Coldplay @ ΟΑΚΑ, 08/06/2024 και 09/06/2024

Καλησπέρα , ενδιαφέρομαι για τα δυο εισιτήρια

Καλημέρα φιλε , τα εχω δώσει

Από το site της ticketmaster, σίγουρα δεν υπάρχουν αυτή τη στιγμή για καμία μέρα. Από άλλο site εκτός της ticketmaster, σίγουρα υπάρχουν γιατί τα βλέπω :stuck_out_tongue:. Δεν εννοώ το viagogo, δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. Εγώ 2-3 φορές που έχει χρειαστεί, έχω χρησιμοποιήσει το ticketswap.

Το οτι άτομα σκάνε ως 2.400 για εισιτήρια, με κάνει να μουτζώνομαι που δεν πήρα ένα δυο κι εγώ να βγάλω 10 φορές κέρδος. άντε μέχρι διπλό να δώσω ΑΝ ΚΑΙΓΟΜΑΙ να δω κάτι. αλλά 3πλό + ούτε για dio δεν θα τα έδινα, όταν προσπάθησε κάποιος στο εξωτερικό να μου πουλήσει … είχα - αλλά το 40 λιρο να το ανεβάζει στο 300 … σάλτα φιλαράκι. 1000ρικο έδιναν KATE BUSH που δεν ειχε κάνει live 100 χρόνια … αυτά… το οτι θα δώσει κάποιος 2.400 για να δει coldplay, με ξεπερνά. kim πάτα το !

έβγαλαν λίγα ακόμα είδα στο ticketmaster

υπαρχει και αυτο εε μη ξεχνιόμαστε :stuck_out_tongue:

1 Like

Επειδή διαβάζω ότι απαγορεύονται τσάντες πλάτης, στους rammstein έπαιζε κάποιο θέμα στους ελέγχους; Έχω τσάντα πλάτης πολύ μικρή, στην ουσία είναι για λαπτοπ και σκέφτομαι μήπως κ δεν μαφησουν.

δεν ήμουν Rammstein, αλλά νομίζω δεν υπήρχε αντίστοιχη οδηγία. Θα σε συμβούλευα να μην την πάρεις πάντως αν έχεις τη δυνατότητα. Σε κανα 2 παραγωγές της Live Nation που έχω βρεθεί στο εξωτερικό, με την αντίστοιχη οδηγία δε με άφησαν ούτε με totebag. Εκεί υπήρχαν lockers (με χρέωση όμως). Κανονικά θα έπρεπε να υπάρχουν κι εδώ.

Μέγεθος Α4, αφήνουν. Στους Rammstain είχε stands που μπορούσες να αφήσεις τις τσάντες. Μεγάλες ουρές, δεν ξέρω αν πλήρωνες και πόσο.

Καλησπέρα πωλούνται δυο εισιτήρια για αρένα για αυριο 08/06/24. Δυνατότητα συνάντησης Σταθμός Μετρό Αιγάλεω. Δίνονται στην τιμή αγοράς τους. 100€ το ένα.

Coldplay - Important Information

Οι Coldplay , για πρώτη φορά στην Ελλάδα! Μετά την τεράστια επιτυχία της sold-out καλοκαιρινής περιοδείας του 2023, το κορυφαίο συγκρότημα της Γης, ξεκινά την νέα σειρά των ευρωπαϊκών περιοδειών τους από τη χώρα μας.

Το Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Ιουνίου, στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας , το ελληνικό κοινό θα έχει τη δυνατότητα να ζήσει την εμπειρία του θρυλικού, πλέον, sold out υπερθεάματος «Music of the Spheres».

Ακολουθούν χάρτες και πληροφορίες για όσα μπορείτε να έχετε μαζί σας {δεν επιτρέπονται backpacks, πλαστικά μπουκάλια μιας χρήσης, γυάλινα ή μεταλλικά παγούρια και μπουκάλια} στο σπουδαιότερο συναυλιακό γεγονός του πλανήτη.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΑΡΕΝΑΣ

Οι κάτοχοι εισιτηρίων ΑΡΕΝΑΣ , έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης από όλες τις εισόδους του Ολυμπιακού Σταδίου (Είσοδος Κύμης, Είσοδος Ειρήνης, Είσοδος Αρτέμιδος, Είσοδος Ιασώ, Είσοδος Πεζογέφυρας) ΕΚΤΟΣ από τις Πύλες της Λεωφόρου ΣΠΥΡΟΥ ΛΟΥΗ.

Ακολουθώντας τη σήμανση οι κάτοχοι εισιτηρίων θα οδηγηθούν στην Είσοδο της Αρένας (βλ. πινέζα του χάρτη)

Υπάρχουν δύο ελεύθερα Parking με πρόσβαση από τη Λ. Κύμης (βλ. «P»).

ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΚΑΘΗΜΕΝΩΝ

Οι κάτοχοι εισιτηρίων ΚΑΘΗΜΕΝΩΝ , έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης απ’ όλες τις εισόδους του Ολυμπιακού Σταδίου (Είσοδος Κύμης, Είσοδος Ειρήνης, Είσοδος Αρτέμιδος, Είσοδος Ιασώ, Είσοδος Πεζογέφυρας) ΕΚΤΟΣ από τις Πύλες της Λεωφόρου ΣΠΥΡΟΥ ΛΟΥΗ.

Ακολουθώντας τη σήμανση οι κάτοχοι των εισιτηρίων θα οδηγηθούν στις Εισόδους Καθήμενων 1, 2 , 8 και 12 (βλ. πινέζες του χάρτη).

Η Είσοδος Καθήμενων 1, όπως εμφανίζεται στον χάρτη (βλ. πράσινη πινέζα), εξυπηρετεί τις Θύρες PA, PB, 25,26,28,29,30, 31,32,33,34,35.

Η Είσοδος Καθήμενων 2, όπως εμφανίζεται στον χάρτη (βλ. κόκκινη πινέζα), εξυπηρετεί τις Θύρες 1,2,3,4, 5.

Η Είσοδος Καθήμενων 8, όπως εμφανίζεται στον χάρτη (βλ. μωβ πινέζα), εξυπηρετεί τις Θύρες 6,7,8,9,10.

H Είσοδος Καθήμενων 12, όπως εμφανίζεται στον χάρτη (βλ. κίτρινη πινέζα), εξυπηρετεί τις Θύρες 11,12,13.

Υπάρχουν δύο ελεύθερα Parking με πρόσβαση από τη Λεωφόρο. Κύμης (βλ. «P»)

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

  • Δεν επιτρέπεται σε κανένα σημείο του σταδίου η χρήση πλαστικών μιας χρήσης.
  • Δεν φέρνουμε μαζί μας γυάλινα ή μεταλλικά παγούρια και μπουκάλια.
  • Δεν έχουμε μαζί μας backpacks και μεγάλες τσάντες.
  • Επιτρέπονται τσαντάκια “χιαστί”, “μπανάνες” και τσάντες μεγέθους σελίδας χαρτιού Α4 (30cm X 21cm).
  • Επιτρέπονται επαναχρησιμοποιούμενα παγούρια , το οποία μπορούμε να γεμίζουμε από τις βρύσες πόσιμου νερού που θα υπάρχουν σε εμφανή σημεία.
  • Έχουμε το εισιτήριο στο κινητό μας και αποφεύγουμε τις εκτυπώσεις.
  • Χρησιμοποιούμε τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, ποδήλατο ή και ηλεκτρικά πατίνια και αποφεύγουμε το αυτοκίνητο.
  • Τα LED wristbands (βραχιολάκια) επιστρέφονται μετά το τέλος της συναυλίας.
  • Στα Bar της αρένας το κοινό θα εξυπηρετείται μόνο με τη χρήση POS.

Με δυο λόγια, παίζουν μόνο τα τέρμα αριστερά πάρκινγκ, δεν επιτρέπονται τσάντες κλπ. πάνω από μέγεθος Α4, δεν επιτρέπονται μπουκάλια και πλαστικά μιας χρήσης, δεν παίζουν μετρητά στα μπαρ, τα βραχιόλια επιστρέφονται στο τέλος.

1 Like

Σχεδον 70000 εισιτηρια τα σημερινά…

1 Like

Πόσο όμορφο το κατάμεστο ΟΑΚΑ

3 Likes

ηταν καταμεστο οντως? με κατι βιντεακια που ειδα, κερκιδες τιγκα ενω αρενα ειχε καποια κενα αλλα νταξ λογικο. οπως κ ναχει αυριο θα κατεβω τελικα ελπιζω να ειναι καλο ο λαιβ και να αξιζει η ολη φαση.

Απλα ήταν ανθρώπινα και οπως πρεπει να εινα ενα sold out.ι

Μπορεί να μου πει κάποιος τι ώρα τελείωσε ακριβώς; Θέλω να συγχρονιστώ με κάποιους που θα είναι στο Φάληρο…

23.20

1 Like

Πάντως 1:15 η Κηφισίας στο ρεύμα προς κέντρο ήταν πηγμένη…

Πολύ ωραίο θέαμα, ωραία συναυλία, τέλειος ήχος, τα βραχιόλια είναι τρομερό εφέ. Αν έπαιζαν και λιγότερες μαλακίες από τους τελευταίους τους δίσκους και αντί για αυτές έπαιζαν κάποιους ύμνους από τα πρώτα, θα ήταν όλα ακόμα καλύτερα :stuck_out_tongue:. Μα βρε μαλάκες, μου έχετε το “God Put A Smile Upon Her Face” στο soundcheck και δεν το παίζετε; ΕΛΕΟC

12 Likes

Ήταν πράγματι εξαιρετική συναυλία, πολύ ευχάριστη , ωραίο σόου και θέαμα και το γεμάτο ΟΑΚΑ βοήθησε πολύ σε αυτό

Χάρηκε το μάτι μου κόσμο και φωτάκια

Ακόμα και αν δεν απευθύνεται ακριβώς σε μένα η συναυλία, ένιωσα γεράκος και ΠΟΛΥ μεταλας :rofl:

Ήταν απλά μια ωραία μπάντα που ακούγαμε μικροί στο mad με κάτι κομματαρες τύπου clocks, fix you, in my place . Μετά δεν ασχολήθηκα και παραπάνω

Αλλά ήταν πολύ ωραία και χαίρομαι που το είδα και δεν το προσπέρασα . Τα κομμάτια τους είναι πασίγνωστα και δεν χρειάζεται καν να ασχοληθείς για να τα ξέρεις . Για τέτοιο μέγεθος μιλάμε

Όλα μια χαρά

7 Likes