρισα απο δουλεια
4272152507
Τωρα μου το δωσαν. Οποιος και αν προλάβει.
8604083701 4766078433
Λαιβαρα. Ο ήχος πολύ ωραίος στις κιθάρες αλλά καλύπτουν τον Χανσι ( συνέβη και στο release ) . Κατά τα άλλα γάμησαν και πολύ ωραίο σετλιστ
Ξεκινάμε από τον χώρο. Οκ, μεγαλούτσικος, με τον εξώστη, αν είσαι χαμηλά, να έχει καλή ορατότητα.
Στα του ήχου: μέτριος στην καλύτερη (εως κακός) και αυτο που μου έκανε εντύπωση, ήταν ότι αυτό το λέω ενώ καθόμουν δίπλα στον ηχολήπτη που συνήθως ο ήχος εκεί είναι από πολύ καλός και πάνω.
Μπούκωνε σε πολλά σημεία (είχα χρόνια να το ζήσω), ο Olbrich σε αρκετά σημεία ακουγόταν με το ζόρυ, είτε ελάχιστα, ο Χάνσι ήταν σχετικά χαμηλά, όπου σε κομμάτια πιο φορτωμένα, όπως το Sacred Worlds ή το Secrets of American Gods, με το ζόρυ άκουγες τι γινόταν και σε φωνή και γενικά. Δεν θέλω να γκρινιάζω, αλλά σχεδόν πονέσανε τα αυτάκια μας. Αλλο πράγμα που μου έκανε εντύπωση, είναι πως οταν φωναζε ο κόσμος, είχες την αίσθηση του μπουκώματος του ήχου, το οποίο μάλλον έχει να κάνει με την ακουστική του μαγαζιού, η οποία είναι επιεικώς γτπ.
Ίσως να είναι το πρώτο μαγαζί (από αυτα που έχω πάει εγώ τουλάχιστον) που έχει κακό ήχο στον εξώστη - ίσως να φταίει ότι πάνω είχε λίγο κόσμο (3-4 σειρές βαριά) και έκανε αντίχηση. Δεν ξέρω.
Οι Γκάρντιαν πολύ ορεξάτοι. Olbrich σταθερά χαμογελαστός, τον αγαπάμε. Siepen σταθερή λατρεία. Απόδοση πολύ καλή, όπως και επικοινωνία. Κρίμα που δεν μπορέσαμε να απολαύσουμε όλα τα κομμάτια όπως έπρεπε λόγω κακού ήχου(τουλάχιστον πάνω). Θυμάμαι στο Fuzz το '11 ('10?) είχανε παίξει το Turn The Page (που δεν το είχα προσέξει ποτέ ως κομμάτι, ως τότε) και να μου πέφτουν τα σαγόνια από το πόσο καλό είναι. Και έχει αρκετή λεπτομέρεια στον ήχο και για αποδοθεί και για να το ακούσεις “σωστά” από άποψη ακουστικής. Το Valhala με το ζόρι το αναγνώριζες χθες. Τέσπα, τα ξέρουμε απ έξω, οπότε no harm done, αλλά χαίρομαι που δεν πήρα τον μικρό, καθώς δεν θα καταλάβαινε τον χριστό του.
Γενικά θετικό το πρόσημο, ωραία η μπάντα, ωραίο το κοινό, αλλά με βεβαιότητα όχι από τις τοπ στιγμές τους εδώ, κυρίως λόγο ήχου.
Μαλλον ηταν θεμα εξωστη (γι’αυτο δεν σε πετυχα, ακου εξωστη ρε παππου) ρε συ γιατι κατω που ημουν εγω ο ηχος ηταν μια χαρα. Επισης το μαγαζι εχει καλο ηχο, σε αυτο εχω ζησει τον πιο καλο και καθαρο ηχο που εχω πετυχει σε κλειστο χωρο στην προ-προηγουμενη φορα που ειχαν ερθει οι Amenra στο τοτε Academy. Γενικα το εκτιμω πολυ σαν χωρο (μεγεθος, οπτικη, ακουστικη, εξαερισμος, γρηγοτη εξοδος) και ειχα στενοχωρηθει πολυ οταν εκλεισε.
Για το λαηβ χτες τι να πω. Αν ποτε γινει περιοδεια με τραγουδια απο το Tales θα χρειαστω μεταμοσχευση λαρυγγα μετα.
Έχοντας δει την μπάντα το 09 (ιστορικό φεστιβάλ για όσους θυμούνται που σήμερα θα είχε την τριπλάσια τιμή), 11, 15 και 16 σε χωρίο της Ολλανδίας (κάλτ και φοβερό setlist), και όντας οπαδός από τα 13 μου (η μπάντα που με έβαλε στο χώρο ), είμαι βαθύτατα συγκινημένος για αυτό που βιώσαμε εχτές. Η μπάντα είναι σε μεγάλα κέφια παρά πλεόν το μεγάλο της ηλικίας της (εδώ εμείς είμαστε 33 σχεδόν). Είναι φοβερό το πως το συγκεκριμένο συγκρότημα προκαλεί τις αντιδράσεις που προκαλεί και σίγουρα η μισή εμπειρία του Live είναι ο κόσμος. Επίσης απίστευτο που έπαιξαν το προσωπικά αγαπημένο LOST μόνο και μόνο επειδή βγήκε πρωτο στο tournament του ΚΨΜ (ναι το είπε ο Hansi). Καμία άλλη μπάντα δεν θα το έκανε αυτό. Το κομμάτι δεν το έχουν παίξει πουθενά στην περιοδεία.
Σίγουρα τοπ συναυλία μαζί με αυτή του 11. Δε ξέρω πόσο έχουν ακόμα αλλά σίγουρα θα το κάνουν καλά μέχρι τέλους.
Η μπάντα που μας κάνει πάλι παιδιά.
Ο ήχος κάτω, κέντρο και σχετικά μπροστά, ήταν μπόμπα. Ειδικά από το “Script” και μετά.