Μερικά από τους 2-3 τελευταίους μήνες.
Είναι κι άλλα αλλά ντάξει, δίνουν μια εικόνα τι γίνεται στην συλλογή μου και στην τσέπη μου.
Μερικά από τους 2-3 τελευταίους μήνες.
Είναι κι άλλα αλλά ντάξει, δίνουν μια εικόνα τι γίνεται στην συλλογή μου και στην τσέπη μου.
Τρεις υπεργαμάτες αγορές, τόσο από πλευράς τιμής/κατάστασης όσο και από πλευράς μουσικού περιεχομένου.
Οζάκλα και Ghost sealed, Two rooms NM/NM.
Από Vendora.
Xα χα! Δισκάρα. Από την μπάζα cd που έκανες το Roxette είναι το μόνο που έχω μαζί με Tea Party! Oύτε καν το Joshua Tree που όλο λέω θα το πάρω κάποτε αλλά ακόμη δεν. Zevon έχω κάποια άλλα, όχι όμως το συγκεκριμένο που συνήθως όλοι με αυτό ξεκινανε καθώς περιέχει κάποια από τα πιο γνωστά του κομμάτια. Το έχω στα υπόψην. Τσέκαρε το Sentimental Hygiene του ίδιου. Whiskeytown δεν είναι το συγκρότημα του Ryan Adams; Έχω τα πρώτα 3,4 σόλο που έβγαλε. Ήταν πολύ ανερχόμενο όνομα εκεί αρχές 2000.
Καλές ακροάσεις!
Εγώ ρίσκαρα με αυτό, ποτέ δε με έπιανε το 2ο μισό, είπα να το μελετήσω όμως σωστά, το πήρα και πολύ φθηνό.
Exactly me. Δεν θα έλεγα πως είναι αριστούργημα, μου φαίνεται λίγο ασύνδετο αλλά έχει κομματάρες μέσα. Έχω υπόψιν κάποια ακόμα αλλά δεν τα έχω τσεκάρει.
Αυτοί είναι. Όντως ανερχόμενος αλλά έχει καεί τα τελευταία χρόνια… Κι έχει τόσο χαώδη συχνότητα κυκλοφοριών που αδυνατώ να τον ακολουθήσω πια.