Ελπίζω η συναυλία να σου αλλάξει γνώμη και να ασχοληθείς! Πάντως, ακόμα κι αν δεν σε ενθουσιάσει η συναυλία, πάλι αξίζει να ασχοληθείς!
Το μόνο που δεν θα με ενθουσίαζε μάλλον θα ήταν ο καιρός αλλά βλέπω μια χαρά θα είναι
Μπουφανάκι οπωσδήποτε για θέατρο Γης πάντως.Θυμάμαι Σεπτέμβρη πάλι νομίζω να βλέπω Ιαν Αντερσον και να παίζω κόντρα ρυθμούς με τα δόντια μου.
Ωωωω ναι ήμουν εκεί και είχα ξυλιάσει! Εννοείται πάμε προετοιμασμένοι!
Η χρονια με τον Ian Anderson πρεπει να ηταν 2004-5 που και στην Αθηνα στον Λυκαβητο κοντεψαμε να παθουμε κρυοπαγηματα! Παντως ειχαν πλακα τα σχολια του Ιαν για το κρυο με το γνωστο Αγγλικο του χιουμορ. Επειδη ξεφυγαμε ομως , σιγουρα οιDead can dance θα ειναι κατι τελειως διαφορετικο απο αυτα που βλεπουμε. Απλα δεν θελω να εχω τεραστιες προσδοκιες γιατι συνηθως μετα απογοητευομαι.
Περι Λυκαβυττου παντως, μια ζακετουλα τη θελει σιγουρα εκει πανω. Οχι τιποτα τρελο, απλα η θερμοκρασια θα ειναι αισθητα πιο πεσμενη και αμα εισαι τοσες ωρες εκει… θα τον δαγκωσεις οσο να 'ναι.
Εμείς για θέατρο Γης θα πάρουμε και μαξιλαράκια από το σπίτι.:oops:
σε περίπτωση που σας πάρει ο ύπνος?
Όχι, για να μην κρυώσει ο πισινούλης. Να κοιμηθώ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ.
Λοιπόν αύριο αν δείτε κανέναν με φουτεράκι Terror - Keepers Of The Faith (γιατί είμαι πολύ γαμάτος :p) πείτε κανένα γεια
Άντε να κάνουμε κανένα unofficial meeting μιας και θα είναι χαλαρά η φάση
Φίλε Angmar είσαι σίγουρος για αυτό; Γιατί είδα προβλέψεις καιρού για την Κυριακή και πραγματικά θα σκάει ο τζίτζικας. Καλό είναι να μην παραπληροφορούμε τον κόσμο, εγώ θα πρότεινα κοντομάνικο με σορτσάκι για όποιον θέλει να απολαύσει τη συναυλία σχετικά άνετα καθώς οι θερμοκρασίες ακόμα και το βράδυ αναμένονται πολύ υψηλές.
Ντάξει χαλάρωσε δε σε είπε πάρε αντιανεμικό, παντελόνι με εσωτερική επένδυση και μπότα με γούνα
Απλά επειδή κι ο κόσμος που μας διαβάζει είναι σχετικά ευκολόπιστος καλό είναι να ψάχνουμε λίγο πριν γράψουμε κάτι, η νύχτα της Κυριακής μάλιστα θα είναι μία από τις θερμότερες του Σεπτεμβρίου και καλό θα είναι να μην έχει κανένας καμία δυσάρεστη έκπληξη νιώθοντας άβολα σε μια συναυλία που έχει πληρώσει και περιμένει καιρό.
Ειναι παλιο troll αυτος.
ain πες μου μόνο ότι είσαι αυτός που έγραφε κάτι έπη στην σελίδα του πέτρου γαιτάνου
Ναι αλλά τι σχέση έχει με τους Dead Can Dance;
cult rocking moments
μετά την Lisa και τον Πέτρο το χάος
Τον Πέτρο με την Θειοκοινωνιοκοιλιά.