παιδια μη γραφεται τετοια πραγματα αργει ο μαρτιος και δεν βλεπω να αντεχω!!!
ΜΑΜΕΙ και δέρνει ο δίσκος φίλε!!!ΧΑΝΕΙΣ λεμε!!!:lol:
πλεον παιδια υπαρχει στο νετ (θελει λιγο ψαξιμο) η κανονικη εκδοση του αλμπουμκ η παραγωγη ειναι μια χαρα. αρκετα διαφορετικη κ πιο καθαρη! ακουω ολα τα πιατινια 1-1!!!
αν έχει βγει κάνα μεγαλύτερο από 78MB, σκάσε ένα p.m.
Αν κρίνω απο τα λεγομενα σας δλδ ο δισκος (δεν τον εχω ακουσει ακομα) φερνει στο projector?:-k
νομιζω οτι κατεβασα 73 αρι η 78 αρι. αλλα τ θεμα ειναι οτι εβαλα να παιζει μια αυτο κ μια αυτο π ειχα κ η παραγωγη ειναι κρυσταλλο πραγματικα. ακομη κ το dream oblivion που η παραγωγη του διεφερε απο τα αλλα τωρα ειναι πολυ διαφορετικο.
στα αυτια μ ειναι το τελευταιο στο οποιο φερνει. γενικοτερα εχει λιγο απ ολα αλλα ειναι κ διαφορετικος (δεν μπορεις να πεις οτι μοιαζει πολυ με καποιον).
7αρακι πηρε από το hammer πάντως.
οι ανθρωποι ηταν κ θα ειναι τραγικοι. το οτι γινεται προωθηση καποιων μπαντων κ κραξιμο αλλων ειναι εμφανες. οπως επισης κ το οτι γενικοτερα ειναι γ τον *******…
Μου έκανε εντύπωση που η κριτική μιλαει για αναμάσημα ιδεών και το θεωρεί άλμπουμ στραβοπάτημα για τα δεδομένα τους. Διαφωνω και με τα 2.
το αν θα ειναι στραβοπατημα θα φανει. ειναι νωρις. αν κ το πολυ να χαρακτηριστει απλως καλο οσο περναει ο καιρος. κακο με τιποτα. οσο γ το αναμασημα διαφωνω. τραγουδια οπως τα shadow in our blood και archangelsk νομιζω (τωρα δεν παιρνω κ ορκο δεν θυμαμαι) οτι ειναι τελειως εξω απο οτι εχουν παιξει ως τωρα τοσο χρονια.
γενικοτερα στοιχεια απο παλια υπαρχουν αλλα αυτο ειναι η ταυτοτητα τους. δεν γινεται να βαζεις 7 σ αυτο το αλμπουμ. γ αυτο εχω σταματησει εδω κ 2 χρονια να παιρνω αυτο το περιοδικο.
επειδη εχει σε μεγαλο βαθμο το μονοπωλιο δεν σημαινει οτι αξιζει να πεταμε τα λεφτα μας.
Πλάκα μας κάνουν εκεί στο hammer…
Επειδή θυμάμαι πολύ καλά τις κριτικές τους για τους dark,μόνο το projector,και το haven είχαν εκθειάσει…
Ακόμα θυμάμαι το 7αρι στο Gallery(AN EINAI DYNATON) και το 8αρι στο the mind’s i(ΤΟ ΧΑΣΑΜΕ ΠΑΤΡΙΩΩΩΩΩΩΩΤ)!!!
Πάλι τα ίδια αρχίσανε…Πως και δεν έβαλαν κανα gamma ray δίσκο του μηνα…
Το Hammer ειχε θετικα σχολια/κριτικες για Dark Tranquillity μονο οταν εγραφε εκει
ο Αναστοπουλος.Τωρα το 7αρι απο καποιον που δεν πολυασχολειται με την μπαντα
μου φαινεται λογικο.Εμεις παντως μια χαρα βρηκαμε νεες ιδεες και απο συνθεσεις παλι
κομπλε ειναι ο δισκος.
Πως σου φανηκε ? Περνα απο το τοπικ να μας πεις…
Παντως το hammer αυτο που προωθει τα τελευταια χρονια ειναι το style που εχουν και οι D.T.
Μου κανει εντυπωση να λετε οτι τους αδικουν κιολας.
Η αλήθεια είναι ότι σε σύγκριση με άλλες μπάντες,η γνώμη μου είναι ότι τους αδικούν και πολύ μάλιστα!!!
Όσο για τον τελευταίο των rays,2-3 τραγούδια ακουσα,αλλά δεν…απάλευτος…[-X
Προσωπικά πάντως, μετά τον ενθουσιασμό των πρώτων ακροάσεων, δεν ξέρω…
Λατρεύω υπερβολικά Tranquillity, και ομολογώ ότι είμαι λίγο ντεμί…
Τα μισά κομμάτια είναι απίστευτα (Shadow In Our Blood, Archangelsk, I Am The Void, Surface The Infinite, Iridium), ακόμα και το Dream Oblivion που είναι χιτάκι, και δεν του φαινότανε απ’την αρχή.
Κάποια μου φαίνονται κάπως κουραστικά και, ενώ είναι ok, είναι “λίγα” για Tranquillity (The Fatalist, The Grandest Accusation, At The Point Of Ignition).
Το Her Silent Language, δε, μπορώ να πω ότι με πλήγωσε…
Ένα είναι σίγουρο, Fiction δεν είναι.
ούτε fiction ούτε character είναι. Αυτό είναι το μοναδικό σημείο της κριτικής του hammer που θα συμφωνήσω βασικά. Αλλα ως τώρα έχει αντέξει στις απανωτές ακροάσεις για μένα (που δεν ήταν και λίγες και συνεχιζονται).
Εχοντας ακουσει ‘‘2-3 τραγουδια’’ στα 10 δεν μπορεις να κρινεις εναν δισκο.
Τωρα για DT ακομα τον δισκο δεν τον ακουσα, μονο εκεινο το κομματι που κυκλοφορησε στην αρχη, το οποιο οπως ειχα πει ειναι μετριο και μια απ’τα ιδια.
Το θετικο ομως ειναι οτι βλεπω οτι υπαρχουν τραγουδια που ενθουσιασαν κοσμο, οποτε ελπιζω οτι θα υπαρχει εμπνευση και ενδιαφερουσες ιδεες περα απο την κλασσικη δομη των περισσοτερων τραγουδιων τους…
βαλανε το gamma ray δισκο του μηνα??? 8O 8O 8O
όχι, το Birds in the Sky βγήκε δίσκος του μήνα
Κατα τη γνωμη μου απο τις πιο υποτιμημενες μπαντες στο περιοδικο…Το να μην βγαινει το fiction στα 20 καλυτερα της χρονιας που βγηκε για μενα ειναι εγκλημα…