χμμ… οκ. καλημερα.
@ Xardas
λοιπον ας τα παρουμε ενα-ενα, περιπου οπως το’κανες κ εσυ
δεν ντρεπομαι καθολου και δεν προκειται να νιωσω ασχημα, επειδη ακουσα ενα δισκο που δεν μου αρεσε κ τον εσβησα χωρις να μπω στον κοπο να τον “λιωσω”. και ας ειναι απο τους guardian. ξερω παρα μα παρα πολυ καλα ποιοι ειναι οι guardian, δεν περιμενω στα '00ς να μου αποδειξουν την αξια τους. και πραγματικα απ’τη στιγμη που δε μου αρεσε, δε μου εκανε ενα κλικ ρε αδερφε, δε βρηκα κανεναν απολυτως λογο να ακουσω το αλμπουμ, ξανα κ ξανα κ ξανα, γιαι να φτασω με το ζορι στο σημειο να πω “χμμ, οκ, παλευεται ο δισκος, εχει κ 2-3 κομματαρες μεσα…”. καλως ή κακως, οι γερμανοι εχουν θεσει πανυψηλα στανταρτς, εμενα δε με ικανοποιησαν, οκ, life goes on, παμε παρακατω… δε χρειαζεται να ακουσω 10 φορες ενα δισκο για να δω, για αρχη, αν μου αρεσει ή οχι.
εχεις κρατησει μονο ο,τι φαινεται αρνητικο απο τα λεγομενα μου. οσον αφορα το ΑΤΕΟΤ, κανε τον κοπο κ ξαναδιαβασε σε παρακαλω…
“σιγουρα δε με εχει πεισει […] ουτε ακριβως με απογοητευσε κιολας ομως. δε μπορω να πω ουτε οτι μου αρεσει, ουτε οτι δεν”.
σιγουρα μου εκανε ενα κλικ παραπανω απ’το ΑΤΙΤΜ, κ σιγουρα οι 6 ακορασεις δεν ειναι αρκετες. αλλα ρε διαολε, τη γνωμη μου λεω απλα, δεν γραφω επισημα δισκοκριτικη για το αλμπουμ, ωστε να σου δωσω το δικαιωμα να γυρισεις να μου πεις “τι λες ρε ασχετε συντακτη grim fandango, τραβα ακου το δισκο μεχρι να το βαρεθεις, κ μετα ελα να κανεις την κριτικη σου, προτου χυσεις θαβοντας με απιστευτο λυρισμο την αλμπουμαρα των θεων”
"Βλέπετε όπως είπα και πρίν, σε τι άτομα και με τι εμπειρία, “κρίνονται” οι δίσκοι των λατρεμένων μας Blind Guardian. Και επειδή τα φόρουμ είναι απρόσωπα, πετάει ο καθείς ό,τι του γουστάρει (επειδή το λέει η μάζα δηλαδή) και πέρνει σβάρνα τον κάθε καλοπροαίρετο ακροατή.
Πραγματικά ακουγομαι κυνικός… "
εδω παμε στα καλα. επειδη το ποστ σου μου φαινεται για καποιο λογο αρκετα επιθετικο προς το προσωπο μου, σε αδικαιολογητο βαθμο κιολας, θα περασω λιγο στην αντεπιθεση.
δεν ακουγεσαι κυνικος. χαζος ακουγεσαι (για να μην κανω καποιο ακομα πιο μειωτικο χαρακτηρισμο) και το μονο που σου αξιζει ειναι μια τεραστια μουτζα, κ με τα 10 δαχτυλα, αυτη που κανει “σπλαφ!” οταν τη ριχνεις.
πρωτον, γιατι ενω πιανεσαι απο τα αρνητικα που γραφω, ξεχασες να μας κανεις quote με bold το “ετσι κ αλλιως τοση ωρα καθαρα υποκειμενικα μιλαω”. πιστευω οτι ο καθε “καλοπροαιρετος ακροατης” διαβαζοντας το ποστ μου θα εχει περισσοτερο μυαλο να καταλαβει κ να κρινει για παρτη του αν αξιζει να ακουσει/αγορασει το δισκο, απ’το να πιαστει απο τα -υποκειμενικα- λεγομενα ενος random χρηστη σε ενα random forum. και δευτερον, γιατι αντιδρας σα να σου θιξαμε τη γκομενα -τους (λατρεμενους σου) γκομενους, στην προκειμενη περιπτωση, λες κ οι guardian εχουν το αλανθαστο. χαλαρωσε λιγο το κορμακι σου λοιπον…
last but not least, οσον αφορα τα “νουμερακια”. δεν τα εγραψα με ειρωνικο τροπο, απλα ηθελα να τονισω, με εναν αστειο -γι’αυτο και οι 3 συμφωνικες, τα χιλιαδες καναλια, κλπ- τροπο, το τι μεγεθους παραγωγες κ ποσο “εμπλουτισμενα” ειναι τα κομματια τους.
φυσικα εσυ, μην βλεποντας περα απ’τις παρωπιδες σου, αρπαχτηκες και παλι, νομιζοντας οτι τους κοροιδευω κιολας.
“Mπορείς να κάνεις την εγγραφή σου, και να τους στείλεις ένα ωραιότατο mail οχι τιποτα άλλο αλλά γιατί δεν ξέρουν να κάνουν σωστή χρήση των…αριθμών…Εσύ που ξέρεις…κάνε τους μαθήματα (και υποδείξεις φυσικά).”
δηλαδη, συγγνωμη κιολας, που μπηκα στον κοπο να εξηγησω σε ατομα που δεν εχουν καμια ιδεα απο μουσικη παραγωγη, οχι οτι εγω ειμαι κ κανας ειδημονας, για ποιο λογο καποια αλμπουμ ακουγονται λιγακι “πλαστικα”…
επειδη φανηκε στο ποστ σου οτι αφιερωσες χρονο για να μου απαντησεις, γι’αυτο κ μονο εκανα το ιδιο. σε αλλη περιπτωση παιζει να μην ασχολιομουν καν με την παρτη σου. επειδη επεδειξες ιδιαιτερο ζηλο ομως για το ονομα κ την τιμη των guardian, καποιος επρεπε να στα πει, μπας και ξεκολλησεις λιγακι κ καταφερεις να δεις λιγακι παραπερα. παω ν’ακουσω λιγο follow the blind τωρα να ερθω στα ισια μου…