Καλυτερο σχολιο απο κατω το “Seems like a British wanker” ![]()
Ωραίο το φωτορεπορτάζ, ωραία όπως πάντα και η @evanthia με τον ενθουσιασμό της να είναι εμφανής και να λειτουργεί… μεταδοτικά, όμως οι δύο πρώτες φώτο όπου εμφανίζεται, έστω και σε δεύτερο πλάνο, η Tanya η O’ Callaghan είναι οι εντυπωσιακότερες.
Ειδικά η πρώτη εξ αυτών κλέβει την παράσταση, αφού το στιγμιότυπο που απαθανατίζει από την οπτική γωνία που είναι η λήψη, σε υποχρεώνει να εστιάσεις σε συγκεκριμένο… σημείο της ανατομίας της συμπαθούς Τάνιας!
Δεν ξέρω αν θα το αφήσουν να υπάρχει μετά το τέλος, αλλά εδώ έχει live μετάδοση από Hellfest 2024: https://www.youtube.com/watch?v=V1VehfIyn74
Ήμασταν κι άλλοι εκεί!
Μετα την επικη π#@€&α π εφαγα με την ακυρωση της συναυλιας στο Βουκουρεστι, επιτελους ειδα τον Μπρουσακο σημερα στη Σοφια και, εχοντας αποφυγει spoilers, μου πεσαν τα σαγονια με τον ηχο γενικα κ ειδικα με τη φωνη του Bruce.
Δεν ξερω που να την καταταξω τη σημερινη εμπειρια, αλλα παει σιγουρα πολυ ψηλα. Βασικα, παω να αλλαξω εσωρουχο, νομιζω αφησα 5-6 πηχτες.
Φανταζομαι σε εμας θα κανει μικροτερο σετ, φεστιβαλ γαρ, αλλα και παλι ειμαι σιγουρος οτι θα μαμαει.
Απιστευτη συναυλια, νοιωθω, απλα, ευτυχισμενος και τυχερος, αυτο κ τπτ αλλο.
Την τανια κοιτουσατε οχι τον μπρουσακο…
Oντως δειχνει σε καλη κατασταση και γουσταρει το κοινο χωρις να ζηταει μειντεν κομματια.
(post deleted by author)
Τι σκληρούς καριόληδες μαζεύει εδώ η φορουμάρα ρε γμτ, μόνο μέταλ, ιδρώτας και κάπνα, γαμώ τα κέρατά μου, ατσάλι καυτό, σπαθιά και έξω οι λουλούδες ναούμ
Καλημέρα Δημήτρη Γιαννακόπουλε.
Εγω φιλε δεν την αντεχω τοση σκληραδα…Θα μπαινω πιο αραιά εδω μεσα γιατι εχω αρχισει και φοβαμαι…
Και κάπως έτσι ξεκινάει ένας ακόμη κύκλος μιας κουβέντας από εκείνες που μοιαζουν να συνεχιζουν επ’ άπειρον!
(Εγώ πάντως για καλό και για κακό, θα παρω μπλουζάκι Lana να φορεσω στην επόμενη extreme συναυλία!)
Το φόρουμ δεν απογοητεύει ποτέ…έπρεπε να γκουγκλάρω για να δω ποιος είναι αυτός ο τρομερός, αληθινός ρόκερ Chad Kroeger, τον οποίο θα πρέπει να τρέμει ο Ντίκινσον. Όταν εμφανίστηκε η φάτσα του βέβαια στην οθόνη ήθελα να τσιρίξω σαν μικρή ρουβίτσα.
Σε μερικούς εδώ μέσα, σας σέρνονται στον δρόμο όταν περπατάτε ε?
Ρε μλκες, γνωστο τρολλ ειναι ο τυπος εδω μεσα, τι το ταϊζετε;
δεν είχα ιδέα ρε
Happy birthday, British cunt!
![]()

26 Χρόνια
Δισκάρα ![]()