ήταν άψογη τρολλιά πάντως δεν μπορείτε να πείτε.
και γω για φαρσα το νομισα(καθως στο γκρουπακι του fb που με εκαναν invite ειχε μονο μπινελικι απο κατω), αλλα fingers crossed και ολα τα σχετικα διοτι για διοργανωτες κτλ δεν ειδα τιποτα οπωτε γιει, ελπιζω…αμα οντως ειναι φαρσα αργος και βασανιστικος θανατος σε δημιουργο…
και τεταρτον δεν με ακους κ με στεναχωρεις 8)
φαρσα ειναι 1000% αλλα παω πασο να μη σου σκοτωσω το ονειρο
(στειλε ενα email στο επισημο site του και πες να το ανεβασουν στα τour dates) :roll:
πες τα στον ρεντραμ που δεν ακουει κανεναν λολ
οχι ρε μλκ ειναι οντως αληθεια και θαχει κ για σαππορτ τον θεο τον [B][SIZE=“4”]rick ‘‘motherfucka’’ astley[/SIZE][/B]
:lol3::lol3::lol3::lol3:
ρεντραμ ειχες δικιο τελικα ζηταω συγνωμη που σε αμφισβητησα
για ρίξε ένα ίνφο για το τι περιέχει αυτή η έκδοση.
εγώ πάντως την έχω καταβρεί με την τούμπανο deluxe edition που κυκλοφόρησε φέτος.ειδικά οι live εκτελέσεις είναι απίστευτες.
έχω ξαναπεί πως το “station to station” είναι ο αγαπημένος μου bowie δίσκος.το ομότιτλο έπος είναι με διαφορά το αγαπημένο μου κομμάτι όλης της δισκογραφίας του.
ΥΓ: τη μία οι arcade fire, τώρα ο bowie.τουλάχιστον την προηγούμενη φορά ήταν πρωταπριλιά.τώρα ποια δικαιολογία έχουν αυτά τα άρρωστα μυαλά που παίζουν με τον πόνο μας? :x
ποιος ο λογος να σου πω ινφο οταν μπορω να στο [I]αγορασω[/I] ?
pm’ed 8)
Οσοι γουσταρετε bowie
[B]ψαχτε τις γερμανικες εκδοσεις cd απο RCA (1984) [/B]
μακραν ο καλυτερος ηχος cd που υπαρχει για τα αλμπουμ του.
ουτε ρεμαστερς 1999 , ουτε 2010 ουτε τπτ
πραγματικα εχει γινει τρομερη δουλεια.
χορρορ σου εστειλα το λινκ για το station2station αλλα μαλλον θα ξεχαστηκες σε κανενα [B]FHM.com[/B] 8)
το κατέβασα, αλλά δεν πρόλαβα να το ακούσω ακόμα.μάλλον όμως θα το κάνω το βράδυ, γιατί θεωρώ τη φετινή έκδοση τόσο καλή, και μου κίνησες την περιέργεια με αυτά που λες ότι είναι καλύτερο.
πάντως το fhm.com είναι σταθερή αξία, και πάντα μπορεί να κλέψω λίγο χρόνο από κάτι άλλο εξ’αιτίας του.8)
η φετινη εκδοση ειναι απο τα original master tapes αλλα ακου κ αυτο που σου λεω ειναι παρα,παρα πολυ καλο 8)
επισης το εγραψα κ πιο πισω αλλα το επαναλαμβανω
παιζει τρομερο dockumentary απο bbc 1975 για την τοτε περιοδο - [B]cracked actor[/B] λεγεται ψαχτο βρες το
εχω φαει μεγαλο σκαλωμα με το tvc15
T-V-C-1-5 o o o
http://vimeo.com/16239198
καβλωστε απο την περιοδια Dissonance NIN/Bowie pro-shot…ας ελπισουμε οτι ο τυπος θα το ανεβασει ολο…
εσυ τελικα εισαι πολυ ανωμαλη φατσα
gοod for you
ακουω το The rise and fall of Ziggy Stardust and the spiders from Mars και ειναι
Δ Ι Σ Κ Α Ρ Α8O8O8O
Άργησες ελαφρώς…
Ναι είναι απ’τους αριστουργηματικούς δίσκους. Bowie και Lou Reed έπρεπε να χουν ακούσει ΟΛΟΙ εδώ μέσα αλλά ακούνε όλο Deep Purple και Pink Floyd και πάνε και τους ψηφίζουν σε όλα τα πιθανά poll
αχαχαχαχαχαχαχα
ετσι αλλα και τα πολ πετανε σπιθες γνωσης και περιεργειας σε αυτους που δεν εχουν ακουσει ορισμενες μπαντες
και που ξερεις μπορει να αρπαξει κατι φωτια(με την καλη εννοια) απο αυτες τις σπιθες
[SPOILER]ω μα τι λυρισμος! :p[/SPOILER]
γαμαει ,γαμαει ο δισκος
μηπως σ αρεσουν οι φλουντ πολυ?
Χχαχαχαχα είσαι Γελοίος ρε!
Don δε νομίζω πως είναι το αγαπημένο του συγκρότημα. Λογικά του ψιλοαρέσουν πάντως.
Ας τον είχες φίλο στο facebook και θα έβλεπες αν είναι το αγαπημένο του ή όχι.