ελα ντε?! μαλλον δεν θα το ηξερε! :lol:
λεει οτι τζαμαρε αρχικα με τον Stevάρα πριν στο Smoke on the Water και μετα το επαιξαν ολοι μαζι! οοοοο,τι να ναι ομως!
Ευκαιρία να αποκληρώσει ο πατήρ Blackmore τον υιό Blackmore που τόλμησε και ανέβηκε στη σκηνή με τον μισητό του εχθρό!!!
Btw., ο Steve Morse είπε στη συνέντευξη ότι το 2011 θα μπουν στο studio. Μακάρι να είναι έτσι, αν και κρατώ μικρό καλάθι, γιατί το ίδιο ακούμε από το 2007 αν θυμάμαι καλά…
ειπε οτι ειναι και ζητημα δισκογραφικης…αλλα το κυριο ειναι οτι δεν εχουν κατσει ακομα ολοι μαζι να γραψουν κατι που να ειναι “Deep Purple”
οσο για τον Blackmore τον εχει ηδη αποκληρωσει τον γιο!!
ειχαν πεσει κατι μηνυσεςι περισυ απο τον Πατερα προς τονΥιο με αφορμη τους Over the Rainbow…
Αυτό με τη δισκογραφική μου φαίνεται προφάσεις εν αμαρτίαις. Σιγά μην έχουν οι Purple πρόβλημα να βρουν δισκογραφική. Άλλωστε το Rapture of the Deep έκανε αρκετά μεγάλες πωλήσεις (για ένα συγκρότημα σαν τους Purple πάντα, δεν συγκρίνεται π.χ. με Metallica…). Άρα άλλο είναι το πρόβλημα…
Χμ, όχι ακριβώς…
Κι επίσης, από την wikipedia:
αυτο ηταν στη δημιουργια της μπαντας. θυμαμαι καπου ειχα διαβασει οτι καπου οταν ξεκινησαν περιοδεια εγινε ενα περιστατικο και ο Πατηρ ζητησε απο τον Υιο να βγαλει το μεσαιο του ονομα…
Σκληρος ο Πατηρ Blackmore…
αυτο το βιντεακι δεν πρεπει να εχει ποσταριστει ξανα
Deep Purple + Iron Maiden μαζι στην σκηνη 8)
ας το ποσταρω και εδω μιας και δεν εχει αναφερθει και δεν κρατιεμαι να μην τον πω…:p:p
ακουγονται εντονα φημες για Deep Purple στα Γιαννενα! ακουστηκε κατι για 25 Μαιου! το ακουσα απο αρκετους γνωστους μου και ο Γακης(που προφανως αυτος κανει τα κονε) μου ειπε οτι να περιμενω να σιγουρευτει! ακουστηκε και κατι “στα χναρια των Scorpions” σε διαλογο συμφορουμιτη με τον Παναγιωτοπουλο αλλα μονο αυτα μεχρι τωρα! περιμενουμε…
Καλά τον Σκύλο άμα δεν έρθουν θα τον πλακώσω!Τους έχει δει ήδη 91 φορές και πριν μέρες έλεγε κάτι “91+4” και διάφορα τέτοια!
Ε Αθήνα, Σαλόνικα, ίσως καμιά Κρήτη και τίποτα Γιάννενα ή Λάρισα το κόβω!
ναι το ειδα και εγω αλλα 91 με τις συναυλιες στη Γερμανια? αν ναι τοτε ερχονται οι 4 στην Ελλαδα! :D:D
Ναι,91 με την Νυρεμβέργη στις 20 Νοεμβρίου
ε ισως εννοει 4 συναυλιες στην Ελλαδα! αρα ισως παιξει Αθηνα, Θεσσ/νικη, Γιαννενα και μαλλον Κρητη?
Χαλαρά τους βλέπω και τις 4 φορές άμα είναι έρθουν τελικά!
Εν τω μεταξύ έβλεπα το βίντεο που παίζει μαζί με τους Purple ο γιος του Ritchie!
Πωω τι συγκρότημα θεέ μου!Όλοι ένας και ένας!
[SPOILER]Και να ξυπνήσω μία μέρα και να επιστρέψουν ο Blackmore και ο Lord!!!:roll::roll::roll:
[/SPOILER]
και μετα θα ξυπνησεις για να πας και στη σχολη! :p:p:p:p
με τον Lord παιζει να γινει καμια εμφανιση στη Γερμανια με τον Κονσερτο! για Blackmore απλα δεν θα γινει!
Καλα οντως για επιστροφη Blackmore εχω σταματησει να ελπιζω εδω και παρα πολλα χρονια…
Συνήθως λέω ποτέ δε ξέρεις. Αλλά Blackmore και Deep Purple ξανά μαζί ΔΕΝ παίζει. Αμφιβάλλω αν γίνει ποτέ έστω και για κανένα φιλανθρωπικό σκοπό τύπου Live 8 ξέρω γω!
Ποτε και για κανενα λογο δεν το κοβω πιθανο…
Βασικά αν είχα γραφείο στοιχημάτων, δεν θα έβαζα καν αυτό το στοίχημα να το παίξει ο κόσμος γιατί δεν θα υπήρχε καμία απολύτως περίπτωση να πραγματοποιηθεί. Όχι και να τρώω έτσι τα λεφτά του κόσμου!
Επίσης, το αντίθετο ενδεχόμενο (δηλαδή να μην παίξουν ποτέ πια μαζί) θα έπιανε απόδοση 1.00 (γιατί είναι σίγουρο). Οπότε και αυτό κοροϊδία θα ήταν.
για μενα υπαρχει μια σχεδον μηδαμινη πιθανοτηταν να παιξει ο Μαυροπερισσοτερος με τους Purple…να γινει reunion τυο MK3…πραγμα που ειναι σχεδον απιθανο για δεν θελει ουτε καν ο Coverdale…!! θα ηταν επικη στιγμη παντως! αν και φαν του MK2 θα ηθελα οσο τιποτα να δω τους MK3 με Lord, Blackmore και το αγαπημενο Hughes στη σκηνη!
[SPOILER]just dreaming…[/SPOILER]