Deep Purple

Ακριβός

1 Like

Από το Facebook του Steve Morse:

Yesterday, February 4, at 2:40pm, I said my last goodbye to my beloved wife, Janine. We had been in a period of remission which lasted not nearly long enough. But luckily, I was able to spend virtually every day with her as she found workarounds to get through some of the aftermath of the long chemo treatment. But we did travel and do things, and were enjoying life with both of us cherishing every moment. Deep down, we knew that any day, we could get the news.

Anybody who knows the stage 4 cancer treatments, knows that each scan, each blood test is done with fingers crossed. We never knew, but this return of the cancer shocked all our doctors almost as much as us. Just 2 weeks before she died, we were riding around in a small plane, sightseeing several times. A few days later, while she was sleeping I saw her in some distress, took a reading of her blood oxygen saturation and immediately scooped her up to the hospital. 8 days later, she crashed on full life support, her lungs filled with tiny cancer cells that somehow made it impossible to get enough oxygen. They spread so aggressively and instantly that there was no time for chemo to even work.

Some of you knew her, as she would sell shirts at my trio (Steve Morse Band) gigs, and she loved to travel and meet everyone. If anybody happens to read this who got their picture with Janine and I a few weeks ago at the Kansas concert in Clearwater, you have a photo of the last show she ever went to, and I’d love to see that shot if you could post it.

Thanks to all of the people who supported her, encouraged her, and were just nice people to her. She always felt comfortable talking with people who really loved music and felt enthusiastic about us being able to tour together, when she could arrange it. She was a great Mom, wife and soulmate. I just can’t believe what this last week has done to our lives. Cherish those around you, and let them know. I have absolutely no regrets from quitting touring to be with her, but she really wanted me to get back playing. It takes some time to set up gigs and such, so all the short tours we lined up were to allow her to accompany me. I will be playing those gigs and more, but without the wonderful woman I just lost.

Πολύ κρίμα… :frowning:

6 Likes

Κριμα R.I.P

4 Likes

Νεος δισκος με Simon Mcbride τον Ιουλιο :sunglasses:

4 Likes

θα είναι και με Bob Ezrin; δεν το κατάλαβα από το ΔΤ

Δεν εχει διευκρινιστει αυτο αλλα πιστευω πως ναι

1 Like

Τώρα άκουσα τον Gillan σε μια συνέντευξη να το λέει… Όπως επίσης ότι δουλεύει και σε κάποια άλλα πρότζεκτ παράλληλα.

Έχουμε επίσημη ανακοίνωση;

2 Likes

νομίζω είναι ψιλοεπίσημη αυτή η σελίδα.

*ευτυχώς είναι με Ezrin. ανέβασαν επίπεδο μαζί του

3 Likes

Σαν πηγή έχουν την ίδια συνέντευξη που άκουσα κι εγώ. Δεν αναφέρει κάτι για Ezrin αλλά είναι η φυσική επιλογή (μάλλον). Ίσως κάποιος από τους 5 έχει ανεβάσει κάποια φωτογραφία από το studio του Ezrin και επιβεβαιώνεται, αλλά αυτή η (όχι και τόσο επίσημη) ανακοίνωση, δε λέει κάτι.

με προβληματίζει που έγραψαν για τριλογία του Ezrin. μήπως έκλεισε αυτή η συνεργασία;

Ειμαι πολύ περιεργος ποσο θα επηρεασει ο νεος τον δισκο…

2 Likes

Καλά δε θα τα χαλάσουμε για μια διατύπωση! :stuck_out_tongue:

Έχω περιέργεια για το νέο άλμπουμ, όπως και στο παρελθόν, δηλώνοντας ενθουσιασμένοι για ένα άλμπουμ, σημαίνει ότι όντως πρόκειται για κάτι το ενδιαφέρον. Επίσης, ο McBride, έχει παικτικά και σε άκουσμα αρκετά Blackmoresque ηχόχρωμα συνεπώς, καινούργιο υλικό με τέτοιο άκουσμα, αποκτά ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον, ίδωμεν…

2 Likes

Αυτό ανέβηκε στον official λογαριασμό της μπάντας στο youtube πριν 3 βδομάδες. Εξαιρετικό τραγούδι.

Το riff παίζει να είναι το πιο μνημειώδες στη ροκ μουσική. Λογικά θα είναι στο νέο άλμπουμ. Αν είναι έτσι και τα υπόλοιπα τραγούδια θα μιλάμε για δίσκο μνημείο. Πολύ καλό και το κλιπ παρεμπιπτόντως.

3 Likes

Το βιντεακι ειναι οντως πολυ ωραιο και ταιριαστο! Το εχω δει πολλες φορες απο τοτε που βγηκε…

1 Like

Καταλαβαίνω το γεγονός ότι θέλουν οι καλλιτέχνες να διατηρούν επίκαιρο το έργο τους, ακόμα και αν πρόκειται για προϊόν μιας άλλης εποχής, δεν έχω αντιληφθεί όμως τι το παραπάνω έχει να προσφέρει αυτή η deluxe έκδοση. Ίσως τα remix έχουν ένα ενδιαφέρον καθώς, ακούμε κάτι ήδη γνώριμο με διαφορετική άποψη, ίσως προσφέρονται και οι αντίστοιχες τονωτικές ενέσεις.

Γενικά, εφόσον πρόκειται για κάτι που έχει μείνει στην ιστορία, δεν ξέρω κατά πόσο επιδέχεται αλλαγής και τροποποίησης. Επίσης, επειδή αναφερόταν κάτι για βίντεοκλίπ, υπέθεσα ότι πρόκειται για κάποιο υπερσυλλεκτικό βίντεο του τότε, το οποίο δημοσιεύεται τώρα, πρόκειται για κάτι διαφορετικό.

Εξακολουθώ να έχω περιέργεια για το επερχόμενο άλμπουμ, κυρίως να δω πως έχει πάει το πάντρεμα με τον McBride, ηχητικά, θα έχει ενδιαφέρον να ακούσουμε κάτι παρόμοιο με την αίσθηση του τότε, ενδεχομένως να πρόκειται για τρόπο να κλείσει η καριέρα τους με παρόμοιο τρόπο με αυτόν που ξεκίνησε, ηχητικά τουλάχιστον…

2 Likes

Τιποτα το ιδιαιτερο για μενα.Περιμενα κατι εστω και λιγο διαφορετικο με τον νεο κιθαριστα…

Κοιτάξτε, το θετικό είναι ότι παρόλα τα χρόνια τους, ακούγονται ορεξάτοι, το κομμάτι φέρει κάτι στο groove από τα παλιά, δεν θα αναφέρω το κομμάτι, είναι ένα κομμάτι πάνω στο οποίο βασίστηκαν και σε μια από τις πιο πρόσφατες δουλειές τους.

Πλέον όμως, νομίζω ότι ακόμα και στο στούντιο, πλέον ο αδύναμος κρίκος είναι ο Γκιλαν και στο συγκεκριμένο κομμάτι, είναι νομίζω εμφανές, θα μου πείτε, με τόσα χρόνια στην πλάτη, απόλυτα λογικό. Παρόλα αυτά, δεν είναι η κομματάρα, είναι όμως αξιοπρεπές, δεν υπάρχει κάτι που με χάλασε.

Δεν χορταίνω να το ακούω από την πρώτη στιγμή που το άκουσα, τα γεροντια έχουν βαλθεί να μας τρελάνουν. Κυκλοφόρησε το τρίτο single από τον επερχόμενο δίσκο τους και μέχρι στιγμής, τα κομμάτια τους είναι ένα κι ένα. Δεν τρελαίνομαι για το Portable Door, για τα άλλα δύο κομμάτια όμως που ακούσαμε, έχω ενθουσιαστεί, είναι πολύ ωραία κομμάτια.

Κατά τη γνώμη μου, λέγαμε ότι ο McBride θα φέρει μια πιο Blackmorική ηχητική παλέτα, θα έλεγα όμως ότι παικτικά, συνδυάζει στο παίξιμο του στοιχεία και από τους δύο κιθαρίστες του γκρούπ, είναι ένα υβρίδιο μεταξύ Morse & Blackmore και τα κομμάτια που ακούσαμε από τον επερχόμενο δίσκο, είναι σε αντίστοιχο πνεύμα.

Πολύ δυνατά κομμάτια, μένει να δούμε και ο υπόλοιπος δίσκος πως θα είναι, ελπίζουμε να συνεχίσει στο ίδιο πνεύμα, ήδη με έχουν προδιαθέσει θετικά.

10 Likes

Noσταλγικά παλιακό, αλλά όχι αρχαίο…

2 Likes