Του το φώναξε κάποιος από κάτω για τον Dio και το αιτιολόγησε. Είπε, ναι, αλλά ήδη τραγουδάω ενώ το να παίζω κιθάρα και ειδικά σαν τον Blackmore είναι κάτι που δεν το έχω κάνει στη ζωή μου. Και μετά συνέχισε, εκθειάζοντας το πόσο σπουδαίος κιθαρίστας είναι ακόμα και σήμερα.
Μέγας. Αυτό θα απαντούσα και γω
Παμε με τη σειρά τωρα τα πράγματα
Μετα το event Βουδαπέστη δεν ηρθε εδω αλλα πηγε Παρίσι στο αμόρε για μια μέρα.
2.Ηρθε χτες μεσημέρι 2 ωρα και έμεινε εκτος κέντρου.
3.Ηρθε και έφυγε σα φαντομάς το event αφου αποφευγει επαφές με φανς.
Η ομιλία ένταξη καλη ήταν μεσα στα πλαίσια.Αμα ειχε και βιβλιαρακι μαζι υππγεγραμενο θα ηταν το τέλειο. Αλλα ας όψεται.
1 Στην άφιξη λοιπόν αρνήθηκε φότος υπογραφες με το γνωστό στιλ.
2 Ελα ομως που μετα το event κατα την άφιξη στο ξενοδοχειο ητανε μεθυσμένος και καπως σώθηκε η παρτίδα.Καποιες γρήγορες σελφις και υπογραφές. Στη συνεχεια κατευθύνθηκε στο μπαρ για ενα απεριτίφ. Ραντεβου του χρονου με Ρόι Ζι.
Ρε τον παλιάνθρωπο! Να πάει στο αμόρε αντί να έρθει νωρίτερα στην Αθήνα να βλέπει εμένα κι εσένα!
Πάντως @mike_blackie είσαι ωραίος, σε παραδέχομαι! Πήγες τελικά στο ξενοδοχείο ρε θηρίο!
Ρανεβού με Roy Z είναι η μεγάλη επιθυμία του λαού. Σε κάθε αναφορά στις εποχές 97-98 και σε κάθε φωτογραφία από τότε (με τη σύνθεση με Smith - Roy Z - Casillas - Ingraham) γινόταν χαμός από το κοινό - και δικαιολογημένα.
Εμένα παντως δεν με ενδιαφερει καθολου ουτε καινούριο σόλο άλμπουμ ουτε φυσικά ο Roy z. Μπείτε στο στούντιο για καινούριο Maiden χτες και καινουρια περιοδεια, τα χρόνια περνάνε…
ο μαλάκας που φωναζε μονος “achiles was Greek” όταν ο τιτάνας μας εξιστορούσε την νέα περιπέτεια υγείας με την Αχίλλειο του μάθαμε ποιος είναι να του πετάξουμε γιαούρτια?