ενα dvd που υποτιθεται θα κυκλοφορησει απο ενα private show στη Ζυριχη νομιζω το 2007 κυκλοφορησε?/ ξερει κανεις τιποτα?
προσωπικα εχω χασει τα αυγα και τα πασχαλια με τα live dvd & cd που βγαινουν καθε μερα #-o
Σύμφωνα με [B]αυτό[/B], έχει κυκλοφορήσει. Το link δε δουλεύει όμως μπορείς να το αγοράσεις (λέει) από το DPAS Shop.
Που και να βαρέσουν διάλυση (κούφια η ώρα! :p), εκεί θα γίνει το έλα να δεις!
Sorry για το double post. Βγήκε το setlist από την χθεσινή συναυλία των Purple και ω του θαύματος:
[SPOILER][B]Hard Lovin? Man[/B]
Things I Never Said
[B]Maybe I?m a Leo[/B]
Strange Kind of Woman
Rapture of the Deep
Fireball
[B]Silver Tongue[/B]
Contact Lost
Guitar Solo
When a Blind Man Cries
The Well Dressed Guitar
[B]Almost Human[/B]
Keyboard Solo
Lazy
[B]No One Came[/B]
Perfect Strangers
Space Truckin?
Smoke on the Water
Encore:
Hush
Black Night[/SPOILER]
Επιτέλους κάποια διαφοροποίησις, και μάλλον ο Big Ian έχει καταλάβει ότι το Highway Star πρέπει να το αφήσει στην άκρη! (προσωπικά, θα μπορούσα να δεχθώ Smoke on the Water και Perfect Strangers από τα classics, και όλα τα υπόλοιπα καινούριο υλικό και παλιό αλλά όχι γνωστό)
8O8O8O8O8O8O8O8O
ποτε ξαναρχονται Ελλαδα???
Edit: αρκετα καλα τα φωνητικα του Gillan! δεν ειδα βιντεο απο το παρακατω της συναυλιας βεβαια που εχει Perfect Strangers και WaBMC!! ψηνομαι αγριως να τους δω στη Γερμανια αλλα με τι λεφτα??!?!!
WHAT THE FUCK? 8O
Almost Human???
Hard Lovin’ Man???
το Hard Lovin’ Man δεν το εχουν ξαναπαιξει live ετσι δεν ειναι?
Sorry gia ta greeklish.
Ti na sou pw, nomizw pws ontws den to exoun ksanapaiksei. An de me apataei i mnimi mou, pote… Den exw kai ta cd mou mazi na koitaza ligo grigora se kati palia live. Alla de nomizw kai pali. Mono to “Hard Lovin’ Woman” epaizan haha
Pw pwww, ti zimia einai auti
Am, kai to “Almost Human”? Apo to 1998 prepei na exoun na to poun. Sygkinisi, epaiksan kommati apo to “Abandon”
Kai to “Silver Tongue” apo to '05 fantazomai…
παντως ειναι στα μειον οτι δεν παιζουν το Highway Star! και μπορουν να το βαλουν χωρις να βγαλουν κατι απο τις “εκπληξεις”!
Όχι δεν το έχουν ξαναπαίξει το Hard Lovin’ Man, γιατί θεωρούσαν ότι δεν “δουλεύει” καλά σε live περιβάλλον - μάλλον διαψεύδονται!
@mixalis_purple: προτιμάω να μην ακούω το Highway Star, από το να το ακούω και να κράζω τον Gillan ότι δεν μπορεί ή να αποβαίνει εις βάρος του για την υπόλοιπη συναυλία.
Όπως είπα και πιο πάνω, θα μπορούσα να ζήσω με Smoke και Perfect Strangers από τα κλασικά. Ούτε Black Night / Space Truckin’ / Lazy / Strange Kind of Woman. Τα έχουν παίξει τόσες φορές όλα αυτά τα χρόνια που ακόμα και γι’ αυτούς θα πρέπει να είναι βαρετό. Έχουν τόσα πολλά τραγούδια που είναι τουλάχιστον αξιόλογα που θα έπρεπε να ακουστούν και αυτά.
Για να μην μιλήσω για την (σχεδόν) απαξίωση της περιόδου Morse. Υποτίθεται πήραν καινούριο κιθαρίστα για να κάνουν κάτι καινούριο, δεν τον πήραν για να παίζει στο 90% της συναυλίας Mk. 2 τραγούδια. Γνώμη μου…
νομιζω οτι ηταν το μοναδικο κομματι του In rock που δεν ειχε παιχτει live ποτε…
απο εκει και περα και εγω συμφωνω με raziel,και το smoke να αφηναν μονο παλι δεν θα με πειραζε…
Νομίζω ότι δεν έχει παιχτεί ούτε το Flight of the Rat (αν και θα έπρεπε!), διορθώστε με αν κάνω λάθος.
εχω την εντυπωση οτι το ειχαν παιξει στην περιοδεια του Purpendicular,μολις εχω κατι σιγουρο θα επανελθω για αυτο…
νταξει συμφωνω για την αδικημενη Morse era…θα μπορουσαν να παιζουν στα encore τα Smoke on the Water, Hush και Black Night! να ειμαι και εγω ευχαριστημενος με το “ο οοο οοο οοοοο οο οο”!!
οσο για το Highway Star εχει και συναισθηματικη αξια για μενα καθως ηταν το πρωτο κομματι των Purple που ακουσα και ισως για αυτο επιμενω λιγο παραπανω εστω και αν το σκοτωνει ο Gillan! υπαρχουν κατα τα αλλα πολυ καλα κομματια ισως και “διαμαντια” που δεν εχουν παιχτει live και απο περιοδους Blackmore και απο Morse!
Υ.Γ. το When a Blind Man Cries το βαζω στην περιοδο του Morse για το εχει απογειωσει με τα σολο του!
edit: ο Morse δεν ειναι(πλεον) καινουριος κιθαριστας…16 χρονια εχει!! :p:p
Πες τα! ο Μοrse είναι πία στη μπάντα μόλις 3 χρόνια λιγότερα από όσα ο Blackmore συνολικά και περισσότερα συνεχόμενα από κάθε μία από τις δύο συνεχόμενες παρουσίες του Blackmore! :roll:
Θα είχε ενδιαφέρον να βλέπαμε (αν υπήρχε κάπου μία βάση δεδομένων) και πόσες συναυλίες έχει παίξει ο καθένας τους. Έχω την εντύπωση πως η διαφορά θα είναι πολύ μικρότερη από ό,τι φαντάζεται κανείς, τα τελευταία 15 χρόνια έχουν αραιώσει τους δίσκους και περιοδεύουν ασταμάτητα.
Cozy αν θυμάμαι καλά το silver tongue πρέπει να είχε παιχτεί στο Βύρωνα το 2006.
Συμφωνώ και με τους δυο σας. Δυστυχώς όμως οι υπόλοιποι στους Purple φαίνεται να διαφωνούν. Κι αυτό το λέω βασιζόμενος στο ότι ενώ το 1996 στην περιοδεία για το Purpendicular είχαν γυρίσει πολλά κεφάλια για το (επιτέλους ανανεωμένο!) setlist, σταδιακά φτάσαμε στις μέρες μας να αποτελούν ένα Mk. 2 tribute band.
Ελπίζω η περιοδεία αυτή να είναι εκείνη που θα αλλάξει την κατάσταση!
και ελπιζω να περασει και απο την Ελλαδα!!!:p:p
Oxi, to tsekara To eixan paiksei to '05 omws se Thessaloniki kai Irakleio. Me auto empainan malista.
Egw thelw na dw synaylia MONO me kommatia tis Morse periodou
νταξ μην το παρακανουμε! ας εχεις στα encore τα 3 που ανεφερα παραπανω! :p:p