σωστα, γιατι σε αντιθεση με ολους εμας, δεν ειναι απολυτος και κολλημενος. ψαχνεται. ακουει και Epidemic Live in London
Δεν υπάρχει τρόπος να με φακελώσει σε μία συναυλία, γιατί δεν κάνω τπτ παράνομο ή έστω ύποπτο…Άρα αφού απ’ότι έχω καταλάβει αυτή είναι η ένσταση όλων,για μένα δεν ισχύει…
και δεν υπάρχει μυστήριο να λύσω…Κρίμα, μπορούσες καλύτερα πιστεύω, δεν ήταν πολύ πετυχημένο αυτό…:-k
Αφού απέδειξες κάτι, μου θυμίζεις πως μπορεί να φακελώσει σε μία συναυλία, γιατί δεν το βρίσκω αυτό το ποστ…
Γαμώτο με ανακαλύψατε…#-o
ας υποθεσουμε οτι ΔΕΝ μπορει να σε φακελωσει στη συναυλια.
αποδεδειγμενα ομως σου παιρνει 20 ευρω ή οσο κανει το εισητηριο.
εγω προσωπικα σε ασφαλιτες δεν δινω φραγκα.
θα μου πεις στον ταδε τσογλανο αφεντικο δεν εχεις προβλημα? ναι εχω και παλευω για αυτο μαγκα μου, εσυ παλευεις για να αλλαξει το συστημα ή ξινεις ριζογαλο στο καφενειο ακουγοντας προγκ πομπ ροκ?
ενταξει να τα σκασω γενικα σε εναν διοργανωτη που δεν ξερω τι μερος του λογου ειναι.
αλλα για τον συγκεκριμενο ΞΕΡΟΥΜΕ. και προσωπικα θεωρω οτι το να τα σκας σε αποδεδειγμενο χαφιε που οπλοφορει σε πορειες ειναι τουλαχιστον απαραδεκτο. δικαιωμα σου, αλλα μην το παιζεις dick tracy που ψαχνεις να δεις την ακρη του μυστηριου
απορώ που απαντάω…
σου λέμε ότι φακελώνει και ενώ συμφωνείς ψάχνεις να βρεις πως; Τι σημασία έχει; δεν σου αρκεί ότι αποδεδειγμένα αυτό κάνει;
θελει ντοκουμεντα το παιδι, μην εισαι απολυτος κ εσυ
ωχ τι τραβαμε βραδιατικο
βασικά περισσότερο για να δουν οι υπόλοιποι γράφω, ο φίλος έχει επίγνωση των όσων στηρίζει! Υπάρχουν όμως και παιδιά που μπορεί να τσιμπήσουν με φράσεις όπως “heavy metal ρε μ**νια”! (by indifferent sun) και στα @@ μας όλα!
1ον δεν μου αρέσει το ριζόγαλο
2ον μην μου το χαλάς τώρα…Εγώ είμαι 100% κολλημένος μεταλλάς.Δεν θέλω να έχω καμία σχέση με τους ανοιχτόμυαλους…Το πιο light που ακούω, είναι τα demo των Abruptum ηχογραφημένα σε μια σπηλιά στην Αφρική…
Τέλος για μένα.
Καληνύχτα.
Παντως σε αυτα που λεει ο twistedsister8, εχει δικιο.
Χιλιες φορες πιο ευκολα και πιθανα εχει φακελωσει τον καθενα μεσω του φορουμ, βλεποντας αυτα που γραφει και βρισκοντας τα πραγματικα του στοιχεια, παρα να παει σε συναυλια του, οπου δεν υπαρχει και τιποτα ‘‘υποπτο’’ ή ‘‘αντιδραστικο’’ να κανει.
Το να λετε οτι δεν πατε στη συναυλια λογω αρχων και ιδεολογιας, εχετε δικιο.
Αλλα το να λετε οτι δεν πατε για να μην σας φακελωσει, ενω εχετε γραψει χιλιαδυο εδω στο φορουμ, ειναι οξυμωρο.
Δεκτό να μη θες να πας στο λαιβ για τους λόγους που αναφέρθηκαν. Σε λάιβ των Burzum θα πήγαινε κανείς?:-k
βρήκες κι εσύ παράδειγμα!
:lol::lol::lol::lol:
Δεν εχει σχεση το ενα με το αλλο…
Εμένα μου “χτυπάει” το ίδιο στο μάτι πάντως. Ο ένας ασφαλίτης, ο άλλος φασίστας, πηγαίνοντας στο λαιβ του ενός και ακούγοντας τη μουσική του δεύτερου τους χρηματοδοτείτε και τους 2.
Σωστη η απορια του Freedom !
Δηλαδη μονο στην μια περιπτωση ειμαστε οι ‘‘κολλημενοι μεταλλαδες’’ που δεν νοιαζονται για τιποτα περα απο το να δουν τα αγαπημενα τους συγκροτηματα, αλλα αλλοι δεν ειναι ‘‘κολλημενοι μεταλλαδες’’ που ακουν και πληρωνουν Burzum, Naer Mataron και ποσα αλλα φασιστιλικια ??
Εκει δεν βαζουν πανω την αγαπη τους για τη μουσικη απο τις πολιτικες τους αντιληψεις ??
Εκει δεν ειναι μεμπτο ??
1)Πολυ ενδιαφερουσα η συζητηση και θα ηθελα κι εγω να προσθεσω κατι ,ασχετα βεβαια με το οτι δεν θα κατεβω για τη συναυλια γιατι το group μου ειναι εντελως αδιαφορο κατ’αρχας.Ας πουμε ομως οτι ερχοταν ενα group που με τρελλαινει,τι θα εκανα.
Απανταω ρωτωντας:1)Ποσοι απο εδω μεσα εγραφαν με διθυραμβικα σχολια για την επικειμενη περιοδεια των Lynyrd Skynyrd στην Ευρωπη και εξεφραζαν επιθυμιες να περασουν κι απο δω?Και μην μου πειτε οτι δεν ξερετε οτι τα παληκαρια ειναι εκτος απο τεραστια μπαντα και τεραστια ρατσιστοφασισταρια?Αυτο δεν σας πειραζει?ποσοι απο εδω αναβουν λαμπαδες για να ξαναδουν live το καθικοαμερικανοσκυλο,τον κατα τα αλλα θεο Zakk Wilde?Eκει ομως θα κανατε τη μαμουνα?Εχει διαφορα το αν τα δινεις στο αφεντικο που δεν γουσταρεις η στη μπαντα που δεν γουσταρεις?Κι εγω επιρρεαζομαι απο πολιτικες ιδεες,δεν λεω και αποφευγω τον χουντικο περιπτερα π.χ κλπ.
2)Ναι,ειναι ασχημο να ξερεις οτι χρηματοδοτεις ατομα που συνεργαζονται με την αστυνομια,αλλα ρε σεις ειστε ετοιμοι να κανετε θυσια και να μην πατε σε μια συναυλια σε ολες τις περιπτωσεις?
3)Ναι,δεν θα πηγαινα μαλλον ουτε εγω.
Και όσον αφορά το θέμα Burzum, ο άνθρωπος δεν είναι ακριβώς φασίστας. Εγώ θα τον χαρακτήριζα έναν απλό ανώριμο τρελάκια που ξέρει να τραβάει τα βλέματα. Έχει αλλάξει άπειρες ιδεολογίες απο την αρχή της πορείας του οπότε δε θα τον κατέτασα πουθενά. Εντελώς ιδιόρυθμη περίπτωση ρε παιδί μου, μια κατηγορία απο μόνος του. Εγώ πάντως θα πήγαινα…
Του δολοφονου ισως?
Νομιζω οτι υπερβαλουμε καπως κυριοι.
Θα μας δωθει να δουμε η ευκαιρια να δουμε μια γκρουπαρα λαιβ με απο τοσα χρονια και ειλικρινα θα νοιαστω αν ο αλλος βγαλει 200 euros κερδος (αν θα βγαλει κιολας)???
Το θεμα ειναι οτι παμε για να δουμε τη μπαντα η να κανουμε πλουσιο το promoter?
Αν η συναυλια δλδ δε “βγει” (πολυ πιθανον υστερα απο τις τελευταιες “αποκαλυψεις”, τελευταιες λεμε τωρα…) θα νοιαστει κανεις???
Γινεται κανενας πλουσιος διοργανωνοντας λαιβ μπαντων οπως οι Domine και οι Artillery???
Επειδη υπαρχει μια κατασταση,γυρω απο την οποια ακουγονται τα μυρια οσα (με υπερβολες συνηθως) και εμεις που δε μενουμε στην πρωτευουσα τα ακουμε σα "χαλασμενο τηλεφωνο ", εγειρεται το θεμα αν θα μπουκαταρουμε το λαιβ καποιου ατομου το οποιο
α) ειναι οντως υπαλληλος της ασφαλειας
β)εχει φακελωσει (και ναι ρε παιδια εχει δικιο ο twisted λεγοντας οτι θελει αποδειξεις)
Και εστω οτι μπουκαταρω… επι του πρακτεου τι κερδιζω??
Αντιστεκομαι στο κρατος?
Δε δινω λεφτα στην αστυνομια??
Διωχνω τους ρουφιανους απο τα λαιβ???
Αλλαζω κατι σημαντικο στη ζωη μου??
Τι απο ολα αυτα ισχυει ρε παιδια?
Εγω νομιζω οτι απλα στερω απο τον εαυτο μου μια συναυλιακη εμπειρια
Εμενα παλι με απασχολει η παραμυθα του στυλ δε το ξεραμε μεχρι τωρα
ή ατακες του στυλ νομιζα οτι ηταν απλος αστυνομικος (με μακρια μαλλια ε???#-o#-o#-o)
Λεγονται πολλα ,ακουγοντα πολλα περισσοτερα (αντιφατικα) και μη εχοντας δυνατοτητα να τα διασταυρωσω δεν ειμαι διατεθειμενος να χαλασω μια υπεροχη λαιβ βραδια για κανενα ψευτοιδεολογημα…
Αν τωρα καποιος το βλεπει αλλιως με γεια του με χαρα του, αλλα δε θα κατσω να κριθω απο κανεναν γτ θελω να παω σε ενα λαιβ απο οπαδικη καψα και μονο…
Τα υπολοιπα δεν με ενδιαφερουν, δεν εχω αποψη.Οσον αφορα το bold, προτεινω να εκφερουμε αποψη,ειδικα προσβλητικη για καποιους ανθρωπους, αφου ξερουμε κανα δυο πραγματα και να μη λεει ο καθενας οτι εχει ακουσει…οποιος γνωριζει τους skynyrd και τη μουσικη τους, γνωριζει επισης οτι μονο ρατσιστες δεν ειναι…
Νομιζω ο earendil εχει δικιο καθοτι θυμαμαι να εχουν και πολλους μαυρους οπαδους και συμμετοχη απο μαυρους στα videoclips και πολλα αλλα παραδειγμτα τα οποια δε ταιριαζουν σε ρατσιστες…
Λείπω λίγο καιρό και τι βλέπω επιστρέφωντας? Ο Ξήγας είναι αστυνομικός! Και φακελώνει τους μεταλλάδες! Ποιον κοροιδεύουμε ρε παιδιά? Οι ίδιες φάτσες θα είμαστε πάνω κάτω… Πείτε καλύτερα ότι το να είσαι ενάντια στην αστυνομία είναι “της μόδας” και αφήστε τα υπόλοιπα. Και ο Barlow αστυνομικός δεν ήταν? Δεν είδα κανένα να λέει ότι δε θα πάει στους Iced Earth γι’αυτό το λόγο. Επίσης όσοι ήσασταν σε προηγούμενο Up The Hammers, ακούσατε τουλάχιστον 3 αστυνομικούς να παίζουν στη σκηνή, ίσως και να τους χειροκροτήσατε ή να τους ζητήσατε αυτόγραφο. Μήπως με το ένα χέρι την έπαιζαν (τη κιθάρα) και με το άλλο σας φακέλωναν?
Όσο για την ίδια είδηση για τον Ξήγα, εγώ με το αθώο μου το μυαλό σκέφτομαι ότι στην πορεία βρισκόταν με πολιτικά για να μπορέσει να δει ποιοι προκαλούν επεισόδια (λέω εγώ τώρα, δεν ξέρω). Αν κάποιος νομίζει ότι ξέρει τι σκοπούς έχει ή είχε με τη μία η την άλλη δραστηριότητα να μου πει… Όχι τίποτα άλλο, αλλά έχω και το μεσαιωνικό οπλοστάσιο σε ετοιμότητα για προσεχή live (το σπαθί πιάνει για παράνομη οπλοφορία?)
Πολλά είπα (και είπαμε) ήδη. Ίσως θα έπρεπε να κλείσουμε αυτό το κεφάλαιο και να μείνουμε στους Ντόμινε και ο καθένας ας πράξει όπως νομίζει…