Blind Guardian:Αθήνα: Fuzz (15-16 Ιουνίου),Θεσσαλονίκη: Principal (17 Ιουνίου)

Βρε αφήστε τις αμπελοφιλοσοφίες και πιάστε κανα σαπούνι λέω γω! :lol: :stuck_out_tongue:

Θα ξαναέρθουν σύντομα ε;

Εμεις μονο σπαθια,τσεκουρια και ασπιδες πιανουμε.Αντρικα πραγματα :metal:

Πιστεύω πως αξίζει 10 φορές περισσότερο να δεις Cloven Hoof!!!

Ασε που αν σκυψεις για να πιασεις το σαπουνι μπορει να βρεθεις αντιμετωπος με μια δυσαρεστη εκπληξη :stuck_out_tongue:

Καταρχάς, απο όσο ξέρω το Principal μεταφέρεται στον Μύλο! Οπότε τωρα ο κλιματισμός θα ειναι σίγουρα ΧΑΛΙΑ και σίγουρα θα σκάσουμε!

Έξω όξω όμως!!! :lightsabre:

Δεν ξέρω τι λέτε, αλλά τη δεύτερη μέρα με είχε κουκουλώσει μέχρι τα αυτιά ένας μπρατσαράς πάνω στο κάγκελο, με τα χέρια στη ανάταση σε όλο το λάιβ τα χα δει όλα!!! Αν δεν ήταν η οπτασία μπροστά μου να παίρνω δύναμη και να ξεφεύγω θα χα πάει από ασφυξία!

Μεταφέρεται στο Μύλο??? Ελπίζω να ναι αρβύλα!! Ένα καλό κλαμπ μας έλαχε τους δόλιους γιατί να μας το στερήσουν?

Mererfin μη με δείρεις την γνώμη μου είπα!Οι Guardian έρχονται κάθε χρόνο,oi Cloven Hoof πότε νομίζεις θα ξαναέρθουν;

Προκαλείς αγαπητέ… πήγαινε να το γράψεις στο thread των Cloven Hoof, τι το κοτσάρεις φάτσα κάρτα εδώ? Και αυτοί έρχονται, δεν είναι δα και η πρώτη φορά…

γιατί ρε mererfin, θα σε φοβηθούμε το δηλαδής να ‘ούμ’???

Δεν είχα την πρόθεση να προκαλέσω.Είπα απλώς ελεύθερα τη γνώμη μου.Που το βρίσκεις το παράξενο;

Hell yeah!8)

α ok, απλά ρώτησα για να ξέρω! :stuck_out_tongue:

TO PRINCIPAL CLUB THEATER μετακομίζει στην πρώην Αποθήκη του Μύλου… Από τις 3 Φεβρουαρίου ανοίγουμε τις πόρτες στο νέο ανακαινισμένο χώρο, για να συνεχίσουμε να βιώνουμε μοναδικές συναυλιακές εμπειρίες… 8 χρόνια, 500+ συναυλίες, αξέχαστες στιγμές! Συνεχίζουμε και σας περιμένουμε στο νέο Principal…

.http://www.principalclub.com/News1.html

Σκατα: δεν ξέρω που να πρωτοδώσω τα λεφτά μου…

Όχι ρε γαμώτο πολύ κρίμα!!! :frowning:

Ωχ ωχ ωχ!!! Άμα βίωσε ανάλογη ανακαίνiση όπως η υδρόγειος σε block33 τα πιάσαμε τα λεφτά μας!!! Κλάφτα Χαράλαμπε κλάφτα!!!

Σε 'μενα :stuck_out_tongue:

Τι μαλακια ειναι αυτη;Και ο αλλος χωρος τι θα γινει;Μιλαμε ισως για τον καλυτερο ever χωρο στην Ελλαδα.

Κρίμα το principal ήταν πολύ ωραίος χώρος :frowning:

Aυτο…