Αυθεντικα cd,αντεγραμμενα η mp3?

Αυθεντικά στάνταρ. Δεν έχω ούτε 1 αντιγραμμένο.

Αυθεντικά τα θέλω όταν είναι από αγαπημένα μου συγκροτήματα. Αντιγραμμένα και mp3 όταν απλά θέλω να ακούσω κάτι καινούριο, να δω πώς είναι χωρίς να χαλάσω λεφτά (και στο τέλος να μη μ’ αρέσει κιόλας)…

Αν κάτι το αγαπάς το θέλεις αυθεντικό. Αν όχι…:).

Εγω βασικα εχω μαζεψει κοντα στα 1000 cd αλλα ειναι πραγματα θεωρω οτι αξιζουν.Τωρα πια το γυρισα στο κατεβασμα και αγοραζω λιγα και καλα.Ασε που οι τιμες τους εδω ειναι σκετη κοροιδια.Στο εξωτερικο τα καινουρια κανουν το πολυ 15 ευρω και μετα απο ενα χρονο να πεφτουν στα 9,εκει μαλιστα να το αγορασω αλλα οχι εδω που κανουν μεχρι και 20 ευρω καινουρια και παλια.

εγώ κάπου στα 700 με κόβω να είμαι. πριν 7-8 χρόνια είχα πουλήσει τα περισσότερα cd μου βέβαια, οπότε… η μλκια είναι πως πολλά απ αυτά δεν τα βρίσκω τώρα ρε γμτ :p. πλέον 9 στα 10 cd που παίρνω είναι φτηνούτσικα, κάτω από 10 ευρώ σίγουρα. κ είμαι κάπως πιο επιλεκτικός, περνάει απο ιερά εξέταση το δίσκιο πριν αγοραστεί γιατί έχω κ κάτι σαβούρες εδώ πέρα :lol:

:thumbup:

εγω λογω ελλειψης χρηματων κανω μονο το α και το β:(

E προτιμαμε αυθεντικα.Και ψαχνουμε παλια αγαπημενα να τα βρουμε και αυτα σε σιντι.

αυθεντικα cds!ειναι ολοκληρη ιεροτελαστια.περιεργαζεσαι το εξωφυλλο,διαβαζεις τους στιχους ενω κανεις τις πρωτες ακροασεις,διαβαζεις τις ευχαριστιες μηπως και ανακαλυψεις τιποτα αξιολογο,το ταξινομεις στη σωστη θεση στη δισκοθηκη σου…
διατηρω μια σεβαστη συλλογη γυρω στα 250cds,περιπου 35 βινυλια,καμια 10αρια κασσετες.20 dvd,7 κασσετινες.μεταξυ των οποιων υπαρχουν καποια πολυ σπανια κομματια.
εχω παρα πολλα mp-3 στον υπολογιστη,αλλα οτι μ’αρεσει θα το αγορασω.
αλλο να εχεις κατι στα χερια σου κι αλλο να εχεις κωδικοποιημενο ηλεκτρικο ρευμα…

Πεστα, πεστα. Με τα ξεπουληματα που πεφτουν αυτο το καιρο, εχω μπαλωσει πολλες τρυπες.

οτι σηκωνει η τσεπη του καθενος!!! εμενα η δικια μου τσεπη προς το παρον σηκωνει μονο αντιγραφες κ παρανομο downloading…sorry…

αυθεντικα cd γιατι χαιρομαι πααρα πολυ οταν τα αγοραζω απ τα metropolis που γινεται πανικος…:slight_smile: βεβαια αυτη την περιοδο που ειμαι μπατιρακι μια χαρα τη βγαζω κ με mp3.:Pτα αντεγραμμενα ειναι τα χειροτερα κατα τη γνωμη μου γιατι κ σε λιγα χρονακια χαλανε απ το πολυ λιωσιμο κ σκοτωνουν τη μουσικη εφοσον ειναι πειρατικα[-X

Ενω τα mp3 δεν ειναι πειρατια αλλα διακονια! :?

Αυθεντικα…μεχρι να ειμαι No money καταστασεις,οπωτε κατεβαζω τπτ…αν κ βασικα,δεν κατεβαζω και πολλα…οτι κατεβαζω,και μου αρεσει,παω και το αγοραζω μετα…δεν την μπορω ολη αυτη τη μανια,να εχω τα παντα και ν τα εχω και στο Pc Μου κτλ…γουσταρω πολυ δισκοθηκη κ ετσι…οταν αγορασα και επιασα στα χερια μου πχ το The Wall live,ε,τι να συγκριθει αυτη η κ@υλα με το να το κατεβαζα κτλ…?τεσπα,εχω καμια 400-500αρα πλεον,αλλα τον τελευταιο χρονο εχω παρει,γυρω στα 15,και τα πιο πολλα των 6,90…τρελη αφραγκεια…αλλα θα ρεφαρω τις γιορτες!!!

Πράγματι μεγάλη κ@υλα!!!

Κασσέτες ξεκίνησα να αγοράζω…δυστυχώς όμως μου αρέσει τόσο πολύ η μουσική που αν αγόραζα ότι ήθελα θα είχα πεθάνει της πείνας. Κατεβάζω πολλά αλλά αγοράζω αυτά που γουστάρω υπερβολικά ή μερικά που τα βρίσκω σε πολύ καλή τιμή. Είπαμε να ζήσουνε και οι μουσικοί αλλά να ζήσω κι εγώ ε??

Αυτό ακριβώς. Επίσης υπάρχουν και πράγματα που μπορώ να τα ακούω σε χαλαρές φάσεις(όπως πχ σαν Background άκουσμα για τον καφέ) τα οποία μου αρέσει να ακούω αλλά στα σίγουρα με τίποτα δε θα τα αγόραζα μιας και δε θεωρώ ότι από την πλευρά μου αξίζει να δώσω λεφτά απλώς και μόνο για κάτι τέτοιο(με άλλα λόγια μπαίνουν αρκετά χαμηλά στην To-Buy List και σε συνδυασμό μου με την τωρινή μου κατάσταση μάλλον δε θα τα αγόραζα ποτέ ούτως ή άλλως). Από την άλλη πράγματα με τα οποία έχω σχέση πάθους δε θέλω να τα έχω αντιγραφέικα ή σε Mp3 και είτε τα έχω πάρει είτε τα συμπληρώνω σιγα-σιγά με την πρώτη ευκαιρία που μου κάθεται. Βέβαια άμα μου το επέτρεπε η οικονομική μου κατάσταση μάλλον θα αγόραζα τα πάντα. Όσον αφορά τα αντεγραμμένα CD τα θεωρώ χάσιμο χρόνου, χώρου και χρήματος, ή τα αγοράζεις μια και καλή αυθεντικά ή τα έχεις σε Mp3 μορφή για να τα ακούς, άσε που χαλάνε και εύκολα πλέον(τα τελευταία χρόνια ή τα Recorders ή τα δισκάκια αντιγραφής είναι μάλλον για τον πέουλα).

Ποσο με τιμα το γεγονος οτι αγοραζω ακομα κασσετες; Αναφερομαι σε demos και mini albums απο καινουργιες μπαντες.

Edit: Μη το γελατε καθολου, η αληθεια ειναι στο old school. Οταν ακους κατι απο CD / κασσετα / βινυλιο, κατα πασα πιθανοτητα θα το ακουσεις και πιο συγκεντρωμενα.

όπως έχουν αναφέρει αρχικά:
α)κατεβάζω την μουσική.
β)ακούω πολλές φορές αυτό που κατέβασα.
γ)το περνάω στο mp3.
δ)αγοράζω το δίσκο αν αξίζει.

Now playing: Anathema - Eternity (Part II)
via FoxyTunes

κατεβάζω μερικά κομμάτια , αλλα μ αρέσει να παίρνω αυθεντικά cd…κυρίως για υποστήριξη στα συγκροτήματα…:-s:-k