Γουσταρω τρελα που οι περισσοτεροι εχουν ξεγραμμενοι την United
κανείς δεν εχει ξεγραμμένη την united…ειδικά μεσα στην αγγλια…
[B]ΘΑ ΣΑΓΑΠΩ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.!! [/B]
*και η λατσιο των Couto Mihajlovic Favalli Nesta Almedya Nedved(ΘΕΟΣ.!) Simeone Veron Stankovic Ravanelli Salas ηταν τρομερή…και κάτι περισσότερο μπορώ να πω…
κατά τα άλλα τραγική γκρίνια απο μουρινιο(τον πάει στην ουεφα λεει η μπαρτσα.!), κριστιανο(ο μεσι παίζει πάντα με 10.εγω γιατί όχι.?χαχαχα…και μην τον συγκρίνεται με τον υπερθεουλα φιγκο)
αν και μπαρτσελονα, συμφωνώ οτι έχει μεγεθυνθεί καπως το παιγνίδι της μπαρτσα στα μάτια που κόσμου…αυτο με τις πάσες και να περιμένεις την σωστή στιγμή , ειναι καπως κουραστικό…αλλά σε σχέση με τον αντίπαλο της χίλιες φορές αυτό.!
θεος Φέρντιναντ
http://www.england365.gr/article/15851/Όργια-Φέρντιναντ-στο-twitter!
χωρις απαραιτητα να φταει αυτη γιαυτο ετσι? εγω εχω δει σχεδον ολα τα ματς της τα τελευταια τρια χρονια και μπορει να θυμαμαι μολις 10 και πολλα λεω που δεν αντιμετωπισε ενα λεωφορειο απο αμυντικους. μοιραια επρεπε να προσαρμοστει σε αυτην την φιλοσοφια. τα πρωτα 2 χρονια δεν ηταν τοσο τικι τακα.
violate δεν νομιζω πως φταει η μπαρτσελονα για αυτο…απλα σε ολα της τα ματς εχει να αντιμετωπισει ενα καρο αμυντικους…απ το να πουλησουν την μπαλα προτιμαν να αλλαζουν πασες…
παντως γενικα αυτο που θελω να πω για το ποδοσφαιρο και τους κανονες του…δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται να υπαρχει το οφσαιντ π.χ. ενας κανονας που ευνοει τους αμυντικους, και να μην εχουν βγαλει τοσα χρονια εναν κανονα που να ευνοει λιγο παραπανω το επιθετικο ποδοσφαιρο…δεν ξερω ποιος κανονας μπορει να ειναι αυτος αλλα θεαμα σαν το χθεσινο δεν μ αρεσε…
ο κανονας το να μην μπορει να μπλοκαρει ο τερματοφυλακας την μπαλα σε γυρισμα αμυντικου ηταν μια καλη αλλαγη αλλα δεν φτανει…ασε που αν ισχυε ακομα π.χ. εχθες θα βλεπαμε συνεχεια πασουλες μετα ξυ των αμυντικων της ρεαλ και του κασιγιας…
ας καταργησουν το οφσαιντ στην τελικη…θα βλεπαμε χθες ενα αποτελεσμα 6-10 ξερω γω…το προτιμω απ το χθεσινο…
Ελα ρε Κρισπ, απομόνωσες δυο παιχνίδια από μια ολοκληρη τριετία. Μπορώ να σου βρω πολλά περισσότερα που ήταν ο ορισμός του συναρπαστικού ματς. Αντίθετα, αυτη η Μπαρτσελόνα, η Μπαρτσελόνα του Γκουαρντιόλα όσες φορές έχω κατσει να την δω βαριέμαι από το 10’. Δηλαδή οκ, αυτή η σοφτ μαλακια με τις 234638756 πάσες ανα λεπτό για εναν ουδέτερο είναι απίστευτα κουραστική. Φαντάζομαι τον Μέσι στην ομάδα του Ράικαρντ και θέλω να χυσω. Τωρα βλέπω ματς της Μπαρτσελόνα και πρέπει να περιμένω ποτε διάολο θα κανει καμια ενέργεια σαν αυτή με την Ρεάλ για να δω κατι παραπάνω απο πάσινγκ γκέημ.
Ναι αλλά επειδή άλλα τα μάτια του λαγού και άλλα της κουζίνας, τώρα υπάρχει Afellay εκεί που κάποτε υπήρχε ένας…
…Ισλανδός.
Μη λέμε χαζά. Κάποια στιγμή πρέπει να καταλάβουμε πώς η μπάλα δεν είναι μόνο τρίπλες, αλλά και μυαλό. Και να το εκτιμάμε αναλόγως. Και για να προλάβω τη γκρίνια, “μυαλό” εννοώ την ανάπτυξη και όχι το σκέτο περίμενε στο μισό γήπεδο
Το κλασικο συνδρομο της επιλεκτικης μνημης σε αγωνες πλευοφφ κανει και παλι την εμφανιση του…[-X
Μπαλα ειναι και γινονται και διαιτητικα λαθη.Δυστυχως ομως συμβαινει ολοι να θυμουνται τα διαιτητικα λαθη κατα της ομαδας που αποκλειστηκε και ποτε κατα της ομαδας που προκριθηκε
Αυτο για το 2006 πραγματικα με βιδωνει οταν το ακουω (οχι προσωπικα απο σενα) γιατι εχουν περασει πολλα χρονια και ολοι θυμουνται μονο το γκολ του σεφτσενκο και εχουν βγαλει απο το μυαλο τους μια καθαρη κοκκινη καρτα στον κοστακουρτα στο 44ο λεπτο για κλαδεμα ως τελευταιος παιχτης στο ετο
Ιδου το λινκ: http://www.youtube.com/watch?v=Wia-bYvnJc8
στο 6 35 ξεκιναει η επιμαχη φαση
Για το χθεσινο ματς απλα δικαιοτατη η νικη
Και ναι πιθανον αν δεν επαιζαν με 10 να μην βαζαμε τα 2 γκολ αλλα οταν παιζεις με τη φωτια θα καεις
Παντως χθες ηταν το λιγοτερο σκληρο παιχνιδι της ρεαλ απο τα 3 που εχουν παιχτει ως τωρα απλα ο διαιτητης εκανε ακριβοδικαια τη δουλεια του γιατι στον τελικο του κυπελου επρεπε να εχει παρει πιο νωρις παιχτης της ρεαλ κοκκινη
Kαι αλλη μια εξτρα φαση που σιγα μη θυμουνται εδω πανω απο 3 ατομα
μονο η μπαρτσα ευνοημενη στα ημιτελικα ομως…
Ποια τριετία?
Το peak εκείνης της Μπαρτσελόνα ήταν η σεζόν 2005-06, οι επόμενες δύο χρονιές Ράικαρντ ήταν αποτυχία. Σε αυτές τις δύο χρονιές δε, ο Μέσι ήταν βασικότατο στέλεχος της ομάδας του Ράικαρντ.
Καταλαβαίνω την οπτική σου για το ατέλειωτο passing game, με κουράζει και μένα αρκετές φορές. Είναι όμως μια υποκειμενική οπτική για το ποδόσφαιρο, ενώ η λέξη “υπερτιμημένος” προσδίδει αντικειμενικότητα. Το peak αυτή της Μπαρτσελόνα πάντως ήταν η πρώτη της χρονιά 2008-09. Σταδιακά βρίσκεται σε πτώση, έχουν γίνει λάθη στο σχεδιασμό και τη στελέχωση (StelleHoshi) και φοβάμαι ότι του χρόνου θα έχει πολλά περισσότερα προβλήματα. Περισσότερα θα πω μετά το τέλος της περιόδου πάντως.
Η δικιά μου “αγαπημένη Μπαρτσελόνα” πάντως συνεχίζει να είναι αυτή του 1997-2002 πάντως, κι ας μην πήρε κανέναν ευρωπαϊκό τίτλο.
βασικά αυτό.είναι πολύ επικίνδυνο παιχνίδι ρε κάρβου.δεν γίνεται να λές οτι είναι στην κρίση του διαιτητή.αν δεν τράβαγε πίσω το πόδι του λίγο και ο άλβες θα του το έσπαγε.
στο βίντεο το τάκλιν είναι παρόμοιο με του πέπε.αλλά με χειρότερα αποτελέσματα…
άλλη μια αγάπη σήμερα εδω μέσα.!!
**
http://www.youtube.com/watch?v=1QxNKCkQu_A (πόσοι να έγιναν μπαρτσελονα εκείνη την νύχτα?)
Πάντως όχι πιο πολλοί από όσους παρέμειναν Liverpool 8)
Αυτη η ομαδα ηταν η πρωτη που με εκανε να ενθουσιαστω με το ποδοσφαιρο. Η φανελα, οι παικτες, τα παντα. Ο Ριβαλντο ηταν ο αγαπημενος μου τοτε! Δεν θυμαμαι πολλα απο αγωνες βεβαια αλλα καπως ετσι ξεκινησα. Και αμεσως μετα, ειδα την Αρσεναλ του Ανρυ, του Μπεργκαμπ, του Βιειρα και του Σημαν και παραμενει η ποδοσφαιρικη μου αγαπη ως σημερα
[B]Εβρά: «Μυστικό του Γκιγκς η…γιόγκα»[/B]
Οι καταπληκτικές εμφανίσεις του Ράιαν Γκιγκς με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχουν προκαλέσει τον θαυμασμό του Πατρίς Εβρά. Ο αμυντικός των «κόκκινων διάβολων» σχολίασε με διθυραμβικά σχόλια της εμφανίσεις του Ουαλού άσου αποκαλύπτοντας μάλιστα ένα μυστικό όπλο του Γκιγκς.
«Είναι πραγματικά απίστευτος. Πρόκειται για έναν 37χρονο με αντοχές 25χρονου. Με τις εμφανίσεις του καταρρίπτει τη λογική» δήλωσε ο Εβρά και συνέχισε: «Ωστόσο πρέπει να σταματήσει να μιλάει συνεχώς για τη γιόγκα. Καταλαβαίνω ότι τον βοηθάει πάρα πολύ και του δίνει απίστευτη αντοχή. Μάλιστα σκέφτομαι να ξεκινήσω κι εγώ . Μας λέει ότι με τη γιόγκα τρέχει πιο γρήγορα και συμφωνώ απόλυτα. Τρέχει περισσότερο απ? όλους μας και είναι καθοριστικός. Έχω μείνει άφωνος», δήλωσε ο Εβρά μετά τη νίκη με 0-2 κόντρα στη Σάλκε.
Χθες το ματς η αθλιοτητα η ιδια. Αν δεν υπηρχε μεσσι για να μας τρελανει λιγο, θα ηταν αλλο ενα βαρετο ματς. Βασικα το χειροτερο χθες ηταν αυτη η διαρκης γκρινια στο διαιτητη και απο τους δυο, με την μπαρτσελονα να θελει να ξεπερασει το μπασκετικο τους τμημα και τη ρεαλ να βαραει και μετα να διαμαρτυρεται για τα φαουλ. Ναι ξερω παντου τα ιδια γινονται αλλα εδω παραεγινε το κακο, εχω σιχαθει ισπανους στα αθληματα πλεον. Αμα θελω να δω ματς για αντρες θα δω ομαδες που ειναι φτιαγμενες για αυτο οχι το μπουσκετς, τον αρμπελοα, το ραμος και τον πεπε (που ειμαι σιγουρος βρισκει και τα κανει, αν εβρισκε στην ισπανια κατι τυπους σαν τον ryan nelsen και το shawcross θα κατουρουσε το βρακακι του).
Χωρις αποβολη (που θελει αρκετη θεληση απο το ρεφερι για να βγει, αν και δεν θα του πει κανεις τιποτα) πολυ δυσκολα θα σκοραρε παντως, βεβαια ακομα πιο δυσκολο να φαει γκολ.
Παντως δεν νομιζω να ξανανοιχτει στη βαρκελωνη η ρεαλ, αν σιχαινεται κατι αυτος ο τυπος ειναι οι μεγαλες ηττες.
Τωρα το γιατι βρισκετε βαρετο το ποδοσφαιρο της μπαρτσελονα, περι ορεξεως…σας πειραζουν οι πολλες πασες, ε οκ ας αρχισουν τις καμιναδες τοτε
Οσο για την κορυφαια ομαδα
[SPOILER] (που νταξει δεν εχω προλαβει αυτη καθαυτη, αλλα εχω δει 2 αγωνες που μου τον σηκωσαν λιγο με το ποσο τακτικα τελεια ηταν): van der sar, reiziger, f. de boer, blind, davids, rijkard, r. de boer, overmars, finidi george, kluivert και τον πιο κουλ παικτη εβερ jari litmanen (ΧΙ τελικου με μιλαν νομιζω χωρις seedorf(!) επαιζε 3-1-2-1-3 η καπως ετσι) …ajax εποχης v.gaal και κλαιω που ημουν 4 τοτε και δεν καταλαβαινα τι εβλεπα[/SPOILER]
απο αυτες που προλαβα προφανως μπαρτσελονα τωρινη-περσινη-προπερσινη μην κολλαμε στις χρονιες, ιδια ομαδα ειναι
μα καλα θες και τα λες? αν καταργησουν το οφσαιντ αλλαζει ολο το αθλημα, ας καταργησουν και τα φαουλ και τα πλαγια μετα και ας μην το λεμε ποδοσφαιρο…
Το οφσάιντ είχε ξεκινήσει με 4 αμυνόμενους μπροστά από τον επιθετικό. Μετά έγινε με 3 και τώρα είμαστε στους 2. Δεν αποκλείεται να μειωθεί στον έναν (τερματοφύλακας) αλλά για μένα περισσότερο νόημα θα είχε να μεγαλώσουν τα γήπεδα ή να παίζουν οι ομάδες με έναν παίκτη λιγότερο. Δηλαδή αντι για 11άδα να έχει 10άδες για την Μπαρτσελόνα και 9δες για τους υπόλοιπους :razz:
Επίσης, μιας και έχετε αρχίσει τα “αρχαία” ματς, θυμάται κανείς ένα ματς Τσ.Λ. ανάμεσα σε Άγιαξ και Ρεάλ στο Μπερναμπέου, όπου παιζόταν συνεχές ποδόσφαιρο (μπαλάρα) πάνω-κάτω για σχεδόν 45 λεπτά; Ούτε ένα φάουλ, ούτε ένα αράουτ και οι φάσεις βροχή!
‘‘Ξύπνησα κουρασμένος γιατί κάθισα μέχρι αργά να δω τη συνέντευξη Τύπου του Μουρίνιο. Άξιζε τον κόπο. Κανονικά θα έπρεπε να βάλουν χρέωση ανά άτομο που την παρακολουθεί.’’
απλα.
Σιγα που δεν την θυμομαστε.Α μωρη Ντεπορ.
Μεγαλη ομαδα αυτη ε.Υπαρχει ενα αρθρο του Σωτηρακοπουλου που περιγραφει
το συστημα αυτο συμφωνα με οτι του ειχε πει ο Φαν Γκααλ.
Και μαλακια που δεν το κρατησα γιατι ηταν πολυ ωραιο.
[B]
Για τον τραυματισμό του Ντάνι Άλβες στη φάση αποβολής του Πέπε, με το Βραζιλιάνο αρχικά να σφαδάζει στο έδαφος και έπειτα να επιστρέφει τρέχοντας στον αγώνα:
[/B]
«Αν με δείτε ποτέ να με μεταφέρει έξω φορείο και έπειτα να μπαίνω μέσα τρέχοντας τότε σας δίνω όλους το ελεύθερο να έρθετε και να μου κάνετε τάκλιν».
[B]Για τη μεταμόρφωση της Ρεάλ από τη νίκη με 3-6 στη Βαλένθια πριν από λίγες μέρες μέχρι τον ημιτελικό τώρα και την ήττα με 2-0 από την Μπαρτσελόνα.[/B]
«Μου αρέσει πολύ να βλέπω μία τεχνική ομάδα να προσφέρει θέαμα. Το ίδιο όμως μου αρέσει να βλέπω τη μεταμόρφωση μίας ομάδας από το ένα άκρο στο άλλο για να πετύχει το σκοπό της».
Πώς φαίνονται οι παίκτες του Φέργκιουσον ε;
Θεός ο Φέρντιναντ :lol:
Καρβου εννοειται οτι οι Αγγλοι βλεπουν την μπαλα εντελως διαφορετικα απο
την υπολοιπη Ευρωπη.Ο Ριβαλντο μετα το ματς με την Τουρκια το 2002 ειχε πει
οτι στην Βραζιλια εχουν μεχρι και ονομα για το πως εκμαιευουν καρτες και φαουλ.
Η γιουναιτεντ μονο ξεγραμμενη δεν πρεπει να θεωρειτε στον τελικο και ειδικα φετος που γινετε μεσα στο σπιτι της.Ειναι σκληροτραχηλη ομαδα,εχει ορισμενους παιχτες μεγαλες προσωπικοτητες και εχει και τον τσιχλακια στον παγκο που ειναι μεγαλη γατα και δεν νομιζω οτι θα χασει παλι την κουπα απο την μπαρτσελονα.