Πάντως τους βγάζω το καπέλο γιατί, ασχέτως πόσο καλά ήταν τα άλμπουμ από Purpendicular και δώθε, η μπάντα ψαχνόταν, έκανε ενδιαφέροντα πειράματα και έδωσε ΠΟΛΛΕΣ γαμάτες στιγμές σε όλες τις κυκλοφορίες.
Ανακοίνωσαν μια ημερομηνία για Royal Albert Hall. Επιστροφή μετά από 20+ χρόνια!
To πήρε το μάτι μου. Δεν ξέρω όμως αν μπορεί ο Gillan να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, δεν πρόκειται για μια οποιαδήποτε συναυλία, είναι πιο σοβαρή υπόθεση εδώ…
Μακριά από εμάς η σοβαροφάνεια. Είναι ένα ιστορικό venue στο οποίο έχουν παίξει ξανά.
Και μεταξύ μας, έχουν παίξει καν και καν από το 2000 που έκανα το κονσέρτο.
Πιθανόν ως επετειακή συναυλία το βλέπω, ως κλείσιμο καριέρας, είναι ένας εμβληματικός χώρος για το συγκρότημα συνεπώς, ας δούμε αυτό το θετικό σενάριο…
Υπάρχουν τουλάχιστον 3 συναυλίες μετά το Royal Albert Hall.
Και έχουμε επετειακό merch
Κάπου είχα δει και την κυκλοφορία σε χρωματιστό βινύλιο, για περιορισμένα αντίτυπα…
Έχω παραγγείλει το βινύλιο και το αναμένω.
Θα μπορούσαν να βγάλουν καμία επετειακή έκδοση του δίσκου με remix/remaster/αμέτρητα jams που φαντάζομαι θα υπάρχουν από τα writing sessions… Αντ’ αυτού, μπλουζάκι με 45$…
και η επετειακή έκδοση μετά θα είναι 145$… μόνο την επανέκδοση 2πλο βινύλιο θα πληρώσουμε καμιά 40€, αν έβγαινε και extended σε κανένα box set δε θα παίρναμε τίποτα…
Το επετειακό MiJ ήταν αρκετά συντηρητικό (για τα δεδομένα της εποχής) σε τιμή, οπότε φαντάζομαι ότι για κάτι που θα έχει εμπορικά μικρότερη απήχηση, θα ήταν ακόμα πιο λογικό. Δε θα μάθουμε σε αυτή την επέτειο βέβαια! ![]()
Αναφερόμουν στην έκδοση CD.
Φαίνεται πάντως ότι το Royal Albert Hall πάει για sold out.
Αν μη τι άλλο εντυπωσιακό, δεδομένου ότι την προηγούμενη μέρα πάιζουν ξανά στο Λονδίνο.
Στον χώρο αυτό, πας κ για την ιστορικότητα του χώρου. Δεν τρελαίνομαι πλέον να πληρώσω να δω περπλ, αλλά στο royal Albert hall πλήρωνα να τους δω. Αν σας βγάλει ποτέ ο δρόμος εκεί, αξίζει 100% να πάτε, είναι μέρος της ιστορίας της μουσικής (μας)
να δούμε τον Κωνσταντίνο Αργυρό για παράδειγμα
![]()
Γιατί όχι, έχουν τιμήσει το RAH καλλιτέχνες όπως η Άννα Βίσση και ο Πασχάλης Τερζής!
Πέρα από την πλάκα, αυτό που λέει ο montecristo έχει δίκιο, η 1η φορά που πήγα στο Royal Albert Hall δύσκολα περιγράφεται. Από τη στιγμή που θα το αντικρύσεις απ’ έξω, θα περάσεις τον έλεγχο του εισιτηρίου, θα μπεις στους διαδρόμους του όπου έχει άπειρες φωτογραφίες από συναυλίες που έχουν γίνει εκεί και βλέποντάς τις απλά ανατριχιάζεις, θα φτάσεις στη μεγάλη αίθουσα, θα καθίσεις στη θέση σου, θα χαζέψεις γύρω τριγύρω…
Καλώς ή κακώς, τα εισιτήρια (και το merch!) στο RAH είναι ένα τσικ παραπάνω από το κανονικό, αλλά χαλάλι.
Ο καλυτερος χωρος που εχω παει ποτε. Τι να λεμε τωρα. Μακαρι να εβλεπα και Clapton καποια στιγμη εκει, αλλα δεν νομιζω οτι θα γινει αυτο πια.