Blind Guardian

Βρήκα αυτή την εξαιρετική εκτέλεση αυτού του καταπληκτικού κομματιού και είναι αμαρτία να το έχουν δει τόσο λίγοι

και καπάκι

ε ας κλείσω με χατ τρικ

8 Likes
3 Likes

Ερχομουν να το ποσταρω τωρα το ειδα τυχαια @RiderToUtopia

Απλα ισοπεδωθηκα με το μπασο.

2 Likes

Στο fb page τους νωρίτερα

3 Likes

Μου ακούγεται λίγο old school … Θα το ακούσω λίγες φορές ακόμα, αλλά μέχρι στιγμής οι εντυπώσεις είναι θετικές.

edit: κάτι παραπάνω από θετικές θα έλεγα

3 Likes

Δεν είναι καθόλου κακό…

1 Like

Ωραιο και πραγματι εχει και λιγο old school στοιχειο. Ελπιζω σε αυτο το δισκο θα παιξουν λιγο πιο αμεσα, γρηγορα και “απλα”, μου εχει λειψει αυτο το στυλ των BG

3 Likes

Ρε αυτό είναι καλό.

edit: να και το βίντεο:

9 Likes

Οντως αρκετά καλό

Επιτέλους!.. Λιγότερα πλήκτρα…πιο “άμεσο” χωρίς υπερβολικές εναλλαγές… κλασικό old school ρεφρέν. Δεν είναι καθόλου κακό. Για 1ο single την κάνει μία χαρά την δουλειά του. Πολύ θετικό πρόσημο.

1 Like

Πάρα πολύ καλό, ειδικά αν σκεφτούμε πότε ήταν η χρυσή τους περίοδος.
Αυτό που δεν μπορώ να χωνέψω, είναι ο ντράμμερ, που παίζει να μην έχει καθόλου φαντασία ο άνθρωπος. Διπέταλο και άγιος ο θεός.

2 Likes

Οντως καλο ακουγεται, για να δουμε, θα σκαλωσω με αλμπουμ των Γκαρντιαν μετα απο 20 χρονια?

Βασικος λογος που η μουσικη τους δεν ηταν και τοσο εντυπωσιακα καλη σε μερικα απο τα προηγουμενα αλμπουμς.

Προσωπικα δεν τρελαθηκα με το τραγουδι. Ψιλοβαρετο μεταλ, παταει σε φορμουλες που εχουμε ακουσει παμπολλες φορες. Η φωνη του Χανσι, τα χορωδιακα, και τα lead του Andre παιρνουν αυτην την φορμουλα και την ανεβαζουν παντοτε 10 επιπεδα, αλλα δεν ενιωσα και σε κανενα σημειο “πωωω ρε μλκ τι ωραιοι οι Guardian”. Μου αρεσε περισσοτερο το κλεισιμο νομιζω.

Το προηγουμενο αλμπουμ ας πουμε ειχε Twilight Of The Gods ως εισαγωγικο single, και το φοβερο για μενα Edge Of Time ειχε την υπερκομματαρα Voice In The Dark, τα οποια και τα δυο σιγουρα με ειχαν πιασει πολυ περισσοτερο οταν ειχαν βγει (και ακομα δηλαδη τα αγαπω). Θα δουμε, δεν συμμεριζομαι την αισιοδοξια και τοσο πολυ :stuck_out_tongue:

1 Like

winter is coming και οι guardian (αν και αργει ακομα η κυκλοφορια) μας προιδεαζουν με κατι απο τα παλια :yum:…συναισθημα που μου βγαζει παντα και το παρακατω απο το beyond the red mirror

2 Likes

Εν τω μεταξύ η κυκλοφορία του άλμπουμ θα γίνει τον Σεπτέμβριο του '22;;;;; WTF δηλαδή? Σχεδόν ένα χρόνο μετά;

1 Like

…ετσι λενε,winter will come,so will spring,summer and autumn…καλα να ειμαστε να το χαρουμε :joy:

1 Like

Μόλις κυκλοφόρησε το νέο single…

Γέφυρα και pre-chorus φοβερά. Κουπλεδακια πολύ καλά. Αυτό το ρημαδι το ρεφρέν γιατί έτσι αδύναμο ρε γαμωτο;; Σαν κάτι να λείπει, δεν ξέρω.
Εν τω μεταξύ ούτε το τελείωμα μου αρέσει. Πολύ κοφτό.
Τα drums για άλλη μια φορά τρώνε πολύ ξύλο. Θαμμένα, με τον γνωστό μουντό ήχο των τελευταίων άλμπουμ. Απελπισία αυτός ο Charlie Bauerfeind.
Hansi απλά ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ!

5 Likes

Εγώ έχω να πω, επιτέλους mid-tempo κομμάτι.
Συνολικά πολύ καλό, δεν το περίμενα από αυτούς πλέον.
Στα μείον η πολύ μεγάλη χρήση orchestral effects (τους πάει σε symphonic πεδία σε σημεία).
Ακόμα ένα μείον η παραγωγή στα leads που είναι πολύ ANATO σε ήχο - αν είχαν την ακριβώς προηγούμενη προσέγγιση, ίσως μιλάγαμε για τεράστια έκπληξη.
Ο drummer ξωτικό, για πρώτη φορά δεν μου φαίνεται ενοχλητικός (παραμένει επίπεδος), γενικά ομορφιές πάντως.

Λιγο περιέργος τίτλος ?

Πολύ όμορφο τραγούδι. 2/2 μετά το επίσης εξαιρετικό Deliver Us.

Όντως περίεργος τίτλος, περιμένω και τους στίχους για να δω το θέμα.