Crust δισκοι

[B]ΞΥΠΝΑΤΕ. ΣΕ 6 ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ.[/B]

8O8O8O

Πλάκα κάνεις. Δεν είχα ιδέα.

Όταν ‘‘κυκλοφορήσει’’ μιλήστε.

ρε συ ούτε εγώ. Κάποια στιγμή το καλοκαίρι είχα ακούσει κάπου ότι ειχαν ηχογραφήσει ένα ολόκληρο άλμπουμ αλλά το είχαν χιώσει γιατί δε τους άρεσε, και ξαφνικά μαθαίνω ότι 6 χρόνια μετά, σε 6 μερες κυκλοφορει ο νεος τους δισκος. Θα γινει της πουτανας.

Διαβασα επισης σημερα, οτι γενικοτερα η ολη φαση εγινε υπο τρελη μυστικοτητα. Δηλαδη αυτοι τη στιγμη περιοδευουν με τον καινουριο δισκο στην αμερικη, και τα λαιβ σε καθε πολη ανακοινωθηκαν μια βδομαδα πριν ξερω γω.

Για να δουμε…

Vengeance δεν ξαναγραφεται, αλλα ελπιζουμε σε κατι καλο. Το μονο που δεν θα ηθελα απο τους Tragedy ειναι να μπουν στη διαδικασια “πρεπει να γραψουμε δισκο γιατι περασαν 6 χρονια απ τον προηγουμενο”.

να αποκαλύψω ότι σε ένα πριβιού δε διάβασα και εξαιρετικά πράγματα, αλλά είπα ότι δε θα ξαναδιαβάσω τίποτα άλλο, ούτε θα άκουσω κάποιο κομμάτι προηγουμένως, ούτε τίποτα. Για να δούμε…

(ελπιζοντας να μην εχει ξαναπροταθει)

ακουσα επισης ενα ωραιο σπλιτ μαζι με Auktion!

Ντάξει το καινούριο [B]antimob[/B] δεν είναι απλά ότι το’ χω λιώσει, αλλά η ακροάση του διακόπτεται που και που από κάποιες άλλες κυκλοφορίες.

Καλύτερη κυκλοφορία της χρονιας μεχρι τωρα μαζι με terrible feelings.

Τσακωστε και αυτό τώρα

[B]Teargas - The Way Of All Flesh (2011)[/B]

burning spirits hardcore από αυστραλία, στις φλέβες των deathside, blowback, worlds burns to death etc

Moνο ξύσιμο η κιθάρα

[B]http://teargas.bandcamp.com/[/B]

Ακουστε το λεμε !

Παιδιά, από Muga τι ακούμε; Είχα ρωτήσει και σε άλλο post, αλλά μάλλον το έφαγε η μαρμάγκα. Είχαν post- άρεο δύο κομμάτι ο worst και ο Angmar και ήταν το κάτι άλλο και τα δύο. Ένα ωραίο, κατατοπιστικό post θα βοηθούσε πολύ.

Ε δεν εχουν και πολλα πραγματα, μια ντεμοκασσετα, δυο δισκους κι ενα σπλιτ. Τη κασσετα και το σπλιτ δεν τα χω ακουσει ακομα να πω την αληθεια, αλλα απ τους δισκους το καλυτερο μερος για να ξεκινησεις ειναι ο πρωτος.

Ο δευτερος μου αρεσει πολυ αλλα δε με ξετρελανε, ισως επειδη η πρωτη μου επαφη ηταν με το ντεπουτο κι οταν τον ακουσα ημουν σε μια κατασταση του στυλ “ε, ωραιος ειναι αλλα ενα σκαλι κατω ρε γμτ”. Ευχαριστουμε λατρεια Πιτσαδορο φυσικα γιατι αυτος μας τουςε συστησε, παιζει να ειναι ο μονος ανθρωπος που γραφει για χαρκορ και ριχνει μπουνιες ταυτοχρονα, σας το λεω.

ακουτε ελευθερα στο bandcamp
[B]
http://hammers.bandcamp.com/album/vard-gr[/B]

Το antimob μας γάμησε τα μυαλά. Όλα τα κομμάτια ένα και ένα! Ειδικά το [B]Δόγμα[/B] και το [B]Αγανάκτηση και Υποταγή[/B]

Εμενα το Ερχεται κηδεια ειναι το αγαπημενο μου παντως.

κι εμενα μαζι με δογμα, και καθε μερα νεκροι. Πιστευω αλλωστε πως αυτα τα τρια ειναι και τα πιο κοντινο στον ιαπωνικο ηχο, τα αλλα εχουν πιο “μαυρες” διαθεσεις. Συνολικα γαμαει ασαλιωτα τα παντα

Aκουστε το ε. ΡΙΦΑΡΕΣ

THE WAY OF ALL FLESH
The bleating of the lamb heralds nurture. Pray for the teat. Where the trail of grace stops dead lies the way of all flesh. The bleeding of the sheep heralds nature. Prey for the teeth. Where predators fear to tread lies the way of all flesh. Sometimes come the mother, sometimes come the wolf. Sometimes come neither in empty places it walks. Between nature and nurture lies the will. Where there is a will there is a way: the way of all flesh.

Eiltank - Stiller Beobachter 2010

Ναι είναι 2 χρονών δίσκος, αλλά εγώ τώρα τον πήρα χαμπάρι!
Γερμαναράδες.
6 κομμάτια, 11:21 διάρκεια
Oι Tragedy/Wolfpack/Wolfbrigade αλλαξοκωλιάζονται με το old school crust.
Δεν μπορούμε να πούμε πολλά, δεν έχουμε να πούμε πολλά.

Αντί για τα φετινά Tragedy, Wolfbrigade ακούστε αυτό εδώ, σοβαρά…
Μονάχα ΞΥΛΟ!!!



Ωραιοι αυτοι btw.

Για όποιον μπορεί να ενδιαφέρει , σήμερα έχουμε crossover καλεσμένους με μπλουζάκια black flag και φυλαχτό DRI στην εκπομπή Go fish Go!

http://www.rocking.gr/modules/forum/showpost.php?p=1355619&postcount=21

teargas τα σπάει.!
βγήκε νέο Forward-War Nuke and Death Sentence.δεν είχα ιδέα.
α και το κομμάτι των selfish απτο σπλιτ με crude είναι σούπερ αλητεία…