Champions League 2020-21

Την άλλαξε πολύ ρε συ, τρώει πολύ δύσκολα γκολ και έχει γίνει πολύ σφιχτή, δεν είναι μικρό δείγμα τα 20-25 παιχνίδια που έχει με τον Τούχελ και έχει 15 clean sheets. Επιθετικά δε δείχνει κάτι ιδιαίτερο, αλλά οκ, ο Havertz δεν ήταν πολύ καλός φέτος, πέρασε κορονοιό αλλά είναι παιχταράς, ο Werner είναι η τέλεια αλλαγή (ένας πιο physical αλλά λιγότερο μπαλαδόρος Pedro), τραυματίστηκε κι ο Abraham, ο Giroud δε χρειάζεται καν στο ρόστερ πια, ενώ ο Kante δεν είναι για να πατάει περιοχή. Πχ στο ματς του πρωταθλήματος με τη Σίτι, η διαφορά ήταν χαωτική και έχασαν με κάτω τα χέρια, ενώ στο FA την κόντραρε στα ίσια. Δεν ήταν ποτέ κακή ομάδα φέτος με τον Λάμπαρντ, απλά δεν ήταν ομάδα, ήταν εκλάμψεις και πολύ ταλέντο.

O Aimar πήγε στη Βαλένθια μετά τους τελικούς :stuck_out_tongue: Επίσης θυμάμαι στο 5-2 με τη Lazio, που τελευταία φάση βγαίνουν οι της Lazio μόνοι τους με το τέρμα και το λήγει ο διαιτητής :stuck_out_tongue:

Πως γλίτωσε από τη Utd στους ημιτελικούς ένας θεός το ξέρει, μιλάμε τους είχαν πατήσει.

H Ελλάδα ήταν η καλύτερη ομάδα του τουρνουά, πέρασε αέρα απ’τα προκριματικά και στα τελικά κέρδισε δις την Πορτογαλία, τους Γάλλους, την “καλύτερη ομάδα του EURO” Τσεχία και δεν έφαγε γκολ στα knockout. Δηλαδή τι άλλο έπρεπε να κάνει η καλύτερη ομάδα (και μάλιστα Εθνική) για να είναι η καλύτερη ομάδα? Οκ δεν είχε τους καλύτερους παίχτες, αλλά ήταν η καλύτερη ομάδα σε εκείνο το τουρνουά. Όπως και η Leicester το 16, την καλύτερη μπάλα την έπαιζε η Tottenham, αλλά η καλύτερη ομάδα ήταν αυτή εκείνη τη χρονιά, κι ας είχε όλα τα άστρα πάνω της.

Καλά στο ματς του 18, την πρώτη χρονιά του Neymar, ήταν ο ανεκδιήγητος Emery, μες στο Bernabeu τους έπαιζαν μπαλάρα και φαινόταν πως είναι θέμα χρόνου να κάνουν το 1-2, και ξαφνικά βγάζει τον Cavani χωρίς κανένα λόγο και κάθεται πίσω. Δεν τα συγχωρεί αυτά ο Cristiano.

Όπως λέει κι ο Παντελής παρακάτω, όλοι οι τελικοί είναι ψιλοσούπα, με εξαίρεση όταν πάει ο τσαρλατάνος.

Εμένα είναι το Real-Valencia το πρωτο που θυμάμαι, και ήταν και Τετάρτη κιόλας. Μου είχαν πάρει και φανέλες Roberto Carlos και του προδότη Figo :see_no_evil: :see_no_evil:

Το στοίχημα είναι μαθηματικά και στατιστική γι’αυτό οι εταιρείες είναι πλούσιες :stuck_out_tongue:

1 Like

Το στοίχημα, ναι, το ποδόσφαιρο, όχι :stuck_out_tongue:

1 Like

Ο τελικός του Τσου λου είναι η επιτομή του ρητού αυτά τα παιχνίδια δεν τα παίζεις τα κερδίζεις. Οι περισσότεροι τελικοί που έχω δει ήταν σούπα ελπίζω ο φετινός να είναι αμφίρροπος τουλάχιστον

Υγ υπάρχει και το Γιουρόπα πάντως που εντάξει δεν συγκρίνεται με το Τσου Λου αλλά σχεδόν όλοι οι τελικοί του είναι άκρως διασκεδαστικοί και με οβερακια συνήθως

1 Like

Αραααααα του χρονου η Liverpool φερνει Mbappe η Haaland και περνουμε τσου λου και πρωταθλημα :joy: :joy:

Καλά αν καταφέρετε και πάρετε το Τσου Λου χωρίς να έχετε προκριθεί καν, εκεί να δούμε τι θα ακούμε για φανέλες και Άνφιλντ

3 Likes

Για το ότι έσφιξε πίσω, σίγουρα, αυτό που λέω είναι ότι δεν ήταν κακή ομάδα ας πούμε και έγινε καλή. Δεν φταίει ο Lampard που ο Werner έχανε τα άχαστα για δύο μήνες π.χ. ή όσο ήταν

Εντελώς αδιάφορος ο τελικός για μένα φέτος, απλά επειδή το μισό σπίτι υποστηρίζει Chelsea (ο δε πατέρας μου από το '71 και το Τσέλσι - Ρέαλ στο Καραϊσκάκη), χαριστικά την υποστηρίζω στον τελικό. Αλλά νομίζω αντικειμενικά η City έχει κάνει αψεγάδιαστη σεζόν και το αξίζει

Εχεις δικιο για Αιμαρ, αν και ειχε ομαδαρα και πριν παει ο Παμπλιτο.

Δεν διαφωνω στο οτι ηταν η πιο αριστοτεχνικα στημενη ομαδα στο γηπεδο απο τον Ρεχαγκελ. Απο κει και περα, οι Χοακιν και Βιθεντε στο ματς με Ισπανια μας ειχαν κανει ΧΩΝΙ και γλιτωσαμε σε εκεινο το ματς απο πολλα γκολ, ενω για το ματς με την Τσεχια οτι και να πω ειναι απλα λιγο. Χρειαστηκε και μεγαλη δοση τυχης για να κατακτησουμε το Euro, εκτος απο εξαιρετικο στησιμο με βαση το υλικο που ειχαμε. Η Τσεχια ηταν μακραν, ξεκαθαρα, αδιαμφισβητητα και ολοκληρωτικα η καλυτερη ομαδα του τουρνουα, και αυτη που αξιοκρατικα αξιζε να κερδισει το τροπαιο.

Οχι μονο λογω του ταλαντουχου ροστερ, αλλα και λογω του πως επαιξε σε ολα τα ματς. Μας ειχαν πατησει στο πρωτο ημιχρονο του ημιτελικου, και αν δεν ειχε τραυματιστει ο Παβελ Νεντβεντ, πολυ πιθανον να ειχαμε φαει μια τριαρα στο δευτερο ημιχρονο. Κι αυτα στο παιχνιδι ειναι , αλλα μην λεμε οτι θελουμε για εκεινο το τουρνουα.

Την Λεστερ δεν την ανεφερα, γιατι ηταν η καλυτερη ομαδα εκεινη την χρονια. Οπως δηλαδη συμβαινει βασικα με πρωταθληματα και λιγκες που βασιζονται σε 38 αγωνες, κι οχι σε νοκ αουτ ζευγαρια. Στα Champions League και τα World Cup και τα Euro δεν κερδιζει παντα αυτος που επαιξε την καλυτερη μπαλα, γινονται εκπληξεις αρκετα συχνα και αυτο ειναι το appeal της διοργανωσης για πολλους. Στις λιγκες κατα 95% κερδιζει ο καλυτερος κατα την γνωμη μου, αν οχι κατα 99%

Ολοι οι τελικοι ηταν Τεταρτη μεχρι πριν καποια χρονια, δεν θυμαμαι ποτε εκαναν τους τελικους Σαββατο βραδυ αλλα πρεπει να πανε 7-8 χρονια?

Εκλαψα απλα, τρελο diss

1 Like

Για το 23 -24 ξανα η Liverpool τσου λου

Δυστυχώς μας βλέπω του χρόνου να κάνουμε παρέα στον σπέσιαλ ουάν, αν προκριθεί η μελλοντική του ομάδα στο Γιουρόπα.

2 Likes

Αν εννοεις την Ρομα, δεν τον εχουν προσλαβει ηδη? Θα αναλαβει απο του χρονου?
Θα κλαψω αν την περασει η Σασουολο στην βαθμολογια ε.

Ναι, από του χρόνου ξεκινάει το νέο κεφάλαιο της καριέρας του αναμορφωτή του ποδοσφαίρου σπέσιαλ ουάν. Νομίζω πάντως ότι η Ρόμα δε θα φτάσει σε θέση που οδηγεί σε απ’ ευθείας πρόκριση στο Γιουρόπα, θα παλέψει μέσω προκριματικών.

Ναι ρε, ακομα και να μην την περασει η Σασουολο (περιπτωση στην οποια δεν μπαινει καν στα play offs) , η Ρομα απο οτι βλεπω δεν φτανει την Ναπολι και την Λατσιο για κανεναν λογο με 4 αγωνες να απομενουν, ειναι 9 βαθμους πισω:

Καλά κάτσε να βγείτε και Europa, μη βιάζεσαι

2 Likes

Ειναι δυνατον να μην βγουμε Europa τι ειμαστε Αρσεναλ ? Εχουμε και φανελα που μετραει

Κάτσε μην πάρουμε κάνα γιουρόπα, πάμε τσου λου και ψάχνεστε :sweat_smile: :sweat_smile: :sweat_smile:

2 Likes

Καλα σιγα την φανελα, πιο πολυ σεβομαι την φανελα της Αρσεναλ προσωπικα, και την μπαλα που εχει παιξει

Για τη Λίβερπουλ πήγαινε το σιγά την φανέλα ;;

Ναι, γιατι? Η Λιβερπουλ που εζησα εγω απο το 1991-1992 που βλεπω μπαλα ειναι μια ομαδα που εκανε 30 χρονια να παρει πρωταθλημα σε Αγγλια και στην Ευρωπη ετρωγε σφαλιαρες τον περισσοτερο καιρο, οχι?

Όχι τίποτα, εντάξει

Δικαίωμα σου . Ο καθένας με τα κριτήρια του

Εγώ έχω αλλά και την θεωρώ πολύ " βαριά " φανέλα

Edit : Πάντως ευκαιρίας δοθείσης , θα ήθελα πολύ να διαβάσω τις απόψεις όσων θέλουν να σχολιάσουν , ως προς το ποια είναι τα κριτήρια τους για να χαρακτηρίσουν ένα κλαμπ " μεγάλο " , " ιστορικό " και το κλισέ " βαριά " φανέλα ασχέτως της άποψης τους για το αν παίζει ρόλο στο γήπεδο ή εκτός αυτού

Σιγά που θα περνούσε η Άρσεναλ σήμερα Ευρώπη απ’ τον καναπέ φέτος.

Κρόνκε άουτ

1 Like