φιλε μου ολο…θες λινκ?
για δωσε
για δες και πες μου…ειναι ολο???:)
αν και δεν επρεπε να το βαλεις εδω τεσπα
ετσι φαινεται my friend
ωραιος τιτλος για Blog ετσι???cult λεμε…εσυ δεν μου ειπες να δωσω λινκ???
μονο σε μνμ λινκ για download εδω μέσα απαγορευται.
[QUOTE=Dead;967788]μονο σε μνμ λινκ για download εδω μέσα απαγορευται. :)[/QUOTE
οκ.
Iδού τι έχει στο κεφάλι του ο Shagrath:
χαχαχα
ειπαμε και το γουνακι!
Paul???
just fuck it
Μάλιστα… την πάτησα λοιπόν σαν πρωτάρης και εγώ. Αυτά γίνεται αν εμπιστεύεσαι λινκ από όποιον να ναι. Αυτό που έκανα κριτική δεν ήταν λοιπόν το άλμπουμ των Dimmu Borgir αλλά το άλμπουμ των Ελληνων The Eternal Suffering, απλά ανάμεσα χώσαν και το gateways. Η ομοιότητα με παλιούς borgir ήταν εντυπωσιακή πάντως οφείλω να ομολογήσω. Τζάμπα η χαρά τελικά. Και καλά μου φάνηκε απο την αρχή κάπως άσχετο το gateways με τα υπόλοιπα. Καλά να πάθω λοιπόν :lol:
Που το ακουσες? διερευσε? αν ναι στειλε λινκ
Τωρα πεφτει η πρωτη ακροαση :walkman:
Και το Gateways ειναι κομματαρα !!!
είσαι σίγουρος πως είναι το σωστό άλμπουμ :lol: πρόσεχε μην την πατήσεις σαν εμενα
Ναιιιιιιιιι Standard :lol:
Ψιλο αδιαφορο το album
Πρωτες εντυπωσεις θετικοτατες !!!
Προκειται για τον λιγοτερο συμφωνικο/συνθοπληκτρο δισκο των Dimmu και στον αντιποδα για τον πιο κιθαριστικο τους.
περισσοτερα τουμοροου
Δε μου μοιαζει για dimmu αυτο που ακουσα…παραειναι black, κιθαριστικο χωρις καθολου πληκτρα για να ειναι dimmu. Και η φωνη δεν ειναι του shagrath. fake…
:lol::lol: Φίλε μου τελικά την πάτησες και εσύ όπως και εγώ. Αυτό λοιπόν δεν είναι το καινούργιο Borgir αλλά το άλμπουμ των The Eternal Suffering - miasma. Το άλμπουμ τους το έχω κατεβάσει. Κάποιος έξυπνος λόγω την ομοιότητας στο ήχο έβαλες αναμεσα στα κομμάτια το gateways το πασαρε ως το καινούργιο Borgir και κατάφερε να ξεγελάσει αρκετούς όπως φαίνεται.