Death Μetal κυκλοφορίες

Ήξερα ότι περιοδεύουν (αυτή τη στιγμή με IMMOLATION και NAPALM DEATH κάπου αλλού και όχι εδώ:( ) αλλά δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι έρχεται και full length!

Celebrarating their 25th anniversary of all original members, Chicago’s murder metal pioneers MACABRE unleash their brand new studio album, “Grim Scary Tales”, in Europe on January 31, 2011 via Hammerheart Records and in North America on February 8, 2011 through Willowtip Records. The CD explores the history of murder from the earliest times and proceeds forward through the ages. Stylistically, it is MACABRE in nature, yet very diverse musically. It features original cover art and layout by Scott Jackson from Monsterman Graphics and Rock ‘N’ Roll Comics fame.

“Grim Scary Tales” tracklisting:

  1. Locusta
  2. Nero’s Inferno
  3. The Black Knight
  4. Dracula
  5. The Big Bad Wolf
  6. Countess Bathory
  7. Burke and Hare
  8. Mary Ann
  9. The Bloody Benders
  10. Lizzie Borden
  11. The Ripper Tramp From France
  12. Bella the Butcher
  13. The Kiss of Death
  14. The Sweet Tender Meat Vendor

Υπάρχει διαθέσιμο το Locusta, ψαχτείτε.

(btw,είναι ίσως λίγο πολύ θεατρικοί και πολύ thrash για εδώ, αλλά πάντα death metal τους θεωρούσα, αν κολλάει καλύτερα κάπου αλλού ας μεταφερθεί)

Ναι μην ανησυχεις…Απλα με τραβηξε η θεματολογια και κυριως το εξωφυλλο, το οποιο δεν ειναι και οτι πιο συνηθισμενο για death metal συγκροτημα!

Υ.Σ. Ωραιο εξωφυλλο το αποπανω! Macabre δεν εχω ακουσει παντως :stuck_out_tongue:

[B]Macabre - Dahmer (2000)[/B]

To θέμα μ’ αυτούς είναι πως είναι πολύ μυστήριοι μουσικά, δεν αρέσουν σε πολλούς και όχι άδικα. Έχουν μέσα πολλά hardcore/punk/ thrash στοιχεία, πολλά “κωμικα” στοιχεία, αρκετούτσικες “αρρυθμίες” και αλλαγές και κάπως στρυφνά θρασοφωνητικά. Απ’ότι μπορώ να καταλάβω μέχρι τώρα πάντως το Grim Scary Tales είναι αρκετά πιο “μελωδικό” από τα προηγούμενα.
Έχουν φάση πάντως. Προσωπικά μου αρέσουν πάρα πάρα πολύ :slight_smile:

Σουπερ δίσκος, πόνεσαν τα μεταεφηβικά αυτάκια μου.

Δε νομίζω πως είχαν διαλυθεί ποτέ…:-k

[FONT=“Arial Black”][SIZE=“4”][B]2011-Mitochondrion-Parasignosis[/B][/SIZE][/FONT]

Πρώτη κυκλοφορία για το 2011 που βέβαια είναι εδώ πριν κάποιες που περιμένουμε για να κλείσει το 2010 (…:-k) οι Καναδοί μπήκαν στο δυναμικό της Profound Lore κάνοντας ένα θεόρατο βήμα για την εποχή μας (στο εμπορικο part). Αν και το [B]Archaeaeon[/B] του 2008 είχε αρκετές προσμίξεις Black/Death στο Death Metal τους, στην φετινή (και πάλι φιλελληνική γλωσσολογικά) κυκλοφορία τους φτάνουν πολύ κοντά σε αυτό που κάνουν οι Portal και οι Impetuous Ritual, δηλαδή στην Disembowelment γωνία. Παράλληλα για το φετίχ του θέματος παίζει και λίγο ambient στο τέλος αλλά με την βιομηχανική οπτική.

ΕΤΣΙ!
Plunderer με συγκίνησες, θα το έπαιρνα έτσι κι αλλιώς γιατί το Archaeaeon ήταν [I]πρόστυχα[/I] όμορφο (και το είχα στα καλύτερα της τότε χρονιάς αν δεν κάνω λάθος), αλλά η περιγραφή σου με έψησε ακόμη πιο πολύ.
Εντωμεταξύ έβγαλαν φέτος λέει ένα σπλιτάκι λέει, το οποίο ακούγεται ενδιαφέρον. Ξέρει κανείς τίποτα? Ε, φανταστικέ, Plunderer?
http://www.metal-archives.com/release.php?id=276431

To Archaeaeon ηταν τυφλη αγορα μιας και ειχα διαβασει καλα σχολια στο φορουμ
της NWN! και δεν απογοητευτηκα καθολου ! Το καινουργιο μπαινει στα προσεχως παντως…

:roll:

το είδα αλλά δεν βρηκα τροπο να το ακούσω ακόμα, λές να λέει?

σπεύστε και στο νέο crucifixion, ελληνικό Death Metal παλαιάς κοπής

λογάκια συντομα.

μιας και ντεθιζουν ερκετα ας τους βαλω εδω
Merciless… sodomy of our ears

Uploaded with ImageShack.us

ωραιες εναλλαγες στους ρυθμους. Κατι αναμεσα στο θρας και στο ντεθ χωρις να εχει ουτε το πιασαρικο του πρωτου ουτε το χαος του δευτερου. ωμοτητα
enjoy

Οι Μerciless του Αwakening? Αν ναι, θα τσεκαριστει γιατι δεν εχω αλλη επαφη με αυτους.

Σε αλλα νεα, σημερα ακουσα τον πρωτο μου ντεθ δισκο. Εννοω τον ακουσα σοβαρα, προσεχα, κοιταζα στιχους, ηταν αυθεντικος αρα χαζευα και βιβλιαρακι. Mιλαω για το Clandestine των Εntombed. Οκ, το ποσο ΣΚΙΖΕΙ το ξερετε αλλιως τζαμπα οι τοσες σελιδες του θρεντ. Κατι Chaos Breed και Stranger Aeons και και και με εστειλαν κανονικα και με τον νομο. Ζημια…

[B]Criminal Element - Guilty as charged (2008 )[/B]

Tους γνώρισα ως project μελών MISERY INDEX/ DYING FETUS, με έναν θεούλη Vince Mathews στα φωνητικά (DYING FETUS, SADISTIC TORMENT). Το αποπάνω είναι το μόνο full length που έχουν κυκλοφορήσει μαζί με πολλά eps και η μόνη τους δουλειά που έχω ακούσει. Στρωτό, βαρύ death ΝΥDM - Aνατολικής Ακτής κι έτσι, με αρκετά grind στοιχεία (είναι πολύ “δυσκίνητοι” για να θεωρηθούν grindcore), βορβορώδη φωνητικά, έντονο -core χαρακτήρα, και ενίοτε “μελωδικές” ανάσες.
All star μπάντα ανατολικής ακτής, δεν ανακαλύπτουν τον τροχό, απλά [I]γαμάνε[/I].

http://www.metal-archives.com/band.php?id=58388

Άκουσα μερικά κομμάτια από το album στο youtube.
Όντως γαμάνε!
Good choice, Almighty C :thumbup:

Sevared Records γκαμώτεν!!!

Πάω παρακάτω :!:

Άκουσέ το μία ωρέ, μην κολλήσεις εκεί!
Εδώ εγώ άκουσα Nagelfar, άντε!

Σε κανα μηνα απο τωρα κυκλοφορει το νεο (τριτο) αλμπουμ των Καλιφορνεζων Abysmal Dawn.
Εδω μπορειτε να τσεκαρετε το πρωτο καινουργιο τρακ που ανεβηκε στο νετ [U]http://www.youtube.com/watch?v=-hAMR1iSeX8[/U]
το οποιο κινειται σε πολυυυυ Gorguts μονοπατια (πρωτης περιοδου).

Οσοι ακουνε Mοnstrocity (2 πρωτα αλμπουμς), παλιους Morbid Angel, Gorguts, αλλα και μπαντες τυπου Demolition Hammer, Rigor Mortis, Solstice θα γουσταρουν. Δεν ανακαλυψαν ποτε το τροχο αλλα ειναι πολυυυ τιμια μπαντα και με live εμνφανισεις που σκοτωνουν !!!

-core όπως λέμε -whore, και στα δύο δίνεις λεφτά για πίπες :stuck_out_tongue:

Δεν είναι flame, δεν είναι η απόλυτη αλήθεια, [SIZE=“3”]its my fucking opinion [/SIZE][SIZE=“2”]inion[/SIZE] [SIZE=“1”]inion[/SIZE]

Ωραία μπάντα, δεν ήξερα ότι βγάζουν νέο άλμπουμ, θα τσεκαριστεί σίγουρα!!!

Αυτό το ep-άκι το έχει ακούσει κανένας?
[B]Necrovorous - Crypt of the Unembalmed Cadavers [2009]
[/B]

Είναι τόσο δα (9 λεπτά παρά κάτι), αλλά είναι τόσο εθιστικό!
Σα σφηνάκι τζακ ντανιελς ένα πράμα. :roll:
Έντονη γεύση (σαπίλας και αγνού ντεθ), κάψιμο μόλις κατέβει αλλά ταυτόχρονη σκέψη: “να 'χα ακόμα ένα!”

Εν τω μεταξύ έχουν κυκλοφορήσει και ενα σπλιτ με [B]Meathole Infection[/B] που δεν έχω καταφέρει να βρω για ν’ ακούσω εκτός από το [B]Screams of Excruciating Pain[/B] που παίζει και στο μαησπεης (αν υπάρχει κανας καλός σαμαρίτης θα το εκτιμήσω).
Επίσης λέει ετοιμάζουν το πρώτο τους full length. Άντε να δούμε.
Οι γνώστες ας μη ντραπούν να μοιραστούν τη σοφία τους.
[B]http://www.myspace.com/necrovorous[/B]