Βάλανε λάθος φωτογραφία και μετά βάλανε μια από πιο πριν :!:
Συμφωνώ με karvou για την κόκκινη καρτα 100%
Για την Μπάρτσα του Ροναλντίνιο θα έλεγα τίποτα τώρα αλλά άστο. Ακόμα θυμάμαι εκείνο τον τελικό με Arsenal και μου γυρίζουν τα μυαλά.
8O8O[-X[-X
Oh man, you’re so full of shit…
Το χτύπημα του Πέπε ήταν εγκληματικό, θα μπορούσε να του κόψει τη μπάλα. Αν ήμουν διαιτητής και μπορούσα, θα του δειχνα δυο-τρεις κόκκινες.
:(:(
H Μπαρτσελόνα όπως ξέρουμε όλοι είχε ευνοηθεί και στον τελικό του 1992, το φάουλ από το οποίο έβαλε γκολ ο Κούμαν είναι ανύπαρκτο γιατί πιο πριν δεν είχε δοθεί αλλαγή σε αντικανονική εκτέλεση αράουτ του Μπεγκιριστάιν.
Πώς; Καταρχάς μη σε μπερδεύει η κατοχή της μπάλας (αν και το 70-30 μας το έδειξε 2 φορές, μία στην αρχή και άλλη μία αφού η Ρεάλ ήταν με 10 για αρκετή ώρα, στο ενδιάμεσο και περίπου στην κόκκινη δε μας το έδειξαν).
Η Ρεάλ δε μπορούσε να αποφύγει το να έχει η Μπάρτσα την κατοχή κι έτσι το νούμερο αναμενόταν μεγάλο. Από εκεί και πέρα, από εκεί που στο πρώτο ημίχρονο έπαιζαν 11 παίκτες πίσω από το ημικύκλιο της σέντρας, πριν την αποβολή η πίεση της Ρεάλ ήταν πολύ ψηλότερα.
Επίσης, όποτε η Ρεάλ επιτεθόταν κατάφερνε με λίγες πάσες να φτάσει παίκτη ψηλά για να βγάλει σέντρα. Και μέσα στην περιοχή οι ψηλοί ήταν της Ρεάλ. Η Μπαρτσελόνα από το 30 και μέχρι την αποβολή δεν έχει προκαλέσει μεγάλα προβλήματα. Αλλάζει ανούσιες πάσες για να έχει την κατοχή. Η Ρεάλ διατηρεί το μηδέν πίσω (super SOS) και σιγά σιγά πηγαίνει το παιχνίδι εκεί που την βολεύει. Στα γεμίσματα στην περιοχή για κεφαλιά.
Ήταν πολύ πιο πιθανό να λήξει 1-0 παρά 0-1. Με την αποβολή ήταν πλέον αδύνατο να κρατήσει το 0 η Ρεάλ…
@Γράκχο:
Να σε κάνω να λυγίσεις;
[SPOILER][/SPOILER]
Ε καλά αυτό τώρα δεν το λες και “έχτιζε την υπεροχή της”
Οκ, την κατοχη ας την αφησουμε στην ακρη.
Εγω αυτο που ειδα απο την Ρεαλ ηταν ενα πρωτο ημιχρονο χωρις συστημα και κλωτσοσκουφι και στο δευτερο μεχρι την αποβολη απλα πιο συγκεντρωμενους στο γηπεδο. Ανασυνταξη και καλυτερο στησιμο. Χωρις να σημαινει πως ειχε καποια υπεροχη (δεν σου λεω πως υπηρχε χαοτικη διαφορα μεταξυ των 2 ομαδων) και χωρις να απειλησει οργανωμενα και ουσιαστικα το τερμα της Μπαρτσελονα. Δεν το λες “χτιζω υπεροχη” αυτο το πραγμα αλλα βασικη δομη/αναπτυξη μιας ομαδας.
[B][SIZE=“7”]ΚΙΛΛΥ ΓΚΟΝΖΑΛΕΖ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ!!![/SIZE][/B]
Πουλάω τη γιαγιά μου στο παζάρι για εκείνη τη φανέλα με το 18 και το Terra Mitica μπροστά
Κανιθάρες, Αγιάλα, Μπαράχα, Κίλη, Μεντιέτα, Ζεράρ, Λόπεζ…Από τότε έγινα Βαλένθια. 8)
Τα δάκρυα του Κανιθάρες στον τελικό με την Μπάγερν ήταν από τις πιο δυνατές ποδοσφαιρικές στιγμές ever.
Καρβου ειναι αδυνατον να τα πιστευεις αυτα που γραφεις…
Βαριεμαι να παω να ψαξω μετα το 5-0 στον πρωτο γυρο τι θα ειχες γραψει, λογικα κι εκει κατι εκγκληματα της διαιτησιας θα ειχαν γινει για να μην εχει ελπιδα η Ρεαλ. Απο τη στιγμη που βαζεις στην κουβεντα τον αγωνα με την Ιντερ, κι ενω στον πρωτο γυρο ειχε μετρησει γκολ της Ιντερ οφσαιντ για το 3-1, ε τι να πει κανεις παραπανω…? Επισης, το χειροτερο κατενατσιο που εχω δει στην ιστορια ειναι αυτο που εκανε η Ιντερ στο Καμπ Νου περυσι. Ουτε Δοξα Δραμας σε Α Εθνικη δεν εχω δει να παιζει τοσο κατενατσιο.
Η άποψη του Άγγλου speaker. Και ο Γερμανός (Ελβετός) που το είδα, το ίδιο με εμένα πίστευε. Για μένα και μόνο το γεγονός πως αν έπαιρνε κίτρινη, κανείς δε θα του έλεγε τίποτα, δείχνει πόσο ο διαιτητής φοβόταν να αφήσει το σκληρό παιχνίδι της Ρεάλ.
Τέλος πάντων, η καλή ομάδα με τον κοντορεβυθούλη για αρχηγό πέρασε στον τελικό και του χρόνου όλοι της οι παίκτες θα είναι προτεινόμενοι για τη Χρυσή Μπάλα. Πάμε τώρα να δούμε τον τελικό. Φανατικά Man. Utd πλέον. Είπε και καλό λόγο για τη Λίβερπουλ ο Σκωτσέζος.
έντιτ @ QuintomScenario
Ψάξε το. Δε θα πάθεις τίποτα. Να έχει και ισχύ ο λόγος σου και νόημα. Δε θα απαντήσω κάτι άλλο.
3 αφορμές για flame από μένα:
- Όσοι λέτε πως το ματς ήταν απαράδεκτο, έχετε παίξει μπάλα? Μιλάμε για το νούμερο 2 ντέρμπυ στην ευρώπη (το δικό μας προηείται) Δηλαδή τι θέλατε? Να ανοίξουν τα πόδια ο ένας στον άλλον? Δε γίνεται όλα τα ματς να είναι το ίδιο καλά, σήμερα ήταν ματς μόνο για άντρες.
- Όσοι αποδίδουν το αποπάνω στην τακτική του Μουρίνιο, περαστικά.
- Όσοι μιλάνε για δολοφονικό μαρκάρισμα του πέπε, είναι μεροληπτικοί, γιατί πριν 5 λεπτά, ο μασεράνο παίρνει κίτρινη για το ίδιο μαρκάρισμα στον Πέπε. Kατ΄επέκταση, ο διαιτητής διαμόρφωσε το αποτέλεσμα.
Βοnus:
- Απαράδεκτοι της ρεαλ που μοίρασαν κλωτσιές, μετά την αποβολή, αλλά και άλλο τόσο απαράδεκτοι οι δαντελένιοι της μπαρτσα που έκαναν όλη την ώρα θέατρο από τα μέσα του πρώτου ημιχρόνου.
Δε με ενδιαφερει να εχει πολλη ισχυ ο λογος μου και νοημα σε ενα φορουμ για ΑΘΛΗΤΙΚΑ, και ειδικοτερα οταν διαβαζω τοσο πολωμενες αποψεις. Θυμαμαι πολυ καλα ομως τις φασεις με την Ιντερ περυσι και στα δυο ματς, ειναι μια αυστηρη κοκκινη που ομως ηταν, και ενα γκολ που μετρησε αδικως υπερ της Ιντερ. Συνεχιστε, δεν ηθελα να διακοψω
εννοειται πως υποστηριζουμε γιουναιτεντ:thumbup:
Το 2009 δεν δόθηκε ένα πέναλτυ στην Μπάρτσα στο Καμπ Νου και ένα στην Τσέλσι στο Λονδίνο. Απλά η Τσέλσι γκρινιάζει για τρία για να κάνει σαματά.
Πέρσι η Ίντερ έβαλε γκολ οφσάιντ στο Μιλάνο. Στη ρεβάνς ο Μότα παίρνει μια κίτρινη κάρτα. Όπως βλέπουμε σε ΑΥΤΟ το βίντεο απλώνει το χέρι στο πρόσωπο του Μπουσκέτς. Ναι, ο Μπουσκέτς κάνει λίγο θέατρο και ναι, δεν είναι απευθείας κόκκινη. Είναι όμως δεύτερη κίτρινη. Άρα? Πάλι κόκκινη.
Στην αποβολή Πέπε τώρα, σόρι αλλά θέλει πολλά κιλά μεροληψίας για να τη δει κάποιος τραβηγμένη. Δεν πάει απλά “με τις τάπες”. Παέι με τις τάπες πάνω στο καλάμι του Άλβες. Είναι ορισμός της κόκκινης από την ΟΥΕΦΑ. Και όχι Ρεντ Ραμ, δεν είναι το ίδιο με το μαρκάρισμα του Μασεράνο λίγο πριν. Ο Άγγλος σπίκερ του κάρβου είναι απλά άγγλος. Εκεί πέρα κόκκινες δίνονται μόνο σε μαύρους και στον Ρόι Κην. Το ότι η επικαλαμίδα απέτρεψε έναν σοβαρό τραυματισμό δεν την κάνει λιγότερο κόκκινη την κάρτα.
Τέλος το ότι ο Σταρκ κάνει τα στραβά μάτια στο 100% ηθελημένο πάτημα του Μαρσέλο στον πεσμένο Πέδρο μάλλον ευνοημένη βγάζει τη Ρεάλ. Γι’ αυτό ας το βουλώσουν, ας μείνουν με το κυπελλάκι (τιτάνια επιτυχία!) και του χρόνου με 13 αμυντικούς και 27 χαφ καλύτερα από τους άχρηστους Κεντίρα και Καρβάλιο (γελάει το σύμπαν) θα τα σαρώσουν όλα.
edit: Και respect σε jiopas γιατί ενώ υποστηρίζει Ρεάλ, είδε τον πραγματικό αγώνα και αναγνώρισε την ανωτερότητα της Μπαρτσελόνα. Η οποία Μπαρτσελόνα ήταν μέτρια για να λέμε την αλήθεια (Πέδρο τραγικός) αλλά σε σχέση με τη Ρεάλ που στο γήπεδό της δεν άλλαξε ούτε δυο πάσες επί 90 λεπτά, μάλλον στάθηκε καλύτερα.
επισης στον ημιτελικο με την τσελσι ειχε δοθει γελια κοκκινη στον αμπινταλ σε φαση που μπερδευεται με την μπαλα ο ανελκα και πεφτει.αλλα ολοι εχουν μεινει να θυμουνται το τραγι τον μπαλακ να κυνηγαει τον διαιτητη για πεναλντυ.
τα περισσότερα τα είπατε, το ματς χθες ήταν άθλιο, η real πραγματικά διάθεση για μπάλα έδειξε περίπου 7-8 λεπτά καθαρού παιχνιδιού, σε όλα τα υπόλοιπα έμπαινε στις φάσεις πρώτα για τον παίχτη και μετά για τη μπάλα ;p. η barcelona απ’την άλλη, μέχρι την αποβολή έδειχνε να μη μπορούσε να βάλει γκολ (πέρα απ’τις 2 φάσεις στην αρχή του αγώνα), μετά απλά καθάρισε την πρόκριση, κάτι το οποίο λογικά θα γινόταν και στο camp nou.
παραδέχομαι πως η barcelona ήταν αυτή η οποία άξιζε να περάσει για το καλό του ποδοσφαίρου στον τελικό (δεν υποστηρίζω καμία απ’ τις 2), αλλά ο τρόπος παιχνιδιού της με κουράζει πάνω στο 5λεπτο, αυτές οι συνεχείς πάσες στο μισό μέτρο και η μαζική κίνηση 3 παιχτών (xavi-iniesta-messi) αλλάζοντας τη μπάλα απ’το κέντρο μέχρι την αντίπαλη περιοχή για να καταλήξει γκολ δε μ’αρέσει μία, με εξαίρεση τον villa και τον alves και η υπόλοιπη ομάδα κάπως έτσι πάει ;p. παρ’όλα αυτά, είναι αποτελεσματική χωρίς αντιποδόσφαιρο, και θέλω να πιστεύω πως θα δούμε έναν ωραίο τελικό.
μιας και η μεγαλύτερη ποδοσφαιρική μου αγάπη είναι η manchester (με τον παναθηναϊκό έχω απηυδύσει ;p), πολύ θα’θελα να το σηκώσει αυτή μέσα στο wembley, και ελπίζοντας σε αγωνιστική εικόνα της barcelona αντίστοιχη με τη χθεσινή της, δε το βλέπω και ιδιαίτερα απίθανο, αλλά οι πιθανότητες είναι αδιαμφισβήτητα με το μέρος των καταλανών…όπως και να’χει [COLOR=“Red”]we are the pride of all europe[/COLOR], πάμε μωρή [COLOR=“Red”]united[/COLOR]!