Σώπα ρε που θα σε βρίσω. Άλλωστε ανέφερες ένα από τα 3 καλύτερα τους άλμπουμ οπότε παίρνει άνετα scroll η λίστα προτίμησης. Δεν είναι ότι μου είπες το Twist in the Myth ας πούμε .
Κοίτα… αδικημένο δεν ξέρω αν θα το έλεγα. Σε σχέση με ποιο? Αν μιλάμε με το Beyond τότε ναι. Και γω έχω καταλήξει πλέον ότι μου κάθεται βαρύ σαν άλμπουμ να το ακούσω πλέον. Ενώ Straight to the Mirror, Lionheart, Turn the page είναι πολύ ωραία κομμάτια που στέκονται ψηλά. Αν μιλάμε πάλι συγκρινόμενο με το ντεμπούτο, και εκεί μπορεί να το πω αδικημένο γιατί το Battalions έχει πολύ “αγουριλα” για τα γούστα μου. Από κει και πέρα… ξέρω γω🤔… Δύσκολα να το συγκρίνω στα ίσα με κάποιο άλλο. Άντε να κερδίσει (δύσκολα αλλά πες για το γαμωτο) πόντους από το Edge??
Μα εγω σπανιως πλεον μιλαω για οποιονδηποτε δισκο συγκριτικα, εκτος αν γινεται χαβαλες σε μια κουβεντα.
Αδικημενο σε σχεση με αυτο που ειναι. Εχει παρα πολυ καλα τραγουδια μεσα.
This Will Never End, Otherland, Another Stranger Me, Fly ειναι 4 εξαιρετικα τραγουδια, ενω το Skalds and Shadows ειναι ισως το μπαλαντοειδες τους με το περισσοτερο συναισθημα, κι αν ειχε βγει αυτουσιο σε οποιονδηποτε απο τους πρωτους 5-6 δισκους τους (που θα μπορουσε ανετα να χωρεσει), θα ειχε γινει πλεον κι αυτο κλασικο. Απλως οι Guardian ανεβασαν πολυ ψηλα τον πηχη και με το ATITM νομιζω ηταν δυσκολο πλεον να εντυπωσιασουν. Τα τραγουδια ειναι πολυ καλα ομως ολα μεσα στον δισκο. Τωρα αν ξεπερναει ως δισκος οποιοδηποτε απο τα 4 προηγουμενα, ε μπα. Απο το TFTTW παντως προσωπικα το προτιμω.