στον δικο μας,οπου 20000 μαλακες σαν κι εμας θα πανε να γεμισουν τον χωρο…
εχω μια περιεργεια…αν σε μερικες συνεχομενες συναυλιες τους,δεν παταγε κανεις,λετε να μην ξαναφερναν μεγαλα ονοματα???δεν πιστευω…αλλα που κατι τετοιο…ο μεσος ελληνας φαν θα πει:‘ας δωσω 60-80,δε γ@μιεται???Depeche Mode ειναι αυτοι…’…το ιδιο εκανα κι εγω αλλωστε στους iron maiden πχ…
ρε παιδια ειναι τραγικο αν το καλοσκεφτει κανεις…60 ευρω για να βλεπει χαλια ή και καθολου(ισως και χωρις video wall)…σε 1 μεσο ελληνα που δεν ασχολειται με αυτο το μουσικο ειδος αν του το πεις θα γελαει…
Στο Καλιμαρμαρο προχθες σκεφτομουν αν υπαρχει πιο τελειος χωρος να δεις τους Depeche live… αλλα θα τρεχουμε παλι στην εξοχη να εισπνευσουμε ολο το χωμα… αναρωτιεμαι που θα βρω και τα 80 ευρω, θα πουλησω το κορμι μου.:lol:
Είναι πολλά τα λεφτά Λώρηηηηηηηηη!!!
Να πάω depeche ή να τα φάω σε σουβλάκια?
Nαι αν γινόταν στο καλλιμάρμαρο ας είχε 60 ευρώ και 80 μπροστά. Τουλάχιστον θα πηγαίναμε μια χαρά με τραμακια και μετρό και πολύς κοσμος απο εκεί γύρω με τα πόδια, ασε που θα βλέπαμε μια χαρούλα από την εξέδρα. Αλλά και όσοι γουστάραμε και κατέβεναμε αρένα πάλι θα είχαμε καλύτερη ορατότητα, αν κρίνω από την απόσταση που είδα προχθές τους REM αλλα και το μέγεθος της σκηνής. Επίσης ένα σωρό κόσμος που θα δουλεύει μέχρι αργά μπορεί πιο έυκολα να το αποφασίσει να πάει, παρά να τρέχει στο δασάκι κατα τις 9 το βράδυ…
[SIZE=“6”]:bow2:
:bounce:[/SIZE]
:vibrate:
ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΤΟ ΧΑΝΩ!!!
Καλά, άλλοι σκάνε 200αρια για να δουν την Πέγκυ Ζήνα.
Η αλήθεια είναι ότι ψοφάω να τους ξαναδώ αλλά το σκέφτομαι πολύ…
Πες τα χρυσόστομε, και το κάνουν μάλιστα και με μεγάλη άνεση μάλιστα!!!#-o
λιγο δυσκολο μου φαινεται αυτο που λες…δηλαδη να μην πατησουμε σε 2-3 συναυλιες τους για να συμμορφοθουν…Αυτο θα μπορουσε να γινει αν η χωρα μας ηταν συναυλιακος προορισμος για μεγαλεσ μπαντες οι οποιες θα ερχοντουσαν σε καθε τουρ τους και μαλιστα παραπανω απο μια φορες…Οταν εγω πχ ειχα ονειρο να δω Μεταλλικα δεν με ενδιεφερε τοσο η τιμη οσο να τους δω…το ιδιο και αν ξαναρθουν…στην 5η φορα που θα ξαναρθουν (λεμε τωρα) θα το σκεφτω να παω αν η ντιντι μου βαλει εισητηριο τα κερατα της…Και αυτο ακριβως εκμταλλευονται οι ανθρωποι…Πουλανε μονοπολιο (οσον αφορα τουλαχιστον τα μεγαλα ονοματα) σε μια χωρα που διψαει για αυτα…Πανεξυπνο…
Την βλεπουν τουλαχιστον αψογα απο το σημειο που καθονται,την ακουν κρυσταλλινα σε σχεση με το τερα βαιμπ και δεν φτυνουν χωμα για τις επομενεσ 3 μερες…χωρια που πινουν και το ποτακι τους !!!:lol:
Παιδιά οκ σωστά αυτά που λέτε, έχω πάει και εγώ Terravibe ( δεν με χαλάει), σαφώς υπάρχουν καλύτερα μέρη για συναυλία με καλύτερες συνθήκες, αλλά απλά έχω παρατηρήσει ότι πολλά threadς με θέμα μεγάλες συναυλίες πού έγιναν τα τελευταία χρόνια, καταλήγουν να φεύγουν από το κυρίως θέμα και όλοι να ασχολούμαστε κράζοντας την Didi και το Terravibe. To κυρίως θέμα τελικά γίνεται η τιμή του εισιτήριου (που σαφώς κανείς δεν τα βγάζει από τον τοίχο), την τιμή και ποιότητα της μπύρας, το χώμα, την κακή διοργάνωση κ.λ.π. Νομίζω ότι πλέον αυτή η γκρίνια, γκρίνια έχει αρχίσει να γίνεται κουραστική.
Ξέρουμε ότι ζούμε στην χώρα της αρπαχτής, δεν θα το μάθουμε τώρα, αλλά από την άλλη τα τελευταία χρόνια (εκεί που τους βλέπαμε με τα κυάλια), έχουν σκάσει μύτη όλα τα μεγάλα ονόματα και έχουμε φτάσει στο σημείο να μην μας φτάνουν τα χρήματα για εισιτήρια για τόσες πολλές συναυλίες. Ε, δε μπορεί κάποιοι σαν την Didi, έχουν βοηθήσει σ’αυτό. Μην είμαστε αχάριστοι!!! Κακά τα ψέμματα από το Terravibe και μετά νομίζω άλλαξε πολύ το συναυλιακό καθεστώς στην Ελλάδα (εντάξει και όχι μόνο).
Δεν με νοιάζει που, αρκεί να μου δίνεται η δυνατότητα να βλέπω ονόματα που δεν περίμενα ποτέ να δω!!
Εμένα προσωπικά όταν έρχεται ένα όνομα που γουστάρω να δω, δεν με απασχολεί τίποτα όχι γιατί είμαι υπεράνω αλλά απλά γιατί θέλω να επικεντρωθώ στην ουσία που στην προκείμενη περίπτωση είναι απολαύσω αυτήν την ημέρα και να περάσω καλά, μην αφήνοντας τις λεπτομέρειες να με χαλάσουν.Μπορεί αυτό να με κάνει αυτόματα κορόιδο αλλά δεν με νοιάζει. Κάτι δίνουν (όπως το δίνουν), Κάτι παίρνω (όσο καλύτερα μπορώ για εμένα) και τέρμα.
Ας ανοιχτεί ένα thread με θέμα την didi και το terravibe και ας κράζουμε ελεύθερα και όχι η συζήτηση να γίνεται off-topic συνέχεια σε πολλά threads για αυτό το θέμα. ΈΛΕΟΣ πια!
Πάντως on topic τους περιμένω σαν τρελή.:roll:
Το τσίμπησα το ticketaki μου. Το γοργόν και χάρην έχει!!:lol:
Ακριβώς αυτό.
Δεν έσκασα το 80άρι το καλοκαίρι για Maiden στη Μαλακάσα και ούτε τώρα πρόκειται να δω τους DM (τους οποίους, σημειωτέον, λατρεύω) λόγω Didi.
Α’ στο διάλο πια! Δεν πάω σε συναυλία για να ξανακαταπιώ σκόνη. (καλά όχι ότι πρόκειται να σηκωθεί τόση πολλή στη συγκεκριμένη απλά δεν θέλω να τρέχω στου διαόλου τη μάνα aka Μαλακάσα!)