Τους έχεις ξαναπροτείνει κάπου άλλου? Γιατί πρέπει να τους είχα μάθει κάποια στιγμή από το φορουμ. Δε τους εχω ακούσει όσο θα θελα. Αλητήριοι πάντως, πολύ ενέργεια…
Πάντως ευκαιρία μου δωσες με το bump, γιατί αυτό ετοιμαζόμουν να κάνω!
Λοιπόν κάπου πήρε το μάτι μου στο ίντερνετ, ότι οι δικοί μας θεσσαλονικείς Go Filth Go (καραnoise/filth-d-beat in the vein of DISCLOSE) ετοιμάζουν split με τους βραζιλιάνους (ή καλύτερα τoν βραζιλιάνο) BESTHOVEN! Χαρηκά πολύ γιατί οι τελευταίοι ήταν μπάντα που μου άρεσε πολύ.
Είπα: “τον βραζιλιάνο” γιατί στην ουσία οι Besthoven είναι μία one-man crust μπάντα, ο fafao, ο οποίος ηχογράφει ολομόναχος αλύπητα από το 1990:!: Οι συνθέσεις προφάνως όλοδικές του, και που και που παίρνει μουσικούς φίλους του για συναυλίες…
Πολλές πολλές κυκλοφορίες, πολλά κομμάτια, split με disclose, warvictims και άλλα καλούδια
Παίρνουμε σουηδικό 80’s punk/hardcore (anti-cimex), ιαπονικό 90’s/80’s hardcore/punk (disclose), discharge πάντα κι έχουμε besthoven. Oι ίδιοι στην περιγραφή τους χρησιμοποιούσαν πάντα τον όρο goth… Οπως το παρει κανεις.
( http://www.myspace.com/besthoven )
[SIZE=“4”]To βασικό ερώτημα: Ξέρετε κάτι γι’ αυτό το σπλιτ???[/SIZE]
Aν ισχύει, μπράβο στους GO FILTH GO, των οποίων παρεπιπτόντως έχω λιώσει την κασσέτα:
no escape from noise DIStruction
Προσφατα τους είδαμε και λάιβ, ως σαπόρτ στους τρισμεγιστους ιαπονες. Γαμησαν τα παιδιά. Ετοιμαζονται και για ευρωπαικό τουρ