Άσχετο (ή όχι και τόσο) αλλά ο Καντέ είναι ο παίκτης που διάφοροι νόμιζαν ότι ήταν ο Davids
Εγώ είμαι έξω βόλτα και δεν το είδα
Άκουσα λίγο στο ράδιο . Έβγαλα το συμπέρασμα από το λίγο που άκουσα ότι ο Τουχελ έκανε πολύ καλό στήσιμο-κοουτσαρισμα
Απόψεις ;;
Επίσης , @pantelis79 το ότι χάρηκα που το σήκωσε η Τσέλσι είναι μεγάλο πρόβλημα ;;
Δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό, αλλά ο Davids ήταν 10 στα 10 παίκτης και φυσικά καλύτερος του οποιου Καντε
Δύο πολύ καλές ομάδες, πολύ σωστά στημένες, έκανε λάθη η άμυνα της Σίτι που δεν έπρεπε και φυσιολογικά έχασε. Φαινόταν πως Stones-Diaz σήμερα ήταν 2-3 σκαλιά κάτω απ’ ότι όλη τη χρονιά.
Σχεδόν ανύπαρκτο επιθετικό πλάνο η Σίτι. Μέχρι αύριο να παίζανε γκολ δεν θα βαζε. Πασουλες και κατοχή και από κλασικές ευκαιρίες τίποτα
Συμπαθητικό πρώτο ημίχρονο, «σούπα» ολκής το δεύτερο.
Δίκαια το παίρνει η Τσέλσι και παραμένουν άτιτλοι οι κομπάρσοι του Manchester.
Σήμερα ο Καντέ θύμισε σε στιγμές μεγαλεία επιπέδου Μακελελέ.
Αν μιλάμε για DMC που θα λέγαμε και στο Manager, κόφτη, μηχανάκι, δεν υπάρχει καν σύγκριση για μένα αλλά τέλος πάντων
Σήμερα ο Καντέ θύμισε σε στιγμές μεγαλεία επιπέδου Μακελελέ
Κι ο Μακελελέ γι’ αυτά που έκανε, υποτιμημένος ήταν
Ούτε καν ρε, πρόχειρα θυμάμαι 7-8 πλαγιοκοπησεις που δεν βγήκαν. Όπως παίζει κάθε φορά έπαιξε η Σίτι, με το άγχος του τελικού βεβαίως αλλά στην άμυνα το έχασε. Παρόμοια φάση με τουτο Βέρνερ ήταν αυτή του Φοντεν
Και η Utd έχασε Ευρωπαϊκό τελικό αυτή τη βδομάδα
Εδώ μιλάμε για ChL…
Ο μόνος τρόπος για να αναφερθεί η Utd πια σ’αυτό το topic είναι μέσω της Σίτι
πρώτο ημιχρονο δεν μπορεσα να δω. Το δευτερο ηταν αυτο που περιμενα εφοσον η Τσελσι προηγουταν.
Παντως εξεπλαγην που ξεκινησε ο Στερλινγκ και που δεν ξεκινησε ο Φερναντινιο.
Δεν ξερω θα προτιμουσα να το επαιρνε η Σιτι. Πιστευω της “αξιζει” πολυ περισσοτερο απο την Τσελσι με βαση αυτα που εχουμε δει κι απ’ τις δυο τα τελευταια χρονια. Το μονο ωραιο της υποθεσης ειναι το
PSG - Tuchel
Σίγουρα το άγχος έπαιξε ρόλο. Σίγουρα επίσης αναπτύχθηκε ωραία σε κάποιες φάσεις αλλά κλασική ευκαιρία δεν είχε ούτε για πλάκα. Οι 2 φορές που πλησίασε το γκολ ήταν σε μια φάση που πήγε να σουτάρει ο Φόντεν απ το πέναλτι και βρήκε στα σώματα και μια πολύ καλή σέντρα που έκοψε τελευταία στιγμή ο Αθπι.
Αυτο ηταν κλασικοτατη και τεραστια ευκαιρια. Δεν χρειαζεται να γινει σουτ καποιες φορες για να μετρησει ως τεραστια ευκαιρια μια φαση. Συγκεκριμενα, το κοψιμο του αμυντικου και το οτι δεν εβαλε αυτογκολ εκει ουτε ομως αφησε τον επιθετικο να σκοραρει, ηταν αριστοτεχνικη αμυντικη προσπαθεια.
Πρώτη φορά βλέπω φαβορί σε τελικό CL να μην κάνει μια τελική, ένα σουτ εντός εστίας, κάτι. Πάει και αυτό το ανέκδοτο φέτος, ευθυμήσαμε.
Πρώτο ημίχρονο προσωπικά πέρασα καλά, είχε ρυθμό το ματς και ήταν ανοιχτό, στο δεύτερο πολύ λίγα πράγματα. Αν μη τι άλλο είδαμε όμορφο, ποδοσφαιρικό γκολάκι. Καντέ-Χάβερτζ-Ρούντιγκερ διακριθέντες.
Σε αυτό δεν έχεις άδικο. Για να μην τα πολυλογώ
ότι λέει ο φίλος
“Ανέκδοτο”… ;
Σωστά, έβγαλε κυριολεκτικά εκτός παιχνιδιού τον καλύτερο παίχτη και γλίτωσε την κόκκινη για επικίνδυνο παιχνίδι
Ας προσπαθήσω να είμαι αντικειμενικός, γιατί έχω δηλώσει αρκετές φορές πως δεν μου αρέσει καθόλου το ποδόσφαιρο της City. Έχεις μια ομάδα που στο τιμόνι της είναι ο Γκουαρντιόλα, ο οποίος θεωρώ πως πρακτικά μετά τα όσα (θαυμαστά) έκανε στην Μπάρτσα εγκλωβίστηκε στην ίδια του την φιλοσοφία, και ο οποίος παίρνει όποιον παίκτη γουστάρει καθώς πρακτικά έχει carte blanche από τους σεϊχηδες. Σε 5 χρόνια στην Σίτυ, προσωπικά του βγάζω το καπέλο και κάνω τουμπεκί για την φοβερή κούρσα που έκανε το 18-19, κατα τ’άλλα όποτε η μπάλα καίει, η City είναι μόνιμα απούσα. Είναι φοβερό πως 5 χρόνια με τον Pep η ομάδα αυτή έχει θεωρητικά τα πάντα και πάντα στα ζόρια μπαίνουν κάτι φαντάσματα στο γήπεδο.
@nnnkkk Κόκκινη επουδενί δεν είναι αυτό και είναι περισσότερο ατυχία που προέκυψε τραυματισμός. Τέτοιες κινήσεις (φράγμα/σκριν/πείτε το όπως θέλετε) γίνονται συχνά στην μπάλα. Ο Ρούντιγκερ δεν έχασε φάση σήμερα είτε ψηλά είτε χαμηλά.
Ξαναδες τις μεταγραφές της Σίτι την τελευταία 5ετια και πες μου ποια από αυτές όταν έγιναν σκεφτηκες “πήρε τοπ5 στον κόσμο στη θέση του”.
Εντωμεταξύ το 17-18 έπιασε 100αρα.
Επίσης λες πιο πανω για την Μπάρτσα, τώρα λες του βγάζεις το καπέλο για την 5ετια στη Σίτι, ε άρα τοοοοοσο πολύ σε χάλασε στην Μπαγερν?