Οχι ρε μλκ. Κατι δεν καταλαβες καλα. Γιατι να βραζω για αυτο; Ηρθα να γραψω δυο λογια, να χαβαλεψουμε και διαβαζω ΕΣΕΝΑ να θελεις να μην εφαρμοστει ο κανονισμος. Αλλος βραζει, οχι εγω. Οσο για το 16ο, εχω γραψει παραπανω οτι δεν θα μου κανει εντυπωση αν η Αρσεναλ περασει. Ομως, ο,τι καταλαβες Μανο. Δεν θα στο κανω νιανια. Κλαιν, ξεχασε το. Γαμιεται η Ρεαλ και η διαιτησια. Ολα καλα, και παλι φιλοι
Oκ.
Από την άλλη βέβαια, δεν βλέπω και καμιά αντίδραση από Ατλέτικο. Δλδ ο Τσόλο θα χε γίνει Τούρκος και θα χε αποβληθεί 10 φορές από τις διαμαρτυρίες.
Και ο πανηγυρισμός του Άλβαρεζ μετά, τον λες και με μισή καρδιά. Μυστήρια πράματα.
Δεν πειραζει, θα εχει χαβαλε οταν σε 4 εβδομαδες θα βλεπουμε Αρσεναλ - Ρεαλ και το 90% του φορουμ θα ειναι φανατικα με Αρσεναλ Θα βλεπω και τον αγωνα με την κορακλα μου, ο πρωτος αγωνας που θα δει ισως.
Τώρα μιλάς σωστά!
Εντάξει δεν πρόκειται να παρεξηγηθούμε, είναι δεδομένο αυτό, αλλά σόρι φίλε μου όταν κρύβεσαι πίσω από κανονισμούς (ενώ ακόμα και στο βίντεο που ποσταρίστηκε πιο πάνω δεν φαίνεται καθαρά ότι κάνει παράβαση ο παίκτης της Ατλέτικο - βλέπεις, κι εγώ με το “γράμμα του νόμου” πηγαίνω, δεν πιάνω καν το αν υπάρχει νόημα εφαρμογής του γράμματος αυτού σε μια τέτοια φάση) ε θα το εισπράξεις το κωλόχερό σου. Και τις κατάρες στη βρωμιάρα την ομάδα σου. Nothing personal
Μια χαρά σωστός είναι ο κανονισμός για διπλή επαφή στην εκτέλεση και καλά κάνει και υπάρχει, αλλά…
το πέναλτι κακώς ακυρώθηκε γιατί ΔΕΝ υπάρχει καμία επαφή με το αριστερό πόδι πριν το σουτ
https://youtube.com/shorts/z9MdqtN-8dg
*Το μπινελίκι ήταν για τον σπήκερ που το έλεγε κάθε 5 γαμημένα δευτερόλεπτα, και όχι επειδή
**Στα τουιτεροβίντεοζ έγραψε ένας ότι έχει αισθητήρα η μπάλα και έτσι κατάλαβαν το διπλό χτύπημα, δεν έχω ιδέα αν ισχύει
Αδικήθηκε η Ατλετικο?γιατι μια χερουκλα στο πρωτο ημιχρονο την παρουσιασε ο σπικερ κανονικη θεση χεριου,το πεναλτι στο Μπαπε ειναι κοκκινη?
Στα ποσα ταμπανια θα αλλαξει πολη η Ατλετι λετε?
Νομίζω ότι, αργά ή γρήγορα, θα προκύψει ότι, στα λίγα δευτερόλεπτα που μεσολάβησαν από το πέναλτι-ζεμπεκιά μέχρι να ακυρωθεί αυτό βάσει τεχνολογίας, ο Πέρεθ πρόλαβε να σπεύσει στο VAR και να λαδώσει τους διαιτητές με χρυσό από την εποχή του Φράνκο. Διότι πώς αλλιώς θα μπορούσε να αντέξει τη ντροπή του να μείνει έξω από τη συνέχεια όταν έχει σηκώσει μόνο 6 κούπες στις τελευταίες 11 διοργανώσεις; Επίσης, ήταν φανερό πως το κομβικό σημείο στη διαδικασία των πέναλτι θα ήταν η ισοφάριση σε 2-2, άρα, κάπως έπρεπε να διορθωθεί όλο αυτό.
Όπως και να ‘χει, άλλη μία ημέρα στη δουλειά χθες και τοπ εικόνα ο μόνιμα ηττημένος να χειροκροτά μόνος του εν εξάλλω, μετά τη λήξη, γιατί, εντάξει, το λες και επιτυχία που έφυγε στα πέναλτι κλαμμένος.
Τα πρώτα 70 χρόνια είναι δύσκολα. Μετά συνηθίζετε/-αι.
Με χιουμοράκι τα παραπάνω. Μπαλίτσα είναι.
Eπίσης, από τη στιγμή που ο Μπαπέ έκανε το νόημα για τις δύο επαφές, μέχρι να αποφασίσει ο πιαζμάν ρέφερης, πρόλαβαν οι αλήτες να αλλάξουν τον κανονισμό για να ευνοηθεί η ομάδα του Φράνκο.
ωραία όλα αυτά αλλά δεν υπάρχουν 2 επαφές
Το φαντάστηκαν όλοι.
Οχι και οχι. Δεν ηταν πεναλτι, ηταν φυσικη θεση του χεριου στο σωμα. Δεν ηταν κοκκινη, σε καμια περιπτωση.
Α υπαρχει πορισμα. Και το επιβεβαιωνει ο/η…;
υπάρχει επιβεβαίωση δλδ για το αντίθετο;
Ρε παιδιά όταν παίζουν οι ομάδες που δε γουστάρετε ας παγαίνετε εσείς να φτιάχνετε τους κανονιζμούς πριν από κάθε φάση.
Δεν είναι ντροπή να είναι κάποιος άσχετος. Είναι κατάντια να είναι μονίμως εμπαθής.
Δεν αμφισβητούμε τον κανονισμό αλλά το ότι έγινε η παράβαση
Έγινε η παράβαση…
https://x.com/NeelPatne/status/1900059863738138666
Λοιπόν, για μένα είναι αρκετό αυτό που βλέπω στο παραπάνω βίντεο.
Με τη λογική της βαρίσιας απόφασης υπάρχει όντως κούνημα της μπάλας από το αριστερό πόδι ελάχιστα πριν σουτάρει. Τώρα αν αυτό το κούνημα προέρχεται απευθείας από επαφή του παπουτσιού με τη μπάλα ή από το γρασίδι που σπρώχνει το παπούτσι στη μπάλα δεν θα το μάθουμε ποτέ.
Αυτό περισσότερο γιατί γράφονται πολύ εύκολα λόγια για άσχετους και για εμπάθειες… λες και είναι η ομάδα μας η Ατλέτι και χάσαμε τον ύπνο μας που αποκλείστηκε. Εμένα το μόνο που με τσάντισε είναι που είδα την αποστολή της ομάδας χωρίς τον Ελ Καμπί.
Ο ορισμός της επαφής στην μπάλα και με τα δύο πόδια κυρία μου