Τελικοσ champions league..ποιοσ γουσταρετε να κερδισει το τροπαιο και ολα τα σχετικα

Λοιπόν, Αντρες… αν έιναι να βάζετε τέτοια polls θα βάζετε και φωτο από τις ομάδες για να μπορούμε να ψηφισουμε και οι γυναίκες!:stuck_out_tongue:

E νομίζω ότι ο Κακά είναι ο πιο ωραίος, οπότε όλες οι γυναίκες κάντε ένα search στο google με το όνομα Kaka και ψηφίστε [SIZE=“6”]MILAN[/SIZE]

Εγώ ένα θα πω: Σήμερα στο γήπεδο θα είναι ο Karvou και θα υποστηρίζει Liverpool…:lol:

Xωρίς να έχω ιδιαίτερη συμπάθεια σε καμία από τις δύο ομάδες θα ψηφίσω ΜΙΛΑΝΑΡΑ!!!Απλά διότι η Liverpool εις διπλούν απέκλισε(άδικα:p ) την ΤΣΕΛΣΑΡΑ μας8O :lol: .Chealse ουπς…Μιλαν:D

8O 8O 8O 8O 8O
μπορώ να αλλάξω την ψηφο μου?:?

Ιδου η φωτο που με εκανε να δακρυσω σημερα στο Συνταγμα:

βαριεμαι απιστευτα την μπαλα…
αντε να δουμε τι θα κανω σημερα…

Ωχ! #-o

Τι έγινε ρε;;;

Άπιστε!!! :lol:

Αναμεσα στα διαφορα πανω των Αγγλων σημερα στο Συνταγμα ηταν και αυτο που ελεγε για την κοπελιτσα που απηγαγαν… Μεθυστακες μεθυστακες, αλλα ειναι πρωτοι…

[SIZE=“3”]MILANARA ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ…ΠΑΩ ΝΑ ΔΩ ΕΞΩ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ… ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΩ Η MILAN ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΥΡΩΠΗΣ!!![/SIZE]

Η Liverpool θες να πεις…:stuck_out_tongue:

ΠΑΜΕ ΠΑΜΕ

Τι κωλοφαρδοι οι κωλο ιταλοι ρε γαμωτο… Ενα σουτ κανανε και βαλανε γκολ…#-o

Ευτυχως το πηρε η Μιλαν κι ετσι ο Μαλντινης θα παρει ακομα ενα τσαμπιολιγκ. Το αξιζει ρε γαμωτο. :frowning: Οπως και αξιζει λιγη αναγνωριση ακομα ο Ιντζαγκι.
Αυτος ο Μπενιτεθ ρε γαμωτο οτι και μαλακια μπορουσε να κανει την εκανε. Περιμενε ως το 75 για να βαλει 2ο επιθετικο, περαν του οτι δεν ξεκινησε με 2 και μαλιστα δεν επελεξε τον Κραουτς, τι να πω.
Αυτο το Καουτ, Καϊτ, Καουϊτ που αλλαζει ονομα ανα δυο δευτερολεπτα, τι περιεργη φατσα που εχει. :expressionless:

Εντιτ: Βερινκος said: “Δεν εχω γνωρισει ανθρωπο στη ζωη μου που να μην εχει χαρει ή να μην εχει λυπηθει.”
Σεβασμος στον φιλοσοφο.-

Αδικια για λιβερ αλλα μπραβο στον pipo, μπενιτεθ παρε κανενα επιθετικο της προκοπης ρε αγορι μου εσκασε να τρεχει ο τζεραρντ.Κουιτ μεγαλος επιθετικος…:lol: Ποιος μας εκανε βουντου ρε γαμω???:lol: :lol:

Ετσι κερδίζουν οι Ιταλοί! :smiley:

Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι πράγματι η Liverpool πράγματι δεν εχει καμια ελπίδα νίκης με τον συγκεκριμένο διαιτητή! :lol:

Αντονια εχεις αρχισει να με εκνευριζεις!!!

:stuck_out_tongue:

Ξενέρωσα… :thumbdown:

[SIZE=“6”]ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ ΕΒΔΟΜΟ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΟΚΤΩ…!!![/SIZE]

τα πραγματα ηταν πολυ απλα…μιλησε το ταλεντο και η ποιοτητα στο δευτερο γκολ…ο καλυτερος παικτης στον κοσμο εδωσε ετοιμο γκολ στον killer ιντζακι και αυτος με μοναδικη κινηση το καρφωσε…

οι παικτες της λιβερπουλ μπορει να τρεχουν σαν τα σκυλια αλλα φανηκε η ελλειψη ποιοτητας…οταν βρισκεις την μιλαν σε τοσο ασχημη μερα και δεν το εκμεταλλευεσαι εισαι απλα αταλαντος…

Καλή φάση η Μίλαν…καθάρισε όπως ακριβώς περίμενα…λιτά και απέριττα :bow: