Blind Guardian - At The Edge Of Time

Μάμησε το A Voice in the Dark!

Δεν σχολιάζω την διασκευή!

Το Sacred το χεις ακουσει? Λογικα δε θα χει και μεγαλη διαφορα με το Sacred Worlds (το sample ιδιο ειναι). Εμενα παντως σαν κομματι μετριο μου ειχε φανει. Ελπιζω να βελτιωθει στο αλμπουμ.

Η διασκευή είναι super.

To Sacred δεν μου αρεσε…απο αυτο που ακουσα στο sample δεν μου φανηκε ιδιο…

με εβαλες σε σκεψεις , για να το ξανακουσω το sacred 8O

οντως , δικιο ειχες…αλλα τωρα το sacred μου αρεσε καλυτερα :lol::lol::lol:

:lol: σωστος…και τελος παντων, το Sacred (Worlds:p) ειναι απο τα λιγα πραγματα που με ανησυχουν για αυτο το αλμπουμ. Ειδικα μετα το Voice in the Dark ειμαι σιγουρος οτι το At the Edge of Time θα ειναι ενα αρκετα εως πολυ καλο αλμπουμ. Λογικα, καλυτερο απ το προηγουμενο.

Τι αθλια post ειναι αυτα ρε γαμωτο…

πες οτι σου αρεσαν μονο τα πρωτα μη λες βλακειες.

μονο το A voice in the dark στο single ειναι καλυτερο απο τα 2 album gamma ray kai helloween

Μην ειμαστε υπερβολικοι, κατσε να βγει το αλμπουμ και μετα κρινουμε ποιο ειναι καλυτερο… Και οι Helloween δεν εβγαλαν ακομα δισκο, οποτε ακυρο αυτο που λες… Οσο για το To The Metal των Gamma Ray ειναι [SIZE=“4”]ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΣΚΑΡΑ[/SIZE]:metal::vibrate::bow:Ακουσε το και δεν θα χασεις…

Νταξει, για μενα το To The Metal ευκολα θα το ξεπερασουν οι Guardian. Aπο τα 10 κομματια του μονο τα 5 μου αρεσαν και απο αυτα τα 5 μονο το Empathy εχω βαλει να ξανακουσω αρκετο καιρο μετα την κυκλοφορια του. 27 μερες ακομη ρε!

Το To The Metal ειναι δισκαρα… Επειδη δεν αποθεωθηκε απο τους ‘‘ειδικους’’ δεν σημαινει κατι αυτο… Μακαρι να βγαλουν κατι ακομα καλυτερο οι Blind Guardian να γουσταρουμε…

Μακαρι και τα τρια να ειναι πολυ καλα…δεν εχει σημασια ποιο θα ειναι καλυτερο. Τα συγκροτηματα αυτα τα εχει αναγκη η σκηνη

Τελευταιο, γιατι εχει ηδη φυγει οφφτοπικ…δισκαρα ειναι για σενα φιλος, υποκειμενικα ειναι αυτα…και μπορει να μην αποθεωθηκε απο κριτικους αλλα γενικα νομιζω πηρε καλες βαθμολογιες(κατι 8αρακια θυμαμαι).
Τελος παντων εγω το χα ακουσει πριν διαβασω οποιοδηποτε review και μου φανηκε απλα μετριο προς καλο, τι να κανουμε…δισκαρα(για μενα) δεν το λες.

Και ναι, πραγματικα πιστευω οτι το Guardian θα ναι καλυτερο.
Επισης ωραια η διασκευη στο You 're the Voice αλλα θα μου αρεσε να ηταν λιιιιιγο πιο χεβυ.

Εννοειται οτι γουστα ειναι αυτα και οντως πηρε κατι 8, αλλα τα σχολια ηταν σχετικα χλιαρα, για αυτο το ανεφερα… Τεσπα επειδη ειμαστε off topic, ολοι ελπιζουμε σε δισκαρα απο Blind Guardian, αλλα και απο Helloween να ανεβει η σκηνη παλι, οπως ανεφερε και ο Nickpes1805.

Εγω δεν ελπιζω σε δισκαρα. Περιμενω εναν καλοδοουλεμενο δισκο που στις πρωτες ακροασεις θα σου φαινεται καλος αλλα μετα απο λιγο καιρο θα ξεφουσκωσει. Δε νομιζω οτι μπορουν να βγαλουν ενα πολυ καλο αλμπουμ.

Μαλακια μου που αρχισα τη συγκριση,δεν εχει καποια ουσια,απλα τη χρησιμοποισα για να περιγραψω τις προσδοκιες μου και να το παω στο αλλο(πολυ πιθανοτερο ακρο)απο την υπερβολικη αποψη που ειχα quotαρει.

Το αν η σκηνη θα ξαναπαρει τα πανω της ειναι θεμα γενικοτερων τασεων τις οποιες προφανως δε θα καθορισουν ενα καλο Γκαρντιαν αλμπουμ κι αλλο ενα καλο απο Χελογουιν.Ειδες εσυ καμια τρελη αναταση του genre μετα το Dark Ride ας πουμε(για Ευρωπη μιλαμε παντα)?Να εινει μπροσταρηδες σε τι?Πλεον με καθε καινουριο αλμπουμ τους,το μονο που “υπερασπιζονται” ειναι ο προσωπικος τους μυθος.

εγω οσο ζω ελπιζω σε μια δισκαρα τους!!για να δουμε!!

Σωστο αυτο που λες, οι γενικοτερες τασεις στην μουσικη βιομηχανια καθοριζουν και την ολη πορεια της καθε σκηνης, αλλα αν βγαζουν ολα τα συγκροτηματα της σκηνης δισκαρες και μαζευουν κοσμο στις περιοδειες, θα τους προσεξουν και παλι οι εταιριες και θα τονωθει καπως η σκηνη… Θα τα δουμε ολα με το περασμα του χρονου, αλλα οι μεγαλοι δισκοι ειδικα αν βγαινουν απο τα λεγομενα μεγαλα συγκροτηματα της σκηνης ανεβαζουν και το συνολο αυτης.

bump!

Για πειτε για το νεο κομματι. Αναμεικτα συναισθηματα απ την πλευρα μου, ειχαν καιρο να γραψουν κατι σοβαρο και το ρεφρεν ειναι γαματο, αλλα τα τυμπαντα ειναι τραγικα (τουλαχιστον, μη πω γτπ κι εχουμε άλλα), το σολο στο 4.03 ειναι λιγο κλεμμενο απο παλιο τους κομματι (δε μπορω να βρω ακομα ποιο, αλλα που θα παει) και γνκ το αποτελεσμα ενω δεν ειναι κακο, ακουγεται λες κι ειναι τραβηγμενο απ τα μαλλια.

Edit: Αυτοι ειναι καλυτεροι πλεον ! http://www.youtube.com/watch?v=r4YqOKwVANQ.“Blood on my altar, death is my deception”, πιανει το σωστο feeling ρε παιδι μου.

Γιαννη καλοι ειναι οι Persuader αλλα για ενα καλοκαιρι, εσυ μου τους εμαθες οταν ειχες ερθει σπιτι μ λαρισα αλλα μην τρελενομαστε κιολας:p
Οι Guardian ειναι αλλο επιπεδο και στο καινουργιο θα το δουμε(ακουσουμε ολοι μας) και η μπαντα ειναι μια καλη rip-off εκδοση των guardian τιποτα αλλο:lol:8)

Υ.Γ Χαιρετισματα και αν ερθεις λαρισα ξανα φροντισε να αλλαξεις γνωμη γιατι θα’ χουμε αλλα:lol:

Α,το παρατηρησε κι αλλος.Traveler In Time (03:17,03:36)

Παντως και οι γεφυρες γαμουν ε.

[CENTER]They send a sign
When dead winter will come again
There from the ruins I will rise [/CENTER]

κλασσικες Guardianοανατριχιλες…