Champions League 2011-2012

Και σήμερα, γιατί είσαι πάλι έξω ρε βύσμα?

Δύο μέσα με πήγε ρε τρόμπα, ενώ ακόμα και τους νέους τους πηγαίνω (από μόνος μου) μία μία!

γρακχε πρεπει να με εχεις μεγαλο αχτι για να μου αφιερωσεις παρενθεση 2+ γραμμων.

εγω μπορει να ειμαι τσελσι αλλα δεν εθελοτυφλω. η ομαδα φετος πηρε την κουπα γιατι ΤΗ ΓΛΙΤΩΣΕ τις φορες που οι αλλες ομαδες ειχαν την ευκαιρια να την σκοτωσουν-γιατι στο χερι τους ηταν-, και δεν τα καταφεραν. δε λεω, επαιξε αρκετα καλη αμυνα. κυριως μεσω της μεθοδου “σινικο τειχος”. ακομα και στον τελικο με τη μπαγερν, μολις εφαγε το γκολ δεν την ειδαμε να κλεινει τη μπαγερν. οι βαυαροι εβγαλαν 2-3 αντεπιθεσεις ξυραφια πριν το κορνερ στο 88’. γενικα η ομαδα φετος ειναι φρικτη. ο μονος στην ομαδα που πραγματικα αξιζει μνεια για το με ποσα κιλα αρχιδια παιζει, ειναι ο ντρογκμπα ο οποιος ομως σχεδον παντα επαιζε ετσι φοβερα (ειδικα στα δυσκολα ματς), δεν ειναι φετος η μονη χρονια που το κανει.

1. Ναι ρε συ εννοειται το καταλαβα το σκεπτικο που το εγραψες γι αυτο αλλωστε εβαλα το emoticon απο διπλα. Και σαν οπαδος κι εγω της Μπαγερν, καταλαβαινω πως νιωθει ενας αντιστοιχος της Τσελσι

2. Κατι ψιλα εχω διαβασει στο θεμα που μιλαει για στρατευση κλπ, και μου εχει πει και ο πατερας μου που τον εχω ρωτησει σε γενικες γραμμες καταλαβα τι εννοεις!!!

3. Καλα ναι σιγουρα, απλα επειδη οι περισσοτεροι ειναι της δικιας μου γενιας, και πολλοι εξ αυτων συμμαθητες και κολλητοι μου, θυμαμαι οτι οταν εφυγε ο Μουρινιο, και εχασε στον τελικο τοτε η Τσελσι (με Αβραμ Γκραντ στον παγκο), την παρατησανε σαν ομαδα και το γυρισαν ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΟΙ σε Μπαρτσελονα που υπηρχε τοτε ο παροξυσμος!!! Ελαχιστα ατομα ξερω που στηριξανε την ομαδα. Και για να ειμαι και αντικειμενικος, απο Ισπανια σε γενικες γραμμες υποστηριζω Μπαρτσελονα και αγαπαω Μπιλμπαο. Δεν μπορω ομως να μην παραδεχτω το ποσο ανεβηκε στα ματια μου η Τσελσι μετα την αρχιδατη προκριση στο Καμπ Νου, και ποσο επεσε στα ματια μου η Μπαρτσα. Γι αυτο και δεν ειπα τιποτα οταν τελικα το σηκωσε η Τσελσι παρ’ οτι ημουνα ξερω 'γω να πεθανω απ τη στενοχωρια μου!!!

ΥΓ παιζει να ειμαι απο τους ελαχιστους που επειδη γουσταρω τρελα τις αντεπιθεσεις στο ποδοσφαιρο καυλωσα τοσο πολυ με το ποδοσφαιρο της Τσελσι τωρα με τον Ντι Ματεο :smiley:

ουτε καν. ειλικρινα , το πιστευω πως αυτοι οι συγκεκριμενοι δεν προκειται να σηκωσουν μεγαλο τροπαιο.
παντα μου λεγανε η μπαγερν επαιζε αντιπαθητικο ποδοσφαιρο (μου λεγανε για προ 90 που ημουνα αγεννητος) και το ιδιο και η γερμανια της οποιας η μπαγερν ειναι ο κυριος αιμοδοτης… το παραδοξο ειναι πως τοτε κερδιζε με αυτο το κακο ποδοσφαιρο, ενω τωρα που παιζει ομορφα, εχει δημιουργησει μια γενια τρομερων λουζερς που εχουν χασει 2 τελικους τσουλου, με τον ενα στο γηπεδο τους, εχουν αποκλειστει 2 φορες σε ημιτελικο παγκοσμιου και εχουν χασει εναν τελικο ευρωπαικου.
πχι εκανα λαθος που εβαλα το σβαινσταιγκερ στο ιδιο τσουβαλι με τον εφφενμπεργκ. δεν υπηρχε ποτε περιπτωση ολοκληρος στεφαν να μην μπορει να κοιταξει οταν ο ρομπεν εκτελουσε το πεναλτυ (ο εφφενμπεργκ βασικα θα επαιρνε την μπαλα για να το εκτελεσει πριν καν γινει το πεναλτυ)
δυστυχως ορισμος των λουζερς. και πλεον δε θελω ουτε τον ρομπεν στην ομαδα, περισσοτερο κακο ειναι παρα καλο.

αντε στο ευρωπαικο να δουμε και τους ιδιους να φτανουν στον τελικο απεναντι στην ισπανια και να το χανουν για 2η φορα (η απο τους ολλανδους, αυτο θα εχει γελιο)

υ.γ. για την τσελσι δε με πειραξε στον τελικο η αμυνα, με πειραξε πως κερδισε χωρις να βγαλει μια αντεπιθεση ρε παιδι μου. μια ειλικρινα, δεν ειναι υπερβολη, δε θυμαμαι ουτε μια ‘κατι σαν φαση’, μπορει να κανω και λαθος.

Κάνεις όντως λάθος αλλά ας μην το κάνουμε θέμα.
Τέλος πάντων, σε βλέπω πολύ απαισιόδοξο με την ομάδα σου και παράλληλα άδικο με ορισμένους παίκτες, όπως π.χ. με τον Σβάιν που του χρεώνεις αδυναμία αλλά δε σε χάλασε καθόλου που στον ημιτελικό στη Μαδρίτη έβαλε το καθοριστικό πέναλτι για τελικό με όλη του τη γερμανική αρχιδίλα, και μάλιστα όχι απέναντι σε όποιον και όποιον αλλά τον Κασίγιας (ΟΚ για τον Ρομπέν έχεις δίκιο, φυσικά, αλλά αυτός το ξέραμε εδώ και χρόνια ότι είναι κλασομεντές και λιγόψυχος). Ούτε το ότι είναι “λούζερς” προκύπτει από πουθενά, τα ίδια άκουγε και η γενιά του Έφενμπεργκ και του Καν το ‘99 που τότε το έχασε πάλι με σχετικά παρόμοιο τρόπο αλλά μετά από δύο χρόνια το σήκωσε και τους βούλωσε όλους. Όσο για την Εθνική Γερμανίας, και πάλι δεν καταλαβαίνω γιατί τους θεωρείς λούζερς, είναι μια ομάδα που ίσα-ίσα έκανε πολλές φορές υπέρβαση με βάση τις δυνατότητές της και απλά δεν το πήρε ποτέ τα τελευταία χρόνια επειδή στο τέλος πάντα βρισκόταν μια ομάδα που ήταν καλύτερη απ’ αυτήν. Ε δεν είναι κακό, 9 στις 10 στον αθλητισμό κερδίζει ο καλύτερος, τί να κάνουμε τώρα, δε σημαίνει ότι ο χαμένος είναι λούζερ.
Εγώ σου λέω ότι μέσα στα επόμενα τρία, βαριά τέσσερα χρόνια θα το σηκώσεις το Τσάμπιονς Λιγκ.

Ναι ρε μάγκα, μέσα είσαι, άχτι σε έχω, μου χεις φάει τόσες γκόμενες που σου χω την έχω στημένη σε κάθε ποστ να γράψω πόσο μαλάκας και αρχίδι είσαι.
Δε μας παρατάς!
Όταν σου λένε οι άλλοι ότι δεν είναι εύκολο για μια ομάδα να παίξει όπως θα ήθελε όταν έχει τόσες βασικές ελλείψεις και παίζει και στην έδρα του αντιπάλου και δεν το καταλαβαίνεις, και κυρίως όταν επιμένεις να μη λαμβάνεις υπ’ όψη σου βασικές πτυχές του αθλητισμού όπως η ψυχή και ο τσαμπουκάς και αναλύεις τα πάντα κάτω από το απλοϊκό πρίσμα “η Χ ομάδα έχει την κατοχή και παίζει επιθετικά=παίζει μπαλάρα / η Ψ ομάδα παίζει αμυντικά και με αντεπιθέσεις=παίζει για τον πούτσο”, ε τί σκατά να συζητήσουμε.
Δεν έχω τίποτα μαζί σου, απλά δεν μπορώ να πάρω στα σοβαρά την άποψή σου και επειδή έχω παρατηρήσει ότι μου συμβαίνει συχνά να μη μπορώ να πάρω στα σοβαρά τα ποστ σου στα αθλητικά θρεντς, έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι δεν ξέρεις από μπάλα. Στον πούτσο σου κιόλας, δε σου βρισα τη μάνα if you know what I mean.
Και το ότι δηλώνεις Τσέλσι και παράλληλα κράζεις Τσέλσι δε σημαίνει ότι είσαι αντικειμενικός ή κάτι τέτοιο, τα επιχειρήματα είναι πάντα όλα τα λεφτά και τα δικά σου είναι λίγο για τον πούτσο, σόρι. :smiley:

Ναι ξέρω γω για να το λες αυτό για τους δικούς σου κάτι θα ξέρεις, απλά εγώ τους συγκεκριμένους δεν τους θεωρώ στην πραγματικότητα οπαδούς της Τσέλσι, απλά τουρίστες, περαστικούς που είδαν φως και μπήκαν, και όταν έσβησε έτρεχαν να βγουν. Κλάην αλλά τί Τσέλσι τώρα. Πες ότι είσαι με όποιον κερδάει να σαι μέσα!
Όσο για το υστερόγραφο, το βρίσκω λογικό. Κάθε άνθρωπος που ξέρει να εκτιμάει το γνήσιο, γρήγορο ποδόσφαιρο, δηλαδή το βρετανικό, καυλώνει με το ποδόσφαιρο με της Τσέλσι του Ντι Ματέο, όπως και με το ποδόσφαιρο της Τσέλσι του Μουρίνιο, της Τσέλσι του Χίντινκ και παλιότερα της Τσέλσι του Βιάλι.

Όχι Γράκχε, μικρή σχέση είχε το ποδόσφαιρο της Τσέλσι των ημιτελικών και του τελικού με το γνήσιο, γρήγορο, βρετανικό ποδόσφαιρο. Αν εξαιρέσουμε δηλαδή τον όντως βρετανικό τσαμπουκά του τύπου “μπαίνω δυνατά στη φάση, ρίχνω και καμιά ψιλή”, θα έλεγα ότι δεν έχει καμία σχέση με βρετανικό ποδόσφαιρο.

Χωρις αυτό να εμπεριέχει κάποιου είδους αρνητική τοποθέτηση για τον τρόπο που αγωνίστηκε η Τσέλσι, απλώς μια επισήμανση ήθελα να κάνω.

Στο πατωμα:lol:

Κρις διαφωνώ, αλλά να σου πω την αλήθεια βαριέμαι να κάτσω να το αναλύσω. :oops:

εισαι υπερβολικος…
αφενως η γερμανια δεν επαιζε τοσο κακη μπαλα τοτε, αφετερου πλανασαι πλανην οικτρα αν νομιζεις οτι οι γερμανοι θα τα παρατησουν επειδη εχασαν… σιγουρα δεν ειναι η γκολντενε τζενερατιον που λενε οι γερμανοι , και εχουν παθει μεγαλα στραπατσα , αλλα οι γερμανοι δεν καταλαβαινουν απο τετοια… εχουν αλλη νοοτροπια και ψυχολογια απο εμας…
και το γιουρο το βλεπουν σαν εθνικη υποθεση σαν εθνικη αποστολη, υπαρχει μεγαλη αναμονη και ομοψυχια …

φυσικα κ εχεις δικιο. το οτι εχω αλλη αποψη με κανει αμπαλο καθως εσυ εισαι ποδοσφαιρικος ειδημονας.

Έχεις καταλάβει ότι αυτή την κούφια απάντηση (μη απάντηση ουσιαστικά) τύπου “ναι, ναι καλά, μόνο εσύ νομίζεις ότι έχεις δίκιο κ. ξερόλα, δε σέβεσαι την άποψή μου μπλα μπλα μπλα” την έχεις ξεφουρνίσει καμιά εικοσαριά φορές σε διάφορα θρεντς στο φόρουμ; Ξεκόλλα πια, ναι είναι άποψή σου αλλά ακριβώς επειδή την απευθύνεις σε άλλους και δεν την κρατάς για τον εαυτό σου μπορώ να την κρίνω και να την πω ό,τι θέλω όπως και το ίδιο μπορείς να κάνεις εσύ σε μένα. Και το ότι θεωρώ την άποψή σου ασόβαρη δε με κάνει ειδήμονα, πώς θα μπορούσε άλλωστε; Είναι μόνο η άποψή μου. :dizzy:

δεν μπορω να σου απαντησω κατι διαφορετικο ομως οταν τεκμηριωνω γιατι πιστευω κατι κ εσυ λες το αφοριστικο: “για σενα deadmeat πιστευω οτι εισαι αμπαλος αρα λε πουλε”.

επειδη λοιπον μπαινω κ λεω την αποψη μου περιμενω αυτος που θα χαλασει το χρονο του για να μου απαντησει να εχει διαθεση να συζητησει τη διαφωνια του. αλλιως δεν εχει νοημα να απαντησει καν.

στην προκειμενη δεν θεωρω την τσελσι τοσο αρχιδατη. εχω δει πολυ πιο αρχιδατες ομαδες κατα καιρους. το οτι πηρε τσουλου με τοσες ελλειψεις ειναι και σε τεραστιο βαθμο θεμα τυχης καλως η κακως κ αυτο με ξενερωνει (φυσικα ο τελικος ηταν γεματος αγωνια και συγκινησεις γενικοτερα- δεν τον υποβαθμιζω). απλως το βλεπουμε απο διαφορετικη οπτικη.

αν δεν θες την ηλιθια και συνηθισμενη οπως λες απαντηση μου μην κανεις την αρχη οντας αφοριστικος.

Ρε συ deadmeat αντι να πεις και ευχαριστω που ειδες την ομαδα σου να παιρνει τσουλου με τετοιο τρελο τροπο που θα το συζηταμε για χρονια καθεσαι και αναλωνεσαι σε τακτικες κλπ. κλπ.

Πού είναι το πρόβλημα στο να δείχνει κάποιος ενδιαφέρον για το τακτικό μέρος ενός αγώνα?

Για την ακρίβεια, δεν μου περνά καν απ’ το μυαλό πώς γίνεται να λέει κάποιος ότι του αρέσει το ποδόσφαιρο και να μην ενδιαφέρεται για αυτά που συμβαίνουν μέσα στο γήπεδο.

γιατι δεν ειμαι τοσο φανατισμενος με την τσελσι -επισης αντιπαθω τον ντιματεο και τη μπαλα που παιζει η ομαδα με αυτον- και προτιμουσα να το παρει η μπαγερν που τη θεωρω πιο μαγκιορα που περασε τη ρεαλ ΠΑΤΩΝΤΑΣ την στο μπερναμπεου…

@Deadmeat
Μόνο που εγώ ήδη έχω απαντήσει γιατί δε με πείθει ο τρόπος που τεκμηριώνεις την άποψή σου ότι η φετινή πρωταθλήτρια Ευρώπης δεεεεεν. Αν χάθηκες, δεν πειράζει, να το ξαναπώ για να μη νομίζεις ότι σε βλέπω αφ’ υψηλού: θεωρώ ότι η ανάλυσή σου βάσει του ποιός έκανε τις περισσότερες επιθέσεις, ποιός έπαιξε ποιόν μονότερμα κτλ. κτλ. είναι μονόπλευρη και κοντόφθαλμη, και ειδικά όταν μιλάμε για τελικό Τσάμπιονς Λιγκ που (πφφφ θα τα ξαναπώ) πολλές φορές ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ παίζουν μεγαλύτερο ρόλο απ’ όλους αυτούς τους παράγοντες. Κι αν εσύ μου λες ότι δε θεωρείς ότι η Τσέλσι ήταν και τόοοοοσο αρχιδάτη πια και ότι έχεις δει και πιο αρχιδάτες ομάδες, ούτε αυτό μου λέει τίποτα, γιατί θα σου απαντήσω, ΟΚ πες μου λοιπόν, ποιές είναι αυτές; Πραγματικά είμαι περίεργος να ακούσω. Καλά για τύχη και τέτοια δεν το συζητώ. Το να τρως γκολ στο ‘83, να λένε όλοι πάει το χασες, κι εσύ να το ισοφαρίζεις, και γενικώς σε 120 λεπτά να μένεις όρθιος απέναντι σε μια πιο ποιοτική και πλήρη ομάδα η οποία μάλιστα παίζει στην έδρα της, ε πώς να το κάνουμε, δεν είναι τύχη, είναι ικανότητα. Μάλλον όμως αυτό είναι και το θέμα: εσύ μένεις στο ότι η Μπάγερν ήταν (όντως) πιο ποιοτική σαν εικόνα ομάδας. Έλα όμως που αυτό δε σημαίνει ότι έπρεπε και να το σηκώσει. Τώρα αν εσύ είσαι Τσέλσι και επιμένεις ότι ξενέρωσες που το πήρε η ομάδα σου, επειδή λέει δε σ’ άρεσε ο τρόπος που το πήρε, τί να σε κάνω. Εγώ που είμαι επίσης Τσέλσι καύλωσα τη ζωή μου, ένιωσα περήφανος και ξενέρωσα μόνο για ένα πράγμα, που δεν ήμουν στο Μόναχο ή στο Λονδίνο αμέσως μετά. Έκαστος στο είδος του.

Α και είδες ε, δε σου είπα “μα εγώ δεν απάντησα καν σε σένα, απλά σχολίασα κάτι που είπες ανάμεσα σε δεκάδες άλλα πράγματα που έγραψες κι εσύ μετά πιάστηκες απ’ αυτό ξεκινώντας αυτόν τον κάτι-σαν-καυγά”.

ειναι ολα θεμα οπτικης. επειδη δεν μου ειναι ευκολο να γραψω τη γνωμη μου γτ θελει σεντονι κ δεν εχω ανεση χρονου θα πω το εξης: σεβομαι τις ομαδες που λογω χαμηλης ποιοτητας ροστερ παιζουν αμυντικα, με εξυπνες αντεπιθεσεις κλπ κλπ αλλα μισω τις μεγαλες ομαδες που κλεινονται πισω επειδη δεν ξερουν πως αλλιως να παλεψουν ενα ματς. οκ η μπαγερν ηταν πιο δυνατη αλλα:

• και η τσελσι εχει καποιους παικταραδες στο ροστερ της,
  • γενικα η τσελσι παιζει ετσι φετος και εχω ξενερωσει.
  • περα απο τις αρχιδαρες του ντρογκμπα που οπως προειπα παντα επαιζε με αρχιδια αυτη η παικτουρα, δεν θεωρω το γκολ-απαντηση στο 88’ ως αρχιδατο γκολ η ως ανατροπη με ψυχη. ουτε φαση δεν εκανε η τσελσι μετα το 1-0. ενα κορνερ εκατσε και μπηκε το γκολ. μην λεμε οτι θελουμε.

Ναι ΟΚ, δεν έγραψες τίποτα διαφορετικό από όσα έχεις ήδη γράψει, στα οποία μάλιστα σου έχουν απαντήσει ήδη άλλοι, οπότε κι εγώ τώρα τί να σου πω; Συμφωνώ μ’ αυτούς που σου απάντησαν ότι βλέπεις το δέντρο και χάνεις το δάσος! Οπότε άκου να δεις τί θα γίνει: αν έχεις όρεξη να συνεχίσεις να τις παίζουμε διαδικτυακά (και βασικά να σε σκίσω στο τέλος, αλλά τέλος πάντων), επειδή εγώ τώρα Σ/Κ θα είμαι μέσα και θα ξαναβγώ από βδομάδα, έχεις κάποιες μέρες καιρό να το σκεφτείς και να μου γράψεις κάτι πιο ουσιαστικό, όπως π.χ. να απαντήσεις στην ερώτησή μου “δηλαδή ποιές ομάδες σε ποιά παιχνίδια θεωρείς ότι είχαν καρύδια, αν όχι ΑΥΤΗ η Τσέλσι;”, γιατί αυτό πραγματικά θα βοηθήσει την κουβέντα. Και μην απορείς που στη βγαίνω έτσι, μ’ αυτή την ομάδα είμαι ικανός να γίνω Καιάδας έτοιμος να πλακώσει το κάθε τσουτσέκι που δε δείχνει το δέοντα ΣΕΒΑΣΜΟ.

η μπαγερν στο μπερναμπεου απεναντι σε μια φορμε ρεαλ (σε αντιθεση με τη μπαρτσα). και στηριζω την αποψη μου στο οτι η τσελσι στα 3 τελευταια ματς τη ΓΛΙΤΩΣΕ (5 δοκαρια και 2 χαμενα πεναλτι των αντιπαλων αν τα μετραω καλα) ενω η μπαγερν επαιξε μπαλα.