Ε ναι σιγα την φανελα με 6 ευρωπαικα αλλο ομως τη σεβεσαι εσυ και αλλο τι επικρατει γενικα. Η Αρσεναλ στην Ευρωπη ειναι λουζερ .Επισης θυμησε μου Γιουβεντους δεν εισαι εσυ?
Βέβαια εδώ να πω με όση ψυχραιμία μου μένει πως είναι εντελώς άδικο το αποτέλεσμα. Καταλαβαίνω γιατί ο Αρτέτα μπήκε συντηρητικά στο πρώτο μισό (καλά έκανε κατ’εμέ), στο δεύτερο αν εξαιρέσουμε 10 λεπτά δεν υπήρχε ομάδα Βιγιαρεάλ. Κατοχή, ευκαιρίες μόνο Άρσεναλ. Άμυνα και σύστημα προσευχή έπαιξε ο γκουντ ιμπνινγκ και κοιμήθηκε ο θεός. Όχι πως έπαιξε μπαλάρα η Άρσεναλ, μα σίγουρα ήταν ανώτερη. Τεράστια πίκρα, ας παει στο διάολο ο παλιάτσος της διοίκησης και ΙΣΩΣ δούμε άσπρη μέρα. Δεν θέλω να φύγει ο Αρτέτα, ήταν περίεργη χρονιά.
Εδιτ: @LedZep Η Άρσεναλ στην Ευρώπη ΕΙΝΑΙ λούζερ αλλά αν δεν υπήρχαν οι σφαγές με την Μπάρτσα 2 χρόνια, ΙΣΩΣ να μιλούσαμε αλλιώς τώρα. Να τα λέμε όλα.
Και οι σφαγες να μην υπηρχαν παλι λουζερ θα ηταν γιατι δεν το εχει δεν μπορει ευρωπη.Ειναι αθλιο αυτο που ειδα σημερα γιατι η παλια Αρσεναλ ηταν λουζερ αλλα επαιζε μπαλα.
Γενικά καλό θα ήταν να κρίνει την Άρσεναλ μόνο όποιος την στηρίζει και την παρακολουθεί ή έστω παρακολουθεί αγγλικό ποδόσφαιρο. Το να μου πει κανείς πως είναι “άθλιο” αυτό που είδε σήμερα από την Άρσεναλ γιατί στο μυαλό του την θυμάται όπως 10-15 χρόνια πριν και έκτοτε την έχει δει σε 3 ματς συνολικά, δείχνει άγνοια και αφέλεια. ΑΥΤΗ είναι η Άρσεναλ εδώ και αρκετά χρόνια και υπάρχουν πολλοί λόγοι για αυτή την εικόνα. Παρ’όλα αυτά, στα πέτρινα χρόνια της η ομάδα αλλά και κύπελλα παίρνει και παρουσία στην Ευρώπη έχει.
ΥΓ. Σόρρυ είναι παπαριά το “δεν το έχει, δεν μπορεί Ευρώπη” γιατί όταν μπορούσε δεν την άφησαν.
ΛΟΛ ναι οκ και η Νοτιγχαμ Φορεστ εχει φανελαρα με 2 Champions League, και ο Αγιαξ με 4 Τσαμπιονς Λιγκ πρεπει να λαμβανει καθολικο σεβασμο ασχετα που το τελευταιο του ηταν το 1995 και τα αλλα 3 στα 70ς, και και και…
Η Λιβερπουλ των τελευταιων 30 χρονων ειναι μια καλη ομαδα οπως αλλες δεκαδες. Απο κει και περα, ο καθενας μπορει να εχει οτι αυταπατες ανωτεροτητας θελει για την ομαδα που υποστηριζει. Δεν τον κανει πιο ξεχωριστο ουτε αυτον, ουτε την ομαδα του, ουτε καμια “φανελα”.
Εγω την Αρσεναλ της 20ετιας 1995-2015 παντως την εχω δει να παιζει τρελη μπαλαρα και την σεβομαι περισσοτερο ως ομαδα απο την Λιβερπουλ του αντιστοιχου διαστηματος, τι να γινει τωρα?
Ααααυτο ακριβώς . Προς πάσα κατεύθυνση
Ήθελα πολύ να το σηκώσει η Άρσεναλ το 2006 . Πολύ μεγάλη ομάδα είχε με παικταραδες
Απο περιεργεια μπας και γινει και κανας καλος διαλογος, ποιες ηταν οι 2 σφαγες? Ελπιζω να μην εννοεις το 2006 στον τελικο…
Την κρινω γιατι παρακαλουθω αγγλικο πρωταθλημα για αυτο και το λεω το ποδοσφαιρο που επαιζε με σε σχεση με το ποδοσφαιρο που παιζει ειναι κακο -αθλιο το επιπεδο εχει πεσει παρο πολυ…Ειδικα οταν ειχες παιχτες τυπου david luiz ,mustafi και αλλους. Το 2004 που πηρε πρωταθλημα επαιζε μπαλα μεχρι που εφυγε Henry επαιζε μπαλα ακομα και μερικα χρονια επαιζε ποιοτικη μπαλα η Αρσεναλ, τα τελευταια τρια με τεσσερα χρονια εχει γινε αυτο που βλεπουμε σημερα.Ειναι πολλα στην Αρσεναλ που εχουν παει στραβα ακομα και το γηπεδο που εχτισε δεν της βγηκε.
Υ.Γ. Οταν ομως την αφησαν για ευρωπη τιποτα δεν εκανε.Επισης ποια σφαγη λες εσυ?
Εννοώ και τον τελικό. Σόρρυ, ΔΕΝ δίνεται η κόκκινη όταν αμέσως μετά μπαίνει γκολ. Γίνεται 1-0 και συνεχίζουμε. Αντέ και όχι σφαγή, σίγουρα άλλαξε δραματικά τις ισορροπίες και ήταν λάθος απόφαση.
Η άλλη είναι η ανεκδιήγητη κόκκινη στον Van Persie στο Camp Nou, εκεί μιλάμε για εμετούλη.
Αλλο ρε αγορι μου τι σεβεσαι και αλλο τι υπαρχει. Το να λες δεν εχει φανελα η Λιβερπουλ με 6 ευρωπαικα καπου δεν στεκει WTF…
καλα αυτα τα λουζερ ειναι εικονες που αλλαζουν σε μια στιγμη. Και η εθνικη ισπανιας λουζερ χαρακτηριζοταν και ο ρόμπεν λουζερ χαρακτηριζοταν, κ.α. Τη μια χρονια η Αρσεναλ εχανε κυπελλο απο την Birmingham με διπλη γκαφα στο 90 και λιγο αργοτερα τα επαιρνε σερι
Σχετικα με σημερινο ματς και Αρτετα το ολο πραγμα ειναι απλα απογοητευτικο. Η βιγιαρεαλ δεν χρειαζοταν να παιξει μπαλα. Η Αρσεναλ χρειαζοταν και το πρωτο ειδικα ημιχρονο δεν βλεπόταν. Δεν ειμαι απαραιτητα Arteta out αλλα στην δεδομενη στιγμη δεν θα με πειραζε καθολου να φυγει κι αυριο. Εχει τα καλα του (φτιαξιμο αμυνας, ανεβασμα στην αποδοση καποιων παικτων), εχει και τα κακα του (καμια δημιουργιοτητα στην επιθεση) Αυτο που θελω να πω παντως οτι ειναι σαν να τον εχει καταραστει καποιος. Ειδικα σε ενα σερι καπου στην αρχη της χρονιας που ειχε πολλες ηττες, σε καθε αγωνα γινοταν και κατι κουλο. Αντι για ισοπαλιες ή νικες, χαναμε.
Σημερα δεν πιστευω οτι το αποτελεσμα ηταν εντελως αδικο οπως ειπε ο martian αλλα δυο δοκαρια, η φαση του smith-rowe, οι κεφαλιες του holding και η αλλη με τον Bellerin. Ενα απο αυτα τουλαχιστον θα μπορουσε να μπει. Δεν τον θελει καθολου
Αυτός ο τελικός το 2006 ακόμα πονάει
Εγώ το έχω πει. Αναγνωρίζω πολλά στραβά στην ομάδα. Ποτέ δεν τα ρίχνω στην τύχη αλλά φέτος έχουν γίνει απίστευτα πράγματα στο πρωτάθλημα. Τρελός συνδυασμός γκαντεμιάς και κόντρα διαιτησίας και πραγματικά πιστεύω πως με 2-3 διαφορετικά αποτελέσματα η Άρσεναλ δικαίως θα μπορούσε να χτυπήσει 5αδα.
Γενικά όμως, ναι, πολλά προβλήματα σε πολλούς τομείς. Διοικητικά, στήσιμο ομάδας, λάθη προπονητή. Τέσπα, οφφ τόπικ.
Έχασε τεράστια ευκαιρία η Άρσεναλ τότε που έφαγε την κόκκινη ο Van Persie ναι, αλλιώς θα το έπαιρνε αέρα
Στον τελικό του 2006 ίσα ίσα ευνοήθηκε, κανονικά έπρεπε ΚΑΙ να μετρήσει το γκολ ως πλεονέκτημα ΚΑΙ να του δείξει κόκκινη.
Το γκολ ομως δεν μετρησε. Δεν ξερω κατα ποσο επρεπε να αφησει το πλεονεκτημα ο διαιτητης και να μετρησει γκολ υπερ της Μπαρτσελονα στο 18’ και ταυτοχρονα να αφησει τον Λεμαν στο παιχνιδι, αλλα επειδη πηγα και ξαναειδα την φαση, ευτυχως ή δυστυχως η σφυριχτρα εφυγε πριν σκοραρει ο επερχομενος Ζουλι (?) και αφου σφυριξε, σημαινει οτι το παιχνιδι διακοπηκε, οποτε δεν μπορουσε να μετρησει το γκολ. Το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν υπηρχε δολος.
Κατα την γνωμη μου παντως αν το γκολ ειχε μετρησει και η Αρσεναλ ηταν με 11, μπορει και να ηταν χειροτερα για την Αρσεναλ. Ενα γκολ σε τελικο εχει μεγαλη αξια, δεν ειναι αμελητεο, ουτε μπορεις να πεις οτι η κοκκινη καρτα τιμωρησε την ομαδα περισσοτερο απο το 1-0 σε εκεινο το σημειο. Τεσπα, μακαρι να ειχαμε μια χρονομηχανη να μπορουσαμε να βλεπουμε εναλλακτικα συμπαντα και τι θα γινοταν
Σε αυτο που θα συμφωνησω σιγουρα ειναι πως θα βλεπαμε καλυτερο παιχνιδι αν ειχε μετρησει το γκολ και οι ομαδες επαιζαν 11 Χ 11, αλλα απο την αλλη κι ο Λεμαν εκανε χοντρη μαλακια και το εκανε επιτηδες το φαουλ εκτος περιοχης… για να γλιτωσει το πεναλτι ΚΑΙ το γκολ. Ε δε μπορεις και να τον αφησεις ατιμωρητο.
Αυτο που λες δεν ισχυει και ειναι λιγακι αστειο. Η κοκκινη θα επρεπε να δοθει σε περιπτωση που μετρουσε το γκολ, ΜΟΝΟ αν ηταν για χτυπημα εκτος φασης ή υπερβολικα αντιαθλητικο χτυπημα.
Το φαουλ του Λεμαν ηταν φαουλ τακτικης για να αποσωβησει σιγουρο γκολ, και γι αυτο εφαγε κοκκινη. Αν μετρησεις το γκολ, τοτε δε μπορεις να δωσεις κοκκινη για φαουλ σκοπιμοτητας (!)
Για μενα, χαλασε μεν το ματς γιατι αφησε πολυ νωρις τη μια ομαδα με 10, αλλα δυστυχως για την πολυ καλη τοτε Αρσεναλ, ο Λεμαν εκανε μαλακια. Δεν ηταν αδικη η αποφαση.
Η σφαγη εκεινη τη χρονια ειχε γινει στον ημιτελικο, για οποιον θυμαται .
Ισχυει, 3 γκολ επρεπε να εχει φαει η Μιλαν στον επαναληπτικο αλλα την προστατεψαν τα κορακια μπας και βαλει κανα γκολ και το παει παραταση
Ο Μεσι δεν επαιζε τοτε, ειχαν παει να τον σκοτωσουνε οι παιχτες του σπεσιαλ ουαν και ειχε χασει το τελος εκεινου του ΤσΛ, μπορεις να παραδεχτεις νομιζω οτι ειχε βαλει γκολ η Μιλαν.
Αν μου δείξεις τον κανονισμό ότι ισχύει αυτό τότε ναι, έχω λάθος και θα συμφωνήσω, δηλαδή αν ένα φάουλ είναι για κόκκινη κάρτα (εντός φάσης) πρέπει αναγκαστικά να σταματήσει το παιχνίδι.
Αν όχι, πρέπει να παιχτεί το πλεονέκτημα κανονικά, αφού δεν ήταν πέναλτι.
Δε θα συμφέρει ιδιαίτερα το αφήγημα της φανέλας, αν αρχίσουμε να μιλάμε για σφαγές σε ημιτελικούς…