Deep Purple

οκ εκλεισε!!!

μισο να παρω τηλεφωνο τον Glover να το κανονισουμε :lol::lol::lol:

χαιρετισματα στον Rog! :p:p:p

To '05 είχε σίγουρ παιχτεί γιατί ήταν και ένα από τα ολόκληρα κομμάτια από τη συναυλία της Θεσ/νίκης που είχε δείξει ο Στάθης τότε στην εκπομπή του.

Και εγώ θέλω να δώ μία 100% Morse συναυλία! Αλλά υπάρχουν και νέα παιδιά που τους βλέπουν πρώτη φορά και θέλουν το Highway Star, το Space truckin’, το Lazy και φυσικά… :roll: το Smoke on the water! Kαι αυτό είναι κάτι απόλυτα λογικό και σεβαστό…

συμφωνησαμε παραπανω για το setlist να εχει και 3-4 απο τα κλασικα στο encore! διαπραγματευσεις δεν δεχομαι! εκλεισε! :p:p

Δέχομαι ως σύνθεση συναυλίας να έχει κομμάτια Morse και ως encore 3-4 obscure που θα εναλλάσσονται. (τύπου Super Trouper, Rat Bat Blue, Wasted Sunsets, Strangeways, Spanish Archer, Ramshackle Man, etc. - η λίστα είναι μεγάλη!)

Υ.Γ. Dream on… :stuck_out_tongue:

χαχαχα! ενταξει! :stuck_out_tongue:

παντως θα θελα να ξανακανουν περιοδεια και να ερθουν Ελλαδα…ή εστω καπου κοντα! λογω ηλικιας τους εχω δει μονο μια φορα περισυ στη Μονη Λαζαριστων (την τυχη μου μεσα! ειχε και αθλιο ηχο!!!)

ενταξει! ειπα και εγω τον πονο μου! συνεχιστε! :slight_smile:

Ρε 'σεις επανακυκλοφορεί το “Come Taste The Band”;;
Έτυχε να πέσω σε ένα άρθρο του μετρ για τους Purple
http://www.skylos.gr/index.cfm?q=articles/detail/519

Ναι…αυτό συζητάν τα παλικάρια μερικά ποστ πίσω…

ρε σταματα να διαβαζεις Παναγιωτοπουλο!! :p:p

Ήμουν σχεδόν σίγουρος ότι υπάρχει συζήτηση για αυτό αλλά δεν κοίταξα.Sorry

τι σορρυ μωρέ…:smiley:

το δεύτερο cd έχει τον δίσκο σε remix απο τον Kevin Shirley

Floydized χαθηκες μαν

υπαρχει ημερομηνια κυκλοφοριας στην Ελλαδα για το CTtB?

Τυπικά, έχει κυκλοφορήσει σε όλο τον κόσμο (νομίζω 25/10). Καλύτερα παρήγγειλε από εξωτερικό (amazon, play, etc.), πιο φθηνά θα σου έρθει όπως και να’ χει.

ειμαι απο χωριο…δεν εχω χρεωστικη! :p:p

Το remix του Kevin Shirley στο Come Taste The Band είναι καταπληκτικό. Έτσι ακριβώς πίστευα πως έπρεπε να είναι ο δίσκος από την πρώτη φορά που τον άκουσα. Και, επιτέλους, όσον αφορά το Deepest Purple, για πρώτη φορά το Soldier Of Fortune σε συλλογή του συγκροτήματος. Με χάλασε βέβαια λίγο το ότι τα περισσότερα κομμάτια του bonus DVD υπήρχαν αυτούσια και σε DVD που κυκλοφόρησε ένα χρόνο πριν…

το αγορασες ή το κατεβασες?

Τα αγόρασα την Παρασκευή από το Public του Συνταγματος.

ωραια! θα επισκεφτω τα Public στα Γιαννενα αυριο! :smiley:

Πόσο κομματάρα το “Lazy”; Δεν μπορώ κάθε φορά να μην το χορέψω ή να μην το τραγουδήσω.

ακουσε το απο εδω αν δεν το εχεις κανει ηδη…κλασεις ανωτερο απο την στουντιο εκδοση 8)