Ρε σεις, γιατί οι αγώνες ξεκινάνε τόσο νωρίς?
Σε ποια χώρα βρίσκεσαι?
10 το βραδυ Ελλαδας ειναι νωρις?
το Αταλάντα Σέλτικ έπαιζε σήμερα?
Εδω και πολλα χρονια ο πρωτος αγωνας της ημερας (μερικες φορες δυο αγωνες) ειναι γυρω στις 19:00 το απογευμα (παλιοτερα ηταν 18:45), ολη η υπολοιπη αγωνιστικη στις 22:00 (ηταν 21:45)
Οι δύο πρώτοι αγώνες βασικά, έγινε και το Μπρεστ - Λεβερκούζεν νωρίτερα
Α, οκ. Ευχαριστώ. Άρα οι μλκες εδώ στην Νορβηγία δεν έχουν κάποιον αγώνα το βράδυ σε ελεύθερο κανάλι, το οποίο είναι πολύ περίεργο.
Πρεπει να πατε για υπνο για να ειστε παραγωγικοι αυριο το πρωι!
Τι ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ εισαι ρε Ραφινια.
Διαβασα υπερσχολιο στο ΦΒ οτι η Μπαγερν
Με τον Βελγο Τοπαλιδη και τον Αγγλο Χαριστέα,
δεν πάει πουθενά - πεθανα στα γέλια και αναμένω τα σχόλιά σας.
Σίγουρα αυτός που το είπε είναι ένα κράμα Κρόιφ, Φέργκιουσον και Πεισλι, δεν εξηγείται αλλιώς τόση ποδοσφαιρική ευφυία
Εγώ πάντως απ’ όσο έχω δει Μπάγερν φέτος θεωρώ ότι παίζει μακράν το καλύτερο ποδόσφαιρο. Αν αποτύχει, θα είναι λόγω αφέλειας, όχι για κάποιον άλλο λόγο.
What.
Καλύτερο ποδόσφαιρο που? Στην Γερμανία? Ίσως.
Στην Ευρώπη ομάδες όπως Μπαρτσελόνα , Ρεάλ, Σίτι είναι μια κλαση ανώτερες. Ίσως κι άλλες, δεν έχω παρακολουθήσει κάποιες τόσο πολύ. Ακόμα κι η Γιουβέντους που έκανε τρελή γκέλα προχθές, στους πρώτους 2 αγώνες είχε φανεί πολύ καλύτερη ομαδα από ότι έχει δείξει η Μπάγερν φέτος.
Καλά για γερμανικό πρωτάθλημα μιλάμε, δεν μπορείς να στηριχθείς σε αυτό το δείγμα, μιλάμε οι τύποι δεν μπορούν να παίξουν άμυνα.
Για το αν είναι καλή ομάδα η Μπάγερν κάθε χρονιά, αναγκαστικά περιμένουμε το Τσάμπιονς Λιγκ, ε και χθες την πάτησε η Μπάρτσα
Μπαρτσελόνα δεν έχω πολυδεί η αλήθεια είναι. Ρεάλ είναι καλύτερη (όλων) σε επίπεδο μονάδων, δεν παίζει όμως το καλύτερο ποδόσφαιρο (υπάρχει διαφορά), ενώ η Σίτι …ε είναι η γνωστή Σίτι, μπορεί να κερδίσει τον οποιονδήποτε αλλά σχεδόν πάντα παίζοντας εκνευριστικά.
Αυτά που έχω δει από την Μπάγερν δεν τα έχω δει από άλλη ομάδα φέτος. Επαναλαμβάνω, δεν είπα ότι είναι η καλύτερη ομάδα, είπα ότι παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο.
ετυχε να δω το ντερμπυ με Λεβερκουζεν, που η μπαγερν ηταν καλυτερη, αλλα δεν κερδισε. αυτο λεει πολλα, σε συνδυασμο με τα περσινα
Πήγαινε λίγο πιο βορειανατολικά στο Λονδίνο και θα δεις
Εγώ την Μπάρτσα που έχω δει πολύ πολύ λίγο, παίζει πάρα πολύ ωραία φέτος.
Ε καλά, κι η Λεβερκούζεν ήταν πολύ καλή πέρσι, αλλά για να της πάρει κάποιος το πρωτάθλημα πρέπει να κάνει τέλεια σεζόν, δε γίνεται αυτό δύο σερί χρονιές
Ξεκόλλα. Λατέρνα.
Καλά αφενός η φράση “καλύτερο ποδόσφαιρο” από μόνη της είναι υποκειμενική. Υπάρχουν πολλές σχολές καλού ποδοσφαίρου.
Πέραν αυτού, διαφωνώ για την φετινή Ρεάλ. Προχθές την ΠΑΤΗΣΕ την Ντόρτμουντ σε 45 λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν είναι μόνο τα 5 γκολ, είναι η τρομακτική ευκολία με την οποία δημιούργησαν ευκαιρίες. Και το κάνουν ξανά και ξανά, εδώ και χρόνια, απέναντι στις πιο δυνατές ομάδες του κόσμου.