Champions League 2018-2019

Ρε δε θα βγεις απο επανω οταν χρησιμοποιησες για επιχειρημα σου οτι ηλπισα σε καρκινο σου. Αυτο σηκωνει ban Και ζουρλομανδυα. Και σταματα να σπαμμαρεις.

Δε θα ήταν η πρώτη φορά. Δε με ενδιαφέρει να “βγω απο πάνω” ότι κι αν σημαίνει αυτό. Αν δεν ήθελες σπαμμαρισμα να κοιτούσες την πάρτη σου ή το τοπικ.

Κοιτουσα το τοπικ μεχρι που αρχισες παλι εσυ να τσακωνεσαι και να φταινε οι κακοι αλλοι που “μου ευχονται να πεθανω, μπουχου”.

Δε θυμάμαι να τσακώθηκα με κανέναν. Άλλοι μου απηύθυναν τον λόγο. Και μετά χωθηκες εσύ. Πολύ μεγάλη ιδέα έχεις για τον εαυτό σου αν νομίζεις ότι με επηρεάζει οτιδήποτε λες πέραν του να σχολιάσω πόσο περιττό είναι.

Αν δεν θες σπαμ και οφφ τοπικ μίλα για μπάλα κι όχι για τον ελεύθερο μου χρόνο.

Δε μιλησα εγω για τον ελευθερο σου χρονο, βρες λιγο γαμημενο χιουμορ, εκανα μια πλακα και σ εβγαλες νεκρο σε 2 ποστ ρε κλαψομουνη.

Να πω και για το ποσο λατρεια ανθρωπος ειναι ο Κλοπ; Πολυ.

Εδώ παρακαλώ.

6 Likes

Ρώτησες πόσο χρόνο έχω. Άρα μίλησες για τον χρόνο μου. Χιούμορ σε σένα σε θα βρω πότε γιατί όπως σου έχω πει ξέρω πολύ καλά ποιος είσαι.

Σε τριτο ενικο ηταν δεν απευθυνθηκα σε σενα. Χριστε μου εισαι κουραστικος.

παιδια κουραζετε πολυ ομως. ειλικρινα, 15 λεπτα μετα εχει τοσα ποστ σε προσωπικο level ανταλλαξτε pm καλυτερα.

8 Likes

Αααα δηλαδή ρώτησες πόσο χρόνο έχω αλλά δεν απευθύνθηκες σε μένα. Απλά αναφέρθηκες σε μένα. Φαντάζομαι αυτό είναι φυσιολογικό στο μυαλό σου και δεν περίμενες απάντηση. Εγώ φταίω μάλιστα που έγραψες κάτι για μένα και τολμάω να σου απαντάω. Makes sense.

Σεβασου τους αλλους τουλαχιστον που ζητανε να σταματησεις να σπαμμαρεις.

Και ναι, εσυ φταις που υπονοησες οτι θελει καποιος το θανατο σου ως επιχειρημα για οτιδηποτε.

Σου ξαναλέω, δε θα ήταν η πρώτη φορά που έχει συμβεί. Είναι συχνά τα καρκινακια και οι ευχές για πτώση αεροπλάνων στα ελληνικά ιντερνετς.

Μια χαρά τους σέβομαι. Σταμάτα να ασχολείσαι και δε θα σου απευθυνθώ ποτέ ξανά. Στο έχω πει ηδη 3-4 φορές στο παρελθόν. Ή στειλε μου πριβέ αν σε καίει. Θα σου στείλω όλο το εβδομαδιαίο μου χρονοδιάγραμμα με τον ελεύθερο μου χρόνο.

Δε με νοιαζει ποσες φορες σου εχει συμβει, ειναι δικο σου θεμα. Στο δικο μου στομα δε θα βαζεις τετοια λογια και θα λες συγγνωμη πριν το σκεφτεις. Δεν ξερεις τι περναει ο αλλος, οπως λες κι εσυ.

Καλώς. Συγγνώμη σε σένα ποτέ, μέχρι να σταματήσεις να επιτίθεσαι. Βάλτο καλά στο μυαλό σου

Λολ εκανε εντιτ το “καλως” για να προσθεσει κι αλλη επιθεση, μη χασει.

Ζητα συγγνωμη απο τον εαυτο σου οταν θα ξανασκεφτεις τετοια καφριλα, οχι απο μενα.

Παμε παρακατω.

Παιδια μη μαλωνετε ενταξει, ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΧΑΒΑΛΕ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ

Ρε μαλάκες έλεος μην μαλώνετε σε μουσικό φόρουμ γράφουμε είκοσι νοματαίοι…δεν είναι τα σχόλια της Athens Voice εδώ.Πάντα πίστευα ότι ο κόσμος που ασχολείται πιο ενεργά με την μουσική , έχει και μια άλφα παιδεία να μην το ξεφτιλίζει στο ίντερνετ.Ο Quintom ok γ΄ραφει λίγο εριστικά καμιά φορά , ίσως και επίτηδες , μου έχει σπάσει και μένα τα νεύρα σε περιπτώσεις, ειδικά με τους Μέιντεν, αλλά είναι τέρμα άδικο (και περίεργο) να εμφανίζονται ξαφνικά χρήστες από το πουθενά, που κράζουν μόνο αυτόν επί προσωπικού.

7 Likes

Να μη διαχωριζουμε τα επι προσωπικου ομως παιδια, ολοι “καμια φορα εριστικοι” μπορουμε να ειμαστε με αυτη τη λογικη. Γιατι να μην επιτρεπεται ο χαβαλες/καζουρα για ολους μας; (Ειλικρινης απορια)

Πωπω 50 ποστ ξεκατινιασμα. Κ ολα αυτα επειδης ο γοατ (:joy:) ειναι πουθενας και χωρις ινιεστα ή τσαβι δε μπορει να σηκωσει σοβαρο τροπαιο. Μην εχετε απαιτησεις να τα κανει ολα μονος του, δεν ειναι και ντιεγκο
Μεθαυριο εχει ματς με τη χεταφε,θα βαλει 2+2 ασσιστ να θαυμασουμε το μεγαλειο του.

4 Likes

Δεν ξέρω αν πρέπει να χαρώ περισσότερο επειδή προκρίθηκε στον τελικό η Λίβερπουλ ή επειδή έφαγε 4 η πιο αντιπαθητική ομάδα του κόσμου. Μάλλον το πρώτο.

3 Likes