Champions League 2020-21

Ειχε ηδη χτισει ομαδαρα απο τοτε, αλλα η Σιτι ηταν ακομα πιο παντοδυναμη. Δεν συγκρινονται τα ροστερ των δυο ομαδων με τις υπολοιπες αγγλικες εδω και πολυ καιρο.

Εγω αν ημουν Μπαρτσελονα θα εκανα τα παντα να παρω τον Κοντε. Αρκει να θελει φυσικα κι ο ιδιος, για μενα θα ηταν καλη προκληση για τον Κοντε παντως.

Το 17 που πήρε πρωτάθλημα η Τσέλσι με τον Κόντε, με την καμία δεν ήταν υπερομάδες η City με τη Liverpool. Η Chelsea είχε πάρει το πρωτάθλημα και το 14-15, την επόμενη χρονιά που το πήρε η Leicester φάγανε το Mourinho, ενώ η City έκανε 4 χρόνια να πάρει πρωτάθλημα μέχρι το 18, καλά για τη Liverpool δεν το συζητάμε καν. Η καλύτερη ομάδα στην Αγγλία συνολικά τις δύο χρονιές 15-16 και 16-17 ήταν η Tottenham, αλλά και τις δύο χρονιές υπήρξε κάποια καλύτερη.

Το 2017 η Λίβερπουλ δεν είχε πάρει καν Σαλάχ, Φαμπίνιο, Φαν Ντάϊκ, Άλισον, σιγά το παντοδύναμο ρόστερ. Γενικώς ως μονάδες, ατομικά τα ρόστερ των Σίτυ και Τσέλσι θα έλεγα πως είναι ανώτερα, όμως αυτό που έχει πετύχει ο Κλοπ (αλλά και οι σκάουτερς) είναι να πάρει το 110% από τους περισσότερους από τους παίχτες που αγόρασε και να τους κάνει να δουλεύουν τέλεια ως γρανάζια μιας ομάδας.

Με τον Μέσι στα τελειώματα δεν ξέρω αν ο Κόντε θα ήθελε να αναλάβει τον πάγκο της Μπαρτσελόνα. Βασικά δεν ξέρω αν θα ήθελε κανένας από τους μεγάλους, δεν το βλέπω και τρομερή πρόκληση.

Α, επειδή ανέφερες Κριστιάνο, δε νομίζω ότι πια θα μπορέσει να κάνει τη μεγάλη διαφορά σε μια μεγάλη ομάδα.

1 Like

Εγω μιλησα ξεκαθαρα για ροστερ, οχι για αποδοση και τελικη βαθμολογια. Για μενα τα ροστερ των Liverpool και Man. City εχουν υπαρξει υπερπληρη, διχως ελλειψεις σε καμια θεση για τουλαχιστον 5-6 χρονια τωρα. Σιγα το ροστερ που ειχε και η Τσελσι την ιδια χρονια , και τελειωσε την σεζον με 93 βαθμους.

Εν πασει περιπτωσει, βγαλε την Λιβερπουλ αν θελεις απο την εξισωση. Το κατορθωμα του Κοντε δεν μειωνεται, δεν ειναι λιγο να παιρνεις πρωταθλημα στην Αγγλια με ενα οχι τοσο γεματο ροστερ οπως δηλαδη (δεν) ειχε η Τσελσι. Καλα οσο για Σιτι, ενταξει το ροστερ της ηταν ο ορισμος του fully stacked, το οτι εκαναν underperform εκεινη την χρονια δεν λεει απολκυτως τιποτα.

Κανονικα δε θα επρεπε να απαντησω μονο και μονο που εβαλες τον Αλισον (γελαει ο κοσμος) αλλα τεσπα απλα θα πω οτι ειχε ομως Μιλνερ, Εμρε Καν, Φιρμινιο, ειχε Κοουτινιο στα ντουζενια του και Σαντιο Μανε, δεν το λες και λιγο (θα εβαζα και Στουριτζ αλλα δεν μου αρεσε ποτε ως παικτης). Μπορει να μην ηταν αγορασμενη υπερομαδα οπως ειναι τωρα, αλλα μια χαρα ηταν σε σχεση με τις αλλες αγγλικες.

Αυτο ειναι λιγο οξυμωρο σχημα :stuck_out_tongue:

Σωστά, ήταν καλύτεροι ο Μινιολέ και ο Κάριους.

Ασε την ειρωνεια και αφηστε το ρε.

(μπουρδελο το κανατε το τοπικ με την γαμημενη πρεμιερ ληκ σας, στα παπαρια μας οι αγγλοι πια)

Εσύ φταις με τις ανακρίβειές σου :stuck_out_tongue:

Σιγα τις ανακριβειες, αν δεν ησασταν τσουκαλαδες κι ο ενας με την Λιβερπουλ κι ο αλλος με την Τοτεναμ δε θα σχολιαζατε καν :stuck_out_tongue:

Λοιπόν για Αντσελοτι συμφωνώ 1000%. Αγκουερο πιστεύω θα βγει στην Μπάρτσα γιατί μου κάνει μεταγραφή αλά Σουάρεζ στην Ατλέτικο δηλαδή μηδενικού ρίσκου. Και εννοείται πως είναι δεδομένη η παραμονή Μεσι για μένα αφού έχουμε να διαβάσουμε για πρόταση από άλλη ομάδα πολύ καιρό και από το περιβάλλον του παίχτη βγαίνει πως θα ανανεώσει.

Αντόνιο Κόντε μεγαλος προπονητής. Έχω την αίσθηση πως δεν θα κλείσει άμεσα σε ομάδα. Μπάρτσα δεν νομίζω να ψαχτει για προπονητή, Ρεάλ βρήκε, Αγγλικές δεν ψάχνονται (ίσως Τότεναμ αλλά μάλλον θα κλείσει Ποτσετινο ξανά), Γερμανικές και ιταλικές το ίδιο. Μένει μόνο η Παρί θα δείξει.

Ρονάλντο ίσως μείνει επίσης ακόμα έναν χρόνο μιας και βγήκε η Γιούβε Τσου Λου εν τέλει και θα προσπαθήσει να αποδείξει ότι μπορεί να την οδηγήσει στην κατάκτηση Τσου Λου. Αν φύγει πιστεύω θα φύγει μόνο για το Μάντσεστερ. Ο εγωισμός του και η δίψα του να δείξει ότι είναι ο καλύτερος δεν νομίζω να τον βάλουν σε σκέψεις για Αμερική.

Χαλαντ βγαίνει προς τα έξω πως δεν φεύγει φέτος . Γέμισε ο τόπος φήμες όμως πως η Ρεάλ ψάχνει τους νέους Galacticos και θα κυνηγήσει αυτόν και τον Μπαπε.

Μιας και οι περισσότερες ομάδες έκλεισαν η βρήκαν προπονητή θεωρώ πως θα γίνει σίριαλ μόνο ποιος θα είναι στην Παρί. Από παίχτες Μπαπε και Ράμος και ίσως Ρονάλντο, Χαλαντ. Θεωρώ την νέα χρονιά που λογικά θα έχει και κόσμο οι ομάδες θα πάρουν τα πάνω τους και ο χαμός θα γίνει το επόμενο καλοκαίρι

2 Likes

Θα έχει την ευκαιρία να το επαναλάβει και του χρόνου, μιας και έμεινε.

1 Like

Στην αρχη νομιζα οτι λες για τον Μεσσι και χαρηκα, μετα καταλαβα οτι εννοεις τον Κουμαν και ξενερωσα :stuck_out_tongue:

Αλλα αν μεινει ο Μεσσι νομιζω θα εχει μια καλη σεζον η Μπαρτσελονα μετα τις νεες προσθηκες (και θα παρει κι αλλους λεει)

1 Like

Το θέμα είναι να κάνει έξυπνες μεταγραφές όχι απαραίτητα δαπανηρές. Που μου δώσανε εν μέσω περιόδου χρεών 100 μύρια για τον Ντεμπελέ και τους παίζει fifa.

Ο Κουν είνα πολύ καλή κίνηση αλλά το focus πρέπει να γίνει στην άμυνα που δεν έχουν ούτε καν ποιότητα για μπαρτσελόνα (Που πας ρε καραμήτρο με Λεγκλε και τον Πικε του 2021)

1 Like

Το διάβασα, αυτό θα είναι πάρα πολύ καλό για την Τότεναμ.

Πιο πιθανό είναι να είναι η αρχή του τέλους του Conte :stuck_out_tongue:

2 Likes

Good joke… Στα σοβαρά θα έχει ενδιαφέρον αν πάρει τους μεγαλύτερους λούζερς του big 6 (Μαζί με την Άρσεναλ) και τους κάνει ομάδα πρωταθλητισμού και με μέταλλο

Double post γιατί μόλις είδα Καίσαρη στο sport24 να λέει για το εκτός έδρας γκολ που θα καταργηθεί μάλλον από την ΟΥΕΦΑ και θεωρώ είναι ωραίο θέμα για debate. Θέλετε να καταργηθεί η όχι λοιπόν;

Προσωπικά αν και στα θέματα φανέλας κλπ δεν είμαι υπέρ σε άλλα θέματα είμαι αθεράπευτα ρομαντικός και θα ήθελα να μείνει γιατί έτσι συνηθίσαμε…

1 Like

Δεν θέλω να μην καταργηθεί επειδή είμαι ρομαντικός, θέλω να μην καταργηθεί επειδή είναι πολύ σωστός κανόνας κατά την γνώμη μου, και παρακινεί τις ομάδες να μην παίζουν ταμπουρι όταν παίζουν εκτός έδρας. Φυσικά και θα έπρεπε κατα την γνώμη μου να έχει μεγαλύτερη αξία το εκτός έδρας γκολ.

Αν σταματήσουν να δίνουν πέναλτι κάθε επαφή με χέρι κι αν επαναφέρουν την λογική στο οφφσαηντ να είναι υπερ του επιθετικού, τότε θα είμαστε σε καλό δρόμο.

2 Likes

Δε βρίσκω κάποιον πραγματικά καλό λόγο για να καταργηθεί. Ουσιαστικά την εκτός έδρας επίθεση πριμοδοτεί, γιατί μας πειράζει αυτό;

Μιλάμε έχει γίνει του σαλονιού το ποδόσφαιρο.

1 Like

Λοιπόν, μου θύμησες το φιλικό Γαλλίας με Ουαλία πριν 2-3 μέρες.

Δίνεται απαράδεκτο χέρι πέναλτι μετά από VAR που το χέρι του αμυντικού ήταν στα 40 εκατοστά από την μπάλα όταν σούταρε ο Γάλλος, άσε που η μπάλα παίζει να πήγαινε έξω από το στάδιο με αυτό το σουτ. Και αντε πες αυτό οκ. Ο πουτανας γιος διαιτητής δίνει κόκκινη κάρτα στον αμυντικό. Σε φιλικό.

Ο τερματοφύλακας αποκρούει το πέναλτι, αλλά η Γαλλία εκμεταλλεύεται το αριθμητικό πλεονέκτημα και τελικά κερδίζει εύκολα. Χάλασε το ματς από μια μαλακια, και ουσιαστικά λανθασμένη κατά την γνώμη μου απόφαση.