Αφού η Μπαρτσελόνα δεν αποκλείστηκε από τη μοναδική ομάδα που μπορούσε να την εξαφανίσει από το γήπεδο (με την έννοια του να ακυρώσει τις συγκεκριμένες αρετές της), δεν υπήρχε περίπτωση να το χάσει.
Και όσο κι αν με πιάνει το παράπονο και λέω α ρε πούστη εγώ έπρεπε να παίζω τελικό σήμερα, δεν μπορώ να μην αναγνωρίσω ότι η Μπαρτσελόνα είναι απλά η πληρέστερη και καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη (αν και Μίλαν του Σάκι που λέει ο starstruck, ε δεν είναι…)
Έχει τραβήξει πολλά το καμάρι της Καταλωνίας. Το αξίζει πέρα για πέρα!
βοηθησε το γρηγορο γκολ βεβαια, στην πρωτη φαση το καρωσε ο ετο, ενω τα διαβολακια κανα 1-2 φασεις στην αρχη.
η μπαρτσα το αξιζε πιο πολυ σημερα και γενικα σε ολη τη διαρκεια φετος. η μαντσεστερ σκια του καλου εαυτου της αφου εφαγε το γκολ. ο ροναλντο ηταν καλα κλεισμενος και δεν κυκλοφορησε καλα την μπαλα. για μενα χρειαζεται ο μπεκαμ στη μαντσεστερ αλλα ας τα πει ο lupin καλυτερα…
Πιο αχρωμη και αψυχη μαντσεστερ,εχω να δω πολυ καιρο…οκ,η μπαρτσα ειναι μεγαλη ομαδα,τρεμπλ εκανε,μην λεμε οτι ναναι,σιγουρα μαζι με εμας πιστευω πως ειμασταν οι καλυτερες ομαδες στην ευρωπη φετος και το πηρε επειδη οντως,ειναι σουπερ ομαδα…αλλα οχι με τα χερια κατω ρε γαμωτο εμεις…τους αφησαμε και καναν οτι θελουν…αυτα τα π@π@ρια ο αντερσον και ο παρκ,ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ???και διωχνουν τον τεβεζ τωρα…ζωα…ο Ροναλντο κλειστηκε καλα,προσπαθησε να βγαλει ατομικες ενεργειες αλλα δεν του βγηκε τπτ…τι να πω,πραγματικα,αλλες φορες που χανουμε εχω απειρα σχολια για τον καθενα τους,σημερα ομως,με τοσο μονοτονη,αχρωμη και βαριεστημενη ομαδα,τι να πεις…αμα επαιζε μια καλη μπαλα,οπως στα τελευταια ματς,το πιστευω ακομα πως δεν θα το χαναμε…αλλα γτ ρε πουστη μου με τα χερια κατω???τους καναμε και ηρωες…τεσπα,να ξυπνησουν,το μαλακιστιρι ο ροναλντο αν του αρεσαν τα ασπρα τοσο πολυ,ας παει να καταστρεψει τη καριερα του στο νεκροταφειο παιχτων της ρεαλ,να μεινει ο τεβεζ,να φυγουν κατι αμπαλοι και ναι,αυτη η γενια,αν και παιζει μπαλαρα,εχει παρει τιτλους κτλ,δεν εχει ουτε το 1% του χαρακτηρα και της δυνατοτητας,της γενιας του Μπεκαμ(που ναι,οντως,θα τον ηθελα πολυ πισω,εστω και αν παιζει λιγο),του Κιν,του Γιορκ και του Κοουλ…τραγικη εμφανιση…
και στο κατω κατω,δεν νομιζω και η μπαρτσα να επαιξε καμια μπαλαρα και να ‘‘χαθηκε το τοπι’’ σημερα…επαιξε καλα,απεναντι σε μια ομαδα-φαντασμα του εαυτου της και εβαλε ενα γρηγορο γκολ,που μας τελειωσε νωρις νωρις…τεσπα.τι να λεμε τωρα,μακαρι καθε χρονο να κανουμε τετοιες πορειες και ολο και κατι θα κερδιζουμε…αλλα κριμα,κριμα την προσπαθεια και την αγωνια ολη τη χρονια,για να παμε τελικο και να παιζουμε λες και θελουμε να χασουμε…
Έχεις μερικά δίκια. Ας πούμε τον παιχταρά τον Τέβεζ τον σιγοκαίς όλη τη χρονιά και σήμερα που η μπάλα καίει τον βάζεις να σου βγάλει τα κάστανα απ’ τη φωτιά. Έλεος. Επίσης, αν και θα ακουστεί βαρύ. Αυτούς τους μπαρμπαγιώργους στην άμυνα γιατί τους έχουν αγιοποιήσει? Κι εξηγούμε. Στο 1ο γκολ, ο βίντιτς στρίβει πιο αργά απ’ το ριπλέυ, ενώ στο δεύτερο ο άλλος είναι αλλού γι’ αλλού. Δε λέω καλοί παίχτες, αλλά όχι για μάντσεστερ. Ο ρονάλντο καλά θα κάνει αν φύγει. Σε μια “ευκαιρία” που κάνει με σουτ από 30 μέτρα, το δεξί εξτρέμ είναι ανοιχτό μόνο του κι αυτός πάει και σουτάρει. Έλεος, είσαι παίχτης και το ξέρουν όλοι, αλλά άι μαμήσου ρε βλάκα.
Σωστα μιλαει ο συν-φιλαθλος.
ΨΟΦΙΑ ομαδα ειμασταν. Το χασαμε με τα χερια κατω. Δεν βγαλαμε ουτε μια στιγμη αυτην την Hesmenten αισθηση που εχουν οι περισσοτεροι αντιπαλοι της Man. Utd οτι ακομα και με 3 γκολ να προηγουνται θα τους την φερει (μην μου πειτε για Χαλ και Νοργουιτς, εχω δει την Ρεαλ και την Μπαγερν σε τετοια κατασταση).
Χαλια αναπτυξη, απ’την στιγμη που φαγαμε το πρωτο γκολ αναπτυσομασταν χειροτερα και απο την Λιβερπουλ επι εποχης Μακαλιστερ. Για μενα ο πιο αδυναμος κρικος (ΤΟ ΜΠΟΥΛΟ!) ηταν ο Καρικ. Ουτε εκοβε, ουτε μοιραζε παιχνιδι σωστα. Ανυπαρκτος στην πιο νευραλγικη θεση του γηπεδου, εκει που επαιζε καποτε ενα τυπακος με τον ιδιο αριθμο στην πλατη με το ονομα ROY KEANE. Ευθυνες στον Sir Alex δεν θα καταλογησω γιατι…ποιος ειμαι τελοσπαντων για να το κανω αυτο! Σιγουρα θα μπορουσε να κανει καλυτερο κοουτσαρισμα αλλα οκ.
Θελουμε WINNERS ΑΑΑ κατηγοριας και ναι, ο Τεβεζ το εδειξε ακομα και σημερα που μπηκε και ετρεχε παντου σαν σκυλι. Ροναλντο, στο καλο αγορι μου, εισαι παιχταρας αλλα μας τα κανες αεροστατα.
Απ’την αρχη επρεπε να παιξει και με Γκιγκς και με Σκοουλς, παιχτες που ειναι φτιαγμενοι για μεγαλα ματς και εκει που οι αλλοι κολλανε αυτοι δεν μασανε.
Συγχαρητηρια στην Μπαρτσελονα, κριμα που το εχασε η Μαν. με κατω τα χερια και πανω τα ποδια.
καλυτερη η μπαρτσα απο το 10 και μετα,ειναι αξια πρωταθλητρια.η γιουναιτεντ ψοφια,πραγματικα σα να επαιζε αλλη ομαδα στο γηπεδο.ινιεστα,τσαβι,οι κορυφαιοι παικτες του κοσμου αυτην τη στιγμη κατα την αποψη μου.η γιουναιτεντ με αντερσον και παρκ βασικους και τεβεζ,σκοουλς στον παγκο,αξια της μοιρας της.βεβαια φεργκιουσον ειναι αυτος αλλα…Τελος καποιος ειπε οτι ο βιντιτς και ο φερντιναντ δεν ειναι τοσο καλοι για τη γιουναιτεντ.και πες οτι ψιλοσυμφωνω για βιντιτς,αλλα για να λες κατιτετοιο για τον φερντιναντ θα πρεπει να εισαι βαθια νυχτωμενος:wink:
Δυστυχώς εχάσαμε Εντάξει αν και μπήκε δυνατά η Μάντσεστερ το γρήγορο γκολ της Μπάρτσα της έκοψε τα φτερά-και ναι το παθαίνουν και οι μεγάλες ομάδες αυτό-και τελικά δεν μπήκε ποτέ στο πνεύμα του αγώνα. Μεταξύ μας ο τελικός κυπέλλου ΑΕΚ-Ολυμπιακός ήταν πολύ καλύτερο ματς!
Άντε να είδα 5 λεπτά από τον αγώνα, και σε αυτά πραγματικά είδα πως δεν το έχουμε με την καμία…
Δεν μπορώ να πω περισσότερα σαφώς, οπότε ελπίζουμε του χρόνου…και ας είμαστε ρεαλιστές, πρέπει να είσαι μεγάλη ομάδα και να μπορείς να φτάνεις στον τελικό 2 συνεχόμενες φορές…δεν είναι και λίγο…
Το πάχυνες Ο τρόπος με τον οποίο αναπτύσσεται η Μπάρτσα είναι απλά θεικός. Έφερε το ποδόσφαιρο σε νέο επίπεδο. Ο Ρονάλντο να πάει στη ρεάλ του χρόνου για την ξαναφάει
δεν ξερω αν το τονισε κανεις αλλα για μενα η κινηση ματ του γκουαρντιολα ηταν που εβαλε το μεσι στη κορυφη της επιθεσης…αυτο ειχε σαν αποτελεσμα να ειναι κολλημενοι απανω του οι δυο αμυντικοι και τουλαχιστον το ενα αμυντικο χαφ της μαντσεστερ…ετσι τους εμποδισε να βγαινουν ποιο μπροστα και να εφαρμοσουν το γνωστο πρεσινγκ της μαντσεστερ…για αυτο και η μπαρτσα εκανε παρτυ στο κεντρο με το απιστευτο passing game της και πηρε το ματσακι χαλαρα…
ο φεργκιουσον σιγουρα θα ειχε προσαρμοσει αλλιως τα πλανα του με μεσι δεξια και ετο επιθεση αλλα αυτη η κινηση του γκουαρντιολα αλλαξε ολο το ματς…